91

Анонимен

преди 7 години

БосфорТВ и Нова, са конкуренти само на думи, а истината е че са двете ръце на едно и също задкулисие.

90

Анонимен

преди 7 години

И всепак е демокрация.ТОгава защо не се излъчи истината.ОТ какво се страхуват.0

89

Довиждане !!!

преди 7 години

А сетихте се че ... Слави има договори с БТВ и там излишно пише !Да слуша и да изпълнява това за което са е подписал .Или с две думи телевизията вече не го понася !

88

:

преди 7 години

Не знам дали осъзнавате колко сериозно е това, което се случва.

87

extremist

преди 7 години

СОРОС И МЪРДОК НА БЕСИЛКА...

86

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не харесвам нито Дългия, нито поръчкови журналист с обратната захапка, но за правото им да си кажат мнението бих излязъл на протест.. Спирането на предавания е цензура, която доказва, че не живеем в демократична държава.Властта, която се задава напомня профашистка хунта ръководена от мутри.Буди недоумение също, че две уж конкурентни телевизии вместо да се плюят и борят помежду си, всъщност си помагат.Да не би да служат на едни и същи господари ?

85

Anonimen

преди 7 години

Kakво правителство. ТОлкова са смешни отстрани като ги гледаш. Това са една глутница ,,вълци,, само за лакомия наредени. Никаква реч на политик не се чува.ВИкат като ,,звеноводи,,

84

Баджакджурнализка

преди 7 години

БТВ е една независима медия с обективни и творчески журналисти , готови до смърт да защитават това, което им наредят Сорос и ЦРУ.-/-/-/-/-/- Кво стана тва май ми да получи!

83

постановка

преди 7 години

Във връзка с току що отминалите празници, да припомня думите на Иисус :По делата ще ги познаете! "Не слушайте какво ви ГОВОРЯТ, а гледайте какви дела вършат"! Такива като Слави в библията са наречени фарисеи (лицемери, нагаждачи ). Хем иска да е при" Кесаря ", хем да е в Храма? Е не може!! 17 години взема пари от тази тв, която не го банваше нито за кръчмарската музика, нито за долнопробен език, а бтв е най - близка до Б. Борисов и властта. Олигарси, мутри - първи приятели на Слави! Къде е моралът?! . Сега рейт. на предаването е под нулата и сезапочна :референдуми,ултиматуми, "моралът не п

82

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Националните ни телевизии са под всякаква критика, по БНТ дават новини на турски език, по бтв и нова дават турски сериали и на всичко отгоре дават и някакви си малки индийски булки...

81

АЛФА ТВ

преди 7 години

Тоя нали искаше секс в телевизия АЛФА !Там има свобода на словото ГАРАНТИРАМ ТИ !

80

срамота

преди 7 години

Диктатурата на Тиквата се завърна.Преди няколко години самата Тиква каза ,че може да спре шоуто на Слави когато поиска.Е ,сега явно е поискал.Не е тайна че Васил Иванов е открил част от кирливите и *** ризи на гербавите неграмотници.

79

УРАААА !!!

преди 7 години

Ку-Ку бенд и балерините ще пеят в телевизия АЛФА !Слави ще го дават в предаването ТРЕТАТА възраст реклама на хапчета против насиране .

78

М

преди 7 години

Това което се случи днес е най-голямата цензура за тези 28 години демокрация.

77

Ники

преди 7 години

Васил Иванов ще е депутат в следващия парламент. Може и да е за добро. Аз лично го харесвам.

76

БТВ - БРАВО !

преди 7 години

Аз мога да са справя сам със чалгарите и простаците .Селяните сте много , но благодарение на АТАКА ще пречупим похода на селскиа бек .Вярвам в премахването на това предаване от БТВ !

75

АТАКА !

преди 7 години

Абе къв е тоя Сашко -Славей станал ?Чалгари БТВ дава хонорарите на чалгарите и квото му кажат да слуша или да го духха !Факт е че не разбра че е ненужен в БТВ да отиде в АЛФА - ХА ХА ХА !

74

Анонимен

преди 7 години

Къде са нанопартиите с микролидерите, да защитят СВОБОДА НА СЛОВОТО. От Козяк кво казват, а, А ????

73

Анонимен

преди 7 години

Слави няма какво да ги бави! Да казва кога да блокираме цяла София! Нито полиция нито армия ще ни спре! Камък върху камък няма да оставим!

72

Анонимен

преди 7 години

Е, ЧАК ПЪК ВСИЧКИ Е СИЛНО КАЗАНО. МОЖЕ БИ САМО ЧАЛГАРИТЕ.