42

Анонимен

преди 7 години

Сигурно нищо ново няма да кажа, но чалгата, култа към мутрите и мутресите вече дава плодове. И по-лошо ще става, чакайте. Аз вече се махнах, дъщеря ми със сигурност получава по-нормално отношение в училище, отколкото ако се беше родила в България. Акъла и е как ще ходи за по месец в Англия и Франция на езиков стаж, вместо да се прави на кифла.

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49На Запад простащината не се толерира. Така е било и у нас преди социализма. Простакът се е срамувал от простащината си в случаите, при които му се е налагало да живее, учи или работи в среда, различна от онази, в която е израснал.След 09.09.1944 нещата се обръщат - колкото си по-***, толкова си по-толериран, а така наречените партизански филми пропагандираха изяви от типа на наглата простащина /напр., Митко Бомбата - пример за подражание/.И стигнахме до днешния хал.

40

Анонимен

преди 7 години

Много са бели рьчичките които шамарят детенцето! Едва ли са роми!

39

az

преди 7 години

При бай Тошо още от детската градина ни учиха да не удряме момичета и ни разцепваха от наказания ако някой си позволи... действаше повярвайте ми!!!

38

АК-47

преди 7 години

Много приказки изпонаписахме, ай ся да позная какво "сурово" наказание ще понесат побойниците и родителите им. Ще следя да видя.

37

Анонимен

преди 7 години

До Не мойДали ще се намери някой даскал или даскалица на място, да ошамари така някой побойник, та после той да се прибере у дома с на.пи.ка.ни ***.А после демонстративно да се откаже от учителската професия и да направи официално изявление по медиите, че се отказва именно защото за такъв род възпитателни мерки учителят подлежи на съд, а с ученика-побойник се отнасят като с национално богатство.

36

Анонимен

преди 7 години

До Много сме далечНапротив, това либералничене с хулиганството дойде откъм запад.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Това беше първото, което ми мина през ума. Но по този въпрос не дават информация.

34

Много сме далеч

преди 7 години

от това,което се опитва да постигне Западна Европа чрез цивилизовани мерки за превъзпитаване на деца, изградени като асоциални типове още в предучилищна възраст.Пък и не е много сигурно, че така се постигат добри резултати.Най-разумното решение за нашите условия е татковците най-после да разберат, че мина времето,когато партийният секретар решаваше според каприза си кой е крив и как да бъде наказан, а останалите мълчаха, за да не пострадат.Така беше.Да решат проблема по примера на дядовците си

33

Психо

преди 7 години

До РъмИ аз с нетърпение чакам да наизлязат по телевизиите журналисти и управленци и да подхванат, че нямало достатъчно психолози и че с биячите е трябвало да работи психолог.

32

Не мой

преди 7 години

До стар учителНе мой, господине. Тва е от лека до средна телесна повреда на малолетни.Ако се отървете с глоба и пробация, голям късмет ще ударите.И разбира се не може да продължите да работите като учител, защото ще имате съдимост.

31

Родителите

преди 7 години

До До 33Тогава те са героите на нашето време и трябва да ни ги покажат да им се възхитим. Не бива да останат неизвестни.

30

Анонимен

преди 7 години

Само че забравих отдолу да напиша, че момичета никога не сме удряли, защото така ни учеха.

29

Анонимен

преди 7 години

Още във втори клас се млатехме като говведа, това ни направи впоследствиве умни хора, акълът ни дойде пои-рано, отголкото на сегашните.

28

бай иван

преди 7 години

Ехххх, като даскалото през 90-те.Какви спомени ми навява, добре че тогава нямаше телефони с камери и скучае щи медии.

27

Анонимен

преди 7 години

Искам и аз така да си поиграиа с класната и директора да ги видим.

26

Анонимен

преди 7 години

После пак се чудете, защо хората не искат да правят деца в тая държава и не виждат бъдеше тук. Просто на тая територия цари пълна диващина. От яслите, та до достойната пенсия.

25

А мама и тати?

преди 7 години

Колко професионално действат дечицата: и маски, и мутренски подход, и обмисленост на действията, и съгласуваност в групата Любопитно, кои са родителите им и с какво се занимават? Прави ли ви впечатление, че в такива случаи обикновено ни показват всички освен родителите на агресивните деца. На показ са учителите, директора, жертвата, родителите на жертвата, някои съученици. Хулиганите, ако са показани, са покрити, а родителите им - хич! Забрави, да ти покажат техните родители!

24

Анонимен

преди 7 години

Хаха можел ли да знае къде какво се случва нали за това си директор ве селянин!

23

Анонимен

преди 7 години

Добре това момиче баща няма ли да им разреди зъбите на тия особено на маскирания?