110

Анонимен

преди 7 години

Кратунковци заслужават да ги управляват кратуни.Радвам се за вас постигате това с голям успех.Слави що си хабиш силите за неблагодарници

109

Red charger

преди 7 години

Tолкова да ми стана противен вече този, че няма накъде.... да ходи да шмърка там и да престане да се навира където не му е работа..Магърдич беше прав за него..ако беше мъж, щеше да си тръгне от бтв, само че не му стиска

108

Анонимен

преди 7 години

Ако това се случи в чужбина до Слави ще има хиляди,защото им пука за живота им,пък вие сте мишки и за това сте на това дередже.Мноого ще чакате някой да ви оправи,но да плюете,че някой прави някакво усилие ви бива.Каквото пожънеш това ще посееш

107

Анонимен

преди 7 години

Трифонов, за такъв *** народ и най-вече неблагодарен, няма смисъл да се хабиш. Левски да ти каже!Коментарите долу го доказват за пореден път.

106

на Славчо

преди 7 години

Мога да твърдя, че народът не е нито Слави, нито някой от т.нар. елит. Народът е онзи, който няма известно име, няколко милиона и скъпи коли, а просто работи и храни такива "защитници"! Името на България навън се гради от българи с умения и знания, чиито имена научаваме след като светът от тях е научил нещо за България. Скромността краси човека, но Слави това не го разбира.

105

до 118

преди 7 години

Плюем го защото другите се крият като мишки , а този всекидневно трови децата ни с тъпите си чалго -предавания и простащини ,не му стига това ,ами и решил ред в държавата да въвежда ? Кой е той ,псевдо интелектуалец дошъл от нищото ,всяко нещо си има край .Простотиите му вече никой не ги слуша ,нека поседи пред парламента ,Дино ще му държи чадъра .....

104

Бау

преди 7 години

До 122 С IQ-то ти около 10 шанса да ми знаеш IP-то се върти около 0 и 0. Ако смяташ, че си забавен предлагам да спреш ракията и може повтарям МОЖЕ да осъзнаеш, че не си :)

103

Анонимен

преди 7 години

Слави изппълнява поръчки на олигарсите.И получава пари за това.Твърде е евтин.Затова няма хора на площада до него.20-30 платени безработни, 4 гарда да го пазят от ... незнайно какво?!Журналистите са повече от пишман-протестърите :)))Това не е народа, Славееее ;)

102

Анонимен

преди 7 години

до 121,Бау..кого съм издигнал на пиедестал? Дългия ли?Затова ли го наричам ДЪЛЪГ, тоя?Що ме разсмиваш? Казвам ти само факти!

101

Бау

преди 7 години

До 120Добре спирам. Не мога да те убедя в нищо. Издигнал си го на пиедестал и силно се надявам да не те разочарова. Аз лично не му вярвам нито за миг.

100

Анонимен

преди 7 години

до 115 Бау, Те са си там- неговите родители..на село. Ако искаш вярвай. И той знае какво е да си от провинцията човек. А ние говорим за друго- че даже да си от София родом- ти като си *** пак си оставаш ***. И не казвам че Дългия е герой на народа, а е постигнал всичко с кървав труд. Всяка вечер вече 17 години можеш ли да си на екран? Знаеш че не можеш!

99

Бау

преди 7 години

Щеше да е хубаво ако ми плащаха, но уви :) Просто не вярвам, че Слави е честен и го прави за доброто на българите. Това е. Не го харесвам и смятам, че не е по-различен от всички имащи много пари и власт. Времето ще покаже дали съм прав или крив.

98

Анонимен

преди 7 години

А бе защо толкова настървено плюете Слави!?Плащат ли ви за това?Защо така не плюете В.Златев ,Черепа , Пеевски, Гергов, Спас Русев и др които ви грабят ежедневно под покровителството на тези които избирате да ви управляват?

97

Край

преди 7 години

Колко много хора обичат партиите и депутатите. Те ги доят те ги стрижат те ги обичат. вие сте мазохисти бе хора.

96

Бау

преди 7 години

До 109Нима вярваш, че е оставил родителите си да живеят като нормалните хора от провинцията ? Какво като са от там ? Много хора тръгват от бедност, но това не им пречи да ламтят за повече и да тъпчат всички. Слави не е по-различен. Всичко е PR, че да му се гледа залязлото шоу. Наивен си доста.

95

Анонимен

преди 7 години

Браво! Не подкрепям мажоритарната система, но гласувах с ДА на референдума, защото Слави е истински мъжкар и заслужава! Истински мъжкар и голям човек. Браво! Така се прави!!!

94

Анонимен

преди 7 години

Славчо трябва да връща едни пари за референдума,които му бяха дадени и сега ще виси под дъжда и слънцето.Демек, защитава интересите на народа.***.Стига вече с тази реклама,че ни писна вече.

93

Анонимен

преди 7 години

Единствените противници на референдума са ония 250 разбойници в парламента и техните тролейбуси

92

Край

преди 7 години

Всеки гледа да плати възможно по-малко данъци и ти дето ги плещеш тия също. Само че ти понеже си багерист караш началника да ти плаща едно а да документира друго. А Слави си има офшорка като всеки заможен кадърен човек.

91

Анонимен

преди 7 години

до 104 Бау, значи Дългия не знае как жиквеят хората в провинцията? Неговата майка и баща са от привинцията...и то от най- бедната част на България. И не знае? Забавен си!