171

един там

преди 7 години

До анонимен 181,На всеки пожелавам такова 45-годишно "ограбване"! За 15-20години едвам успяхме да разрушим и ограбим всички активи, създадени по време на това "ограбване"!

170

Анонимен

преди 7 години

Как да не му издърпа ушето човек ...

169

Анонимен

преди 7 години

Българските рубладжии и фенове на сепаратистична Сърбия и нейния сателит-БЮРМ,агресивна Русия и великоосманска Турция са в редовете на БСП,АБВ и червената олигархия.Те винаги са продавали България за дребни пари.Някой трябва да ги спре!

168

Анонимен

преди 7 години

Сърбия се "разшири на юг",с помоща на Русия,върху български земи.От своето създаване,Сърбия винаги е гледала в България с цел да отнеме територии,традиции,всичко,до което се добере.Сърбизирана Македония,след сръбските клането и геноцид над българите,по команда наБелград непрекъснато употребява езика на омразата,отново по инструкции от Русия.Все още е спорен е и въпросът за Западните покрайнини.Българските комунисти измислиха "македонската нация",по заповед на Москва.В Турция се възражда османизм

167

при Ани Цолова

преди 7 години

Интервюто на гейччо беше по нова.тв влезте и го поздравете!

166

Анонимен

преди 7 години

До WTF????"Щатите" са далеч и никога не са ни нападали в гръб,за да ни отнемат територии,да ни унищожат държавата,сато Сърбия1885,не са ни крали история,като БЮРМ,не са ни грабили 45 години,като Русия.

165

Пламен

преди 7 години

Ха ха Новото НПО на Плевнелиев се казва "Решения за бъдещето" . Но тези решения не са в полза на българския народ а само в полза на неговия джоб. Страхотен продажник е тоя!

164

Анонимен

преди 7 години

Русия,Турция,Македония и Сърбия,трябва да бъдат държани далеч от делата в България.Това ще стане,като се попречи на българските рубладжии и продажници,да внасят у нас сръбски,македонски агенти,както и с открит диалог с българските турци и ограничаване дейноста на турските агенти,чрез българското законодателство.Продажниците,са хората на БСП/АБВ и техните фенове.Трялва да се спре съко така и руската колонизация на България,като се спре строителната мафия,която им продава имоти в БГ.

163

WTF????

преди 7 години

А Щатите? Те изобщо не се месят във вътрешната ни политика, нали? Този клоун няма ли да млъкне? Дали е Русия, Турция, Китай или Щатите - няма значение. И руснаците, и американците правят едно и също - прецакват ни, за да си защитят интересите. А работата на политиците е да защитят БЪЛГАРСКИЯ интерес, а не да слугуват на този или онзи, като тази ***. Няма ли някое топло местенце да му намерят и да се пръждоса от България????

162

Анонимен

преди 7 години

не е необходимо да четеш год. бюлетин за свобода на медиите -само като пуснеш компа или тв , виждаш кво е дереджето в БГ...Тая година сигурно ще сме на 167 място..

161

Баба Куна

преди 7 години

ОТГОВОР: НА ПОЛИТИКАТА У НАС ВЛИЯЕ АМЕРИКА ! ЕС СЛЕД АМЕРИКА И НАКРАЯ ТУРЦИЯ!ТОЕСТ ОТГОВОРА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ЛЕСЕН ТЕЗИ КОИТО МУ ПРЕВЕЖДАТ ДООЛАРОВИТЕ ДАРЕНИЯ ЗА НОВОСФОРМИРАНАТА МУ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ!

160

да

преди 7 години

а САЩ и ЕС не влияят... тоя *** кво го погнаха медиите - има обща заповед от пеевски явно...

159

Анонимен

преди 7 години

Рустам от Гоце Делчев пак е неадекватен.

158

===

преди 7 години

Ти да видищ - пастирката пак се изходи - захлебва милата....

157

Анонимен

преди 7 години

Когато настоящия президент *** мълчи е нормално бившия президент да вземе думата

156

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно точно изказване.

155

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ДЪРЖАВНИК...

154

Въпрос до Плевела

преди 7 години

A Aмерика за България, С*орос, Отворено Общество, Центъра за Либерални стратегии, Центъра за изследване на демокрацията?! Те не влияят ли???!!!

153

Анонимен

преди 7 години

Прекараха ли тръби за газ от другаде ле кво стана с енергийната " независимост" нищо не се хвалят що ли ??? Що се вдигна цената тъй рязко сигурно заради новите тръби жалки некадърници.

152

Джоро

преди 7 години

Какъв фалшив човек.