13

Анонимен

преди 6 години

Господин Рагин,как не вие срам.Ако някой вас ви ритне така жестоко сигурно няма да му благодарите и ще искате да не излиза от ареста.Но,не вие се претоварвате да не изгубим скандинавските туристи.Що за туристи са те и англичаните които идват да се напиват и трошат и сбиват.И вие що за Българин сте.

12

...

преди 6 години

Тоя сме.шник Рагин ли е, къв е, иска да ни спукват от бой и ние да си траем, да не ги изпуснем като туристи, така ли? Няма такава наглост, чесно!

11

Ко?...Не!

преди 6 години

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин. Ей бок*лук, не забравяй като си тръгва "чувствителния" да му направиш една сви*рка, все пак не можеш да си позволиш да го загубиш !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Овце, подритват ли ви европейците?

9

На бас че

преди 6 години

ще го пуснат:)

8

шматка

преди 6 години

Ако не се повдигне друго обвинение...Господа съдии колко обвинения са ви нужни за да си свършите работатаОпит за убийство не стига лиФакта че ще се укрие със сигурност не е ли предпоставка за задържане

7

Анонимен

преди 6 години

Да го затворят в една килия с руското гуру от Бургас и който оцелее....

6

В. Магриотов

преди 6 години

Хотелиерите не можем да си позволим да губим клиенти, като ходите в Гърция и Турция ще е така.

5

Анонимен

преди 6 години

Обзалагам се,че ще го пуснат,пред вид морала на българските съдии.

4

Милен 31

преди 6 години

Ако някой има инфо дали от Бургас или от София ще лети и кога - да сподели. Аз ще се жертвам за каузата тоя да си получи заслуженото. Няма да ми е за пръв път да полежа на топло.

3

Анонимен

преди 6 години

да се даде международна гласност на случая и тоя да се съди до дупка. Не може нашите *** да ритат хората в метрото и да ставаме за смях,а да треперим на някакви си шведи,защото сме щели да ги изгубим като клиентела

2

Анонимен

преди 6 години

Моля се да го вкарат в затвора, дори за няколко месеца, те затворниците ще му покажат как се рита наистина, а и други неща ше му покажат.... другия път пак да си помисли дали ще дойде в Бг. Що не ходи тоя *** дасе сбие с някой мъж, щеше да прилича визуално на прасе по Коледа!

1

Оруел

преди 6 години

Да пратя Перата да му спукат канчето, да плати една глоба на женицата обезщетение и да го пускат да си ходи, да видим друг път ще посяга ли!