23

БГ

преди 6 години

Браво на КАТ, набийте им канчетата на тези селяндурски ***!

22

г

преди 6 години

цукалата за почват да се навират в личното ни пространство... гражданите на една нормална не овча държава не биха позволили някакво *** да ги спира и да се интересува с кой си пият бирата и колко пъти този индивид е настъпвал котката. помнете никой не идва директно да ви сложи примката на врата, първо ви подаряват въженце после убеждават *** от хайлайфа, че новата мода е да се носи въже като вратовръзка и т.н...

21

Охранителят-София

преди 6 години

До 8"Светещия фар" : Мой познат шофиращ предимно в Европа след като му казах,че ще слагам по мощни и по високи къси светлини ми каза ,че той не би го направил, защото ще заслепява другите колеги на пътя! Е не го направих! "Колегиалност на пътя "- няма я в БГ.

20

Анонимен

преди 6 години

По тази логика ще ти отнемат и разрешителното за риболов, ако те видят на Слънчака да си правиш слънчеви бани. Ще бъде забавно - турист по турист да пишат акт :)

19

Анонимен

преди 6 години

а ако пътниците в колата нямат книжки ?

18

Валидол

преди 6 години

КАТ погвало ..... с таблети . Хахаха, ще има да викат " Ко прайми ся, КАТ таблета няма връзка с КАТ

17

до ХМ

преди 6 години

И какво, като направят магистралите че спрем да се избиваме ли? Не, няма. Щото не може да направиш магистрали навсякъде. Култура на шофиране трябва. Истината е че масово българина е лош шофьор - бърза, бута се, нетолерантен. Всеки може да върти геврека, *** не всеки може да УППРАВЛЯВА автомобил.

16

1312

преди 6 години

ACAB

15

Анонимен

преди 6 години

Ревете, че държавата била такава и онакава, истината е че ние я правим такава, каквато е. Чисто статистичски от писалите до тук, поне 5-*** имат неплатени глоби към КАТ. Прочетете коментарите и ще видите в контекста, че наистина е така. Мат'ряла .....

14

Drama

преди 6 години

Колко ли има още да страдат българите в България ?

13

ХМ

преди 6 години

Поредната пълна простотия родена от неграмотни законотворци.От тук ли ще идват парите за родната полиция?Направо се смея с глас като си представя как ван с 9 души бива спрян и цялата тумба изкача от автомобила и си чака реда да бъде проверен от Катаджия с таблет.То бива импотентни мисли ама чак толкова.Войната по пътищата се бори с магистрали!Черно Море и Хемус още 200 години ще се правят.

12

Наблюдател

преди 6 години

Как се кара кола 400коня с 50км в града и със 120км по магистралата ХАхахах вие вярвате ли си че на коли над-50 000лв ще свалите номерата или нещо друго ???

11

ултра

преди 6 години

Нали господа гробокопачи от народното събрание измислихте да се отнемат книжките на място като имаш дори глоба за 10лв, всички се юрнаха да плащат даже и фишовете си, това с неплатените глоби е пълна лъжа че не се плащат, нали хората нямат книжки, ако не платят, нали следващия път те спират за проверка,излиза им и ти я взимат, на Бойко парите ли не му стигат, колко милиарда му трабват да събере,че да остави малко трохи за тоя народ, и после защо имало корукция,ни направихте такива....ални г..е

10

Анонимен

преди 6 години

Ситуация - спират колата за без фарове; почват да пишат акт и т.н.; добре, ама в колата има 2-3 души с по 2-3 неполучени фиша. Има да пишат, да връчват поне 2 часа. Що ли не обединят направо КАТ и Български пощи.

9

Хаччо

преди 6 години

Пасажерите трябва ли да си носят шофьорските книжки с тях за да им бъдат отнети? Влака София- Бъргъс ще го отбиват ли на гара Стара Загора и да връчват постановления на пътниците? Сектор " Издрирване" към МВР ли е КАТ? Ушев що мълчиш? КАТ *** ли държиш?

8

светещия ФАР

преди 6 години

До Охранителят-СофияТочно така,а и пак всеки трети се движи на ДЪЛГИ светлини.

7

zeus

преди 6 години

Дайте направо да се проверява и за неплатени данъци и който е в крачка да го закопават в полето. От една страна в държавата ни неконтролируема полицейщина, от друга не живеем по-спокойно...

6

Анонимен

преди 6 години

Тая държава тръгна на оправяне . Не съм вярвал , че ще приемат закони , които работят . ЕС си казва думата....След 10 години натискане да правим реформи и закони ...взехме че почнахме.

5

ДИНГИ БИ

преди 6 години

Камера във всяка депутатска кола да видим те за пример на гражданите ли са или не ???Камера на всички служебни автомобили !!! На ул Райковски не могат да се справят с едни бакшиши да не я ползват дясната лента за СТОЯНКА !!!

4

Охранителят-София

преди 6 години

Всеки втори водач седнал зад волана е агресивен!Без значение дали той е мъж или жена. Без значение класата на автомобила , елегантността му на визията,и възрастта на шофьора. Всеки втори е изтрещял и ако това не престане ,ще продължи войната по нашите пътища,вземаща жертви като при гражданска война !