167

Checho

преди 7 години

Държавния глава трябва да работи в полза на държавния суверенитет,независимо дали това ограничава нечии права или не.Не бива едни криворазбрани "права " да дават възможност на чужда държава да "бутат " нещата в България в своя полза.Знам,че всички ще го разберат това,но дано да е навреме.

166

Анонимен

преди 7 години

Р.Плевнелиев:"Б.Борисов трябва да носи една отговорност,която дори до сега не му се налагаше да носи".Някой разбра ли смисъла на това изречение.Моля,разтълкувайте го,че бившия президент понякога е толкова дълбокомислен,че само той си разбира какво говори.

165

Анонимен

преди 7 години

Докога ще ни занимавате с този ИД иот???

164

Анонимен

преди 7 години

Единственото с което ще се запомни Генералпрезидента на Задунайская, е че видя руското знаме от козирката на Дондуков...ако не се изпорти още по-яко.

163

Анонимен

преди 7 години

Разни дyxовни отпадъци се упражняват в плюене по президента Плевнелиев. Не можете да му стъпите и на мяалкия пръст бе мушмороци, марш по дупките!

162

опетков

преди 7 години

До М, да ... Страхливецо, имай смелост поне да напишеш името си. Видно е, че не е нужно много мозък, за да изхрачиш плювните си по достойния човек.

161

Анонимен

преди 7 години

Всяко появяване на тоя и оня предизвикват справедливия гняв на народа.Само вижте колко са негативните коментари и си задайте въпроса кой и как ги избра и двамата да оправят държавата,като така я оправиха,че по 50 000 души напускат страната всяка година,а това е почти толкова,колкото са новородените.Нацията ни се топи с главоломни темпове и заради тях и заради такива като тях.Господ да ни е на помощ,след като сами си ги избираме.

160

М, да ...

преди 7 години

Не е зле да се дава думата в медиите от време на време на Плевнелиев и такива като него ***, но ... Но моля да не са като водещи новини, а някъде по второ-трето-четърто място или първи от зад напред! За мен лично Плевнелиев е *** или болен мозък - изкривява обективните факти и замърсява атмосферата дори с диханието си!пп не осветявайте така ярко тази душевна *** като РП!

159

Анонимен

преди 7 години

За изминалият период Радев доказа, че не е дорасъл за този много отговорен пост. Той няма нито опита и визията на Политик, нито интелекта на Плевнелиев, нито поне харизмата на Борисов.

158

E

преди 7 години

Г- н Плевнелиев пак е получил опорни точки, сигурно пак през кафявата точка :) Щял да интегрира и как по - точно!? Чехъл нещастен, няма ли да млъкнеш вече!

157

???

преди 7 години

Въпроса за уседналост в избирателния закон трябва да се реши на референдум от целия народ, а не от депутати лесно манипулируеми , избрани от половината народ.

156

Анонимен

преди 7 години

Ех,Роска,ти май страдаш от стокхолмския синдром,ако ме разбираш.Липсват ти шамарите на вожда и пак се умилкваш за тях.А него не го избра народа,а неговата администрация и родата и,приближените фирми за обществени поръчки,контролирания корпоративен вот,герберските кметове и подопечните им и не на последно място активирания ромски вот,който в последните минути обърна резултата.Това ли е народа Роско?Това е само 1/3 от народа,който е гласувал.А 50% от народа не отиде да гласува.Защо ли?

155

Хъм

преди 7 години

Г-н Плевнелиев, спомняте ли си когато спечелихте президентските избори как един гений на мисълта, високо образован-прочел една книга-интелигент, ви биеше шамарчета зад врата? Този същият не беше ли казал, че магаре да сложи, магаре ще изберат? Много е несериозно и смешно да размахвате пръст, да държите тон, защото не ви отива. Сериозността ви ми идва в повече. Я сложете една от култовите си усмивки и си свиркайте. Колкото до разделението на нацията, може да се благодари на вас за това.

154

Анонимен

преди 7 години

Обратно в дупката, Мишок!!!

153

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев беше обединител отдавна щеше да опита среща с българите в чужбина или поне да отправи някакъв апел към тях, а той се хвана да оправя избирателните списъци за да помогне за реанимацията на изпортената продажна партия БКП/БСП.

152

Анонимен

преди 7 години

Като избирател, който е видял 1 назначен и 5 избрани президента след 1989г. искрено се надявам да не видя вече такъв като предпоследния.

151

!

преди 7 години

"Обединителят" Плевнелиев защо избяга. Къде се покри по изборите. Защо не ни обедини?! Та той е по-непопулярен и от Цецка. Само си представете резултатите от 1-ви тур с участието на Плевела, който му издърпват постоянно ушичките от партийната централа. Мекотелото щеше да е след 10-то място

150

Анонимен

преди 7 години

Да предупредя поддръжниците на ГЕРБ, че всяка прилика с т.нар президент Росен е вредна за партията и незапочналият нов мандат на правителството. Разграничете се докато е време, за да не плащате поне за грешките на грешника ПлевНЕлиев!

149

Анонимен

преди 7 години

лесно му е на Росен - само в къщи е под чехъл, а Радев денонощно, че и три броя!

148

Газ, чорапи, ръкавиц

преди 7 години

На определени интервали от време, този изпуска бойни отровни вещества и трови атмосферата !