124

един там

преди 7 години

Да, а пък днешните управници в Киев и техните поддръжници и съмишленици, са света вода ненапита и само добри чувства питаят към своите руски "братя"! Те не крещяха на "Майдана"- "Москаляку на гиляку!" не! Това е долна руска пропаганда!

123

Анонимен

преди 7 години

До 198 Есть хорошая поговорка, -Если хозяин имеет собаку,ему не приходится гавкать- это про тебя. Крым Россия до 2104 года никогда не требовала назад.Но когда ваши хозяева засунули свой голубой нос в Украину...Для России это было красная черта,которую вы перешли.Никто в России не позволил бы иметь базу НАТО в КРЫМУ. КРЫМ пролит на метр в землю кровью Российских солдат.Заруби это себе на голубом носу...

122

Анонимен

преди 7 години

Защо слагаш целия народ под един знаменател тук много се бъркаш. Стария Влад може и да е престъпник, украинците също играха мръсно, но анексията на Крим беше грешка НАТО е заето да воюва във Близкия изток. Eто туй стария Влад не може да схване, а за да предотврати евентуални атаки разположи ПРО. Стария Влад видя заплаха срешу Русия във туй ПРОи нръгна да краде острови вместо да тръгне със цивилизования свят.

121

Анонимен

преди 7 години

Русия е нападала само Османската империя и затова сега има и България. А франсетата и англетата винаги са били против нашата държава. Сега не е по различно.

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен198Кого е нападала Русия бе жмульо.

119

Иван

преди 7 години

Глупавото, е че Русия може да Путинизирана, може да е бил враг по време на студената война, може дори да е враг и сега, но Европа щеше да покаже моралното си надмощие, като пусне едни светлинки, като обърне внимание. Сега по-умерените руснаци ще бъдат облъчени със статии, как светът не се интересува от тяхната болка и те с право ще се отдалечат от този свят.

118

един там

преди 7 години

Голямо чудо- не били изказали западняците съболизенования си спрямо Санк Петербург! Сега, едва ли не, и съболезнования трябвало да си копуват руснаците, според някои съфорумци! Е като се н***срахте да си слагате френски знамена по профили, да повтаряте до припадък "жо суи Париж" и така нататаък, това да не би да върна от оня свят някое франсе?Пъка им на руснаците за съболезнования! Мъртвите са си мъртви, на тежко ранените им трябва медициска помощ и евентуално грижи, а не съболезнования!

117

Анонимен

преди 7 години

САЩ колко убиха с химическо оръжие във Виетнам?? А в Сърбия ??? И сега в Сирия пак е американска работа.

116

haha

преди 7 години

До 161Руските престъпници на всичкото отгоре искат и съчуствие._____________________________________________________Не се прави на есесовец че може да те приберат на топло докато ти избият от главицата пещерния расизъм. А и Днес *** да не дремят а да махат расистките изявления.

115

Анонимен

преди 7 години

децата са убити по време на бомбардировка над болница с пострадали от химическата атака, тва не го ли пише в руските медии?!

114

Българин

преди 7 години

Западът достигна своето дъно в арогантността си. Не искам да съм в такава Европа.

113

До 181

преди 7 години

Ами приеми станалото в Ленинград като най-обикновено връщане за нещо.

112

Анонимен

преди 7 години

"Умерената опозиция" -терористи въоръжавани от САЩ са използвали химическо оръжие. Това не може да се скрие даже и от дойче веле.

111

Анонимен

преди 7 години

Ами всички бият тъпана, само ушанкхите мълчат. Дори се готвят да наложат вето на резолюция на ООН по случая.

110

Анонимен

преди 7 години

Армията и флота си имат имена-Армата и авионедоносецът Кузя. ВКС също-Су24. ХахахахаС такива съюзници не ти трябват врагове.

109

Анонимен

преди 7 години

До 165 Россия плевала на НАТО и на ЕС ....только дрнитесь...и вас уже не кому будет оплакивать!

108

до 162

преди 7 години

Хайде по-полека със изказите кой потурчен, кой не потурчен, като искаш във Русия заменавай но освен вас атакистите други продажници май няма. Вие сте по-долни и от хохлите бе, те направиха каквото можаха за да се защитят. Путин нищо не доказа освен, че е един агресор сега на тоя остров магарешки тръни ли ще сее ?

107

Анонимен

преди 7 години

До 165 Российские подводные лодки проекта 949А Антей были сконструированы в годы холодной войны и имели вполне конкретное назначение: вести охоту на американские авианосцы, являющиеся гордостью ВМС США и основой их морского могущества. Как пишет The National Interest, поскольку каждый американский авианосец защищает небольшой флот из кораблей сопровождения, российская подлодка не будет подходить к ним близко, а запустит мощнейшие противокорабельные ракеты, находясь на удалении в несколько сотен километров от цели.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен169Кретьо, да не би да обвиняваш Русия за химическата атака на " умерената опозиция". Знаеш ли кретьо фашистите колко деца са убили???

105

Анонимен

преди 7 години

силно се съмнявам някога "Бранденбургские ворота" да светне в цветовете на руското знаме, по какъвто и да е повод! и некак си, след тия 72 жертви в Сирия, сред които 20 дечица, май никой и не очаква тва да стане!