186

Анонимен

преди 7 години

Тръмп и Макрон се срещатТръмп като го види "бре момче ти докога живееш с майка си ,порастни намери си жена"Макрон "Но мосю Тръмп ,това не е майка ми ,А ЖЕНА МИ ! "

185

Анонимен

преди 7 години

Разликата между франсетата и прасетата е малка.

184

Анонимен

преди 7 години

Пишете докато сте живи.Защото както вървят нещата вече на черното викаме бяло.

183

Анонимен

преди 7 години

Абе хайде стига сте се подигравали с макарона, като шиба бабата края на краищата тя муе жена.

182

KING OF KINGS

преди 7 години

До Един българин 286Какъв мир бълнуваш ти?Тия пришълците мю(юлмани да не мислиш, че искат мир, те са дошли в Европа за война. И тия като Меркел и тоя мушморок правят нещата за тях още по-улеснени да си постигнат целите.

181

Анонимен

преди 7 години

Стивън Хокинг каза че не е големия взрив брато Франсез;)Айде съгласи се че на него по може да се вярва.Както и Дарвин е отречен.Не сме произлезли от маймуните.Не си много оригинален с отговорите.

180

Анонимен

преди 7 години

Добре че ни приеха в европейския сьюз инак в БГ щях да пукна от глад! Като чуя че в Европа има избори и такива като люпен или алтернативата имат шанс да спечелят, сьрцето ми се свива! Браво на Макрон да е жив и здрав и дьлги години да управлява Франция.

179

Анонимен

преди 7 години

И понеже виждам проевропейски тук умници, един факт скоро ще ни натресат.Германия започва да ни връща бежанците регистрирани у нас.Има го подписано от Борисов.Ама какви горди европейци сме:) елита сме ние, ей Путин ще те смачкаме:))))Копейки а,сега ще видите колко големи сме.Честито ви нов ЕС.Сметката е наша

178

Анонимен

преди 7 години

Макарона победи боядисаната глава! Оргинално.

177

До всички

преди 7 години

Човек ще каже, че имате и френско гражданство, всичко разбирате! Я, кажете кой създаде Вселената, че само това не разбрах.

176

Анонимен

преди 7 години

Фактите Преди създаването на сегашния ЕС, на Шанзе лизе никога някой не е вадил АК и убивал полицай.Никога.Сега европейските ценности са други.Опипване на жените по улиците, изнасилване по нета,и все арабески;)Голям праз че макрон спечелил,Путин пък загубил ей еврогейци да не си лягате с него;)

175

Анонимен

преди 7 години

Меркел е новият президент на Франция. А от днес такава държава Франция вече няма

174

Един българин

преди 7 години

Като чета коментарите по-долу, както и съдейки по реакцията на моите коментари, стигам до извода че тук е пълно с платени агент-провокатори, ако ли не, то с нацисти-хитлеристи, фенове на Третия Райх и избиването на милиони невинни хора.Не знам защо обаче. Няма ли тук нормални хора, такива които обичат мира и разбирателството, хора които не таят омраза в сърцата си. Няма ли такива хора тук бре?!?Всички ли искате концлагери, фашисти и комунисти без значение какви?!?Живеем в 21-ви век!

173

Еманюел Микрон

преди 7 години

Първата ми задача като действащ президент е да задоволя орално бежанец, да му предложа жена си, както и работно място изритвайки някой французин за да освободя място.

172

Анонимен

преди 7 години

Хитлер си правеше майтап с цяла Европа,както сега Меркел с ЕС.Само не разбрах защо му отиде на крака при Путин.Все бАш Ердоган, Меркел на сводка при шефа:)А като гледам какви санкции има между Германия и Русия,въй ние сме отличниците на ЕС.По глупост

171

нищо не е спечелил

преди 7 години

Макрон нищо не е спечелил. Банка Ротшилд му купи президентското място.

170

Анонимен

преди 7 години

Макарон аккбарза този другаржу халифат за този братповече права за бурките тези гнидимината религия да не се обиди

169

Fff

преди 7 години

Бог да прости Франция. След 5 години, Франция ще е мюсюлманска...

168

KING OF KINGS

преди 7 години

Европа с всяка изминала година става все по-зле и все по-зле.... Меркел, сега и тоя геронтофил направо ще и разкатаят ***.мата.....

167

Анонимен

преди 7 години

То и Маркс и Енгелс са от прекрасната Германия, хаха.Май комунистите са възникнали във люлката на обединена Европа:))))