13

до-1

преди 6 години

В къщи да си седят варварите убийци и крадци християните и католиците от ЕС и НАТО....каква работа имат в севщените земи на Ислямските държави,никой не поканва в къщата си убийци и престъпници,крадци на богаства и суровини...ако им трябват суровини на варварите да си произведат,ако не могат ще си купят с пари на нормални цени....а тези варвари са свикнали само да крадат и да убиват ...не става така и милост не трябва да има за такива варвари убийци на бебета,деца,жени,мъже,старци по севта

12

Анонимен

преди 6 години

До 321Пишеш много глупаво. Тяхната религия им е завещала шириата. Убиване на всички които не са ислямисти,И Русия ли участва в акциите против страните им, или чеченците са нещо друго?Как и защо в Грозни изчезнаха 20 000 руски православни христиани ? Имам чувството че само евреите знаят най-добре какво представлява исляма.

11

помнят и чакат

преди 6 години

Вия какво си мислите че оцелелите деца от ужасите в Ирак,Либия,Сирия ще забравят как запада нахлу и съсипа живота им,как разрошиха домовете им,как убиха родителите им!?

10

Анонимен

преди 6 години

Работа на Ердоган. Едно движение на ръката и Ердоган пуска 10-15 милиона ислями към западна европа и те помитат све.

9

Oh

преди 6 години

Ami terora v Kabul...20 dushi...

8

Анонимен

преди 6 години

Над стотина души - цивилни сред които 40 деца бяха убити само преди дни от водената от САЩ коалиция при бомбардировки в Сирия. Западните медии мълчат. Алгафари също защото е на спокойно място.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Хора с промити мозъци не са хора. Те имат човешка фигура, но не са хора.

6

Анонимен

преди 6 години

Тейлър Суифт ще напише нова песничка. Хлъц-Хлъц-Пръц

5

321

преди 6 години

До ссссссНапълно си прав,тези западни страни който са покосени от атентати участваха в съсипването на арабския свят,агресията срещу Ирак,Либия милион загинали и унищожени страни и съдби.На запад не обичат да говорят за това и крият истината.

4

61536X

преди 6 години

По-жалко нещо от атентатите са само акциите след това - же суи шарли, розови мечета и момченца с шалчета. Явно либерастията е психическо заболяване.

3

постановка

преди 6 години

Отмъщават на Тереза Мей за Брекзит, искат да уплашат хората и да ги накарат да гласуват за нейния конкурент - либерастката партия, която да спре Брекзит.

2

Анонимен

преди 6 години

ИД =турция

1

сссссс

преди 6 години

Какъв ви е проблема? Нали свалихте Саддам и Кадафи. Радвайте се на деморкацията. Лицемери. Животът на едни явно е по-ценен от живота на други. Когато в Сирия извършат атентат или клане на ИД, се споменава набързо като статистика. Когато стане нещо в Западна Европа или ФАЩ - по цели седмица се реве, излизат хора с мечета и цветчета с *** лозунги. Сами сте си виновни.