9

еврогеец

преди 7 години

Големите тарикатлъци винаги свършват с катастрофа!Сега европейчетата трябва да взимат кардинални решения,а това хич не им харесва!Ама то си е казано,че квото сам си направиш,никой не може да ти го направи!

8

До 17

преди 7 години

Знаеш ли, не треперя. Ставам все по-решителен и мотивиран като чета страхливите ти словоизлияния. От какво да треперя, че ще дойдш тук да завладяваш? Ела, ще ти направим едно посрещане което няма да запомниш. Скоро не си бил на лекар. Отиди и се прегледай. Отвръщаваш с твоето крещене! И с това поведение как мислиш да получиш някаква подкрепа или разбиране? Отвръщаваш!!!

7

Schutzstaffel

преди 7 години

Холандците са меки китки. Вас може да ви спре някой като Ян Собиески. Но вече няма да има такъв. Ходете във джамиите. Източноевропейците ви бяха проблема, ***.

6

До 9

преди 7 години

Силна Турция??? Кое и е силното бе камилар? Какво пишеш с главни букви, отвръщаваш и с това знаме. Какво правиш тук, отивай си при козите от Анадола? Не разбираш ли, изолацията ви започва и беше крайно време. Какво ще направите, ще нападате другите държави? Хайде бе, нападайте. Това е последния ход на болника Ердо защото държавата рухва и това ще отклони вниманието. Вместо с наука и образование, с култура и интелигентност да покажете прогрес, с митинги по чужди държави? Събуди се, неграмотнико!

5

Изводът е:

преди 7 години

Вън турците от Европа!От кротки гастарбайтери са се превърнали в заплаха за цели страни - не могат и не искат да се интегрират, а се множат като нашите ***. Вън!

4

Анонимен

преди 7 години

Турция винаги са поддържали ИД, независимо какво говорят. Политика на Ердоган. Работя в Германия и познавам турци. Всичките се кланят на тоя откачалник. Не сме говорили по темата щото ще се скараме. Колкото по дълго са в ДЕ, толкова повече мечтаят за Турция. Надъхват ги здраво по турската ТВ, дето гледат. Междодругото същото важи и за многобройните руски немци. Зяпат РТ, благославят Путин и търгуват за СССР. Но въпреки това продължават да се натискат да седят тук.

3

Анонимен

преди 7 години

Добре, че холандците са изкарали видните оръдия. Най-после някой да изкъпе смръдльовците турци. От години ние българите сме казвали, турчин ли е, да не ти стъпва на земята. Див и варварски народ. И като създават проблеми в Холандия какво ще постигнат? Едно нищо, цяла Европа ще се обедини срещу тях. По време на Руско-Турската война Запада и особено Англия са подкрепяли Турция. Тя беше здраво бита от руснаци и българи. Не се ли убие Ердоган, ненормалника ще създаде много проблеми. Турция рухва.

2

Анонимен

преди 7 години

Не само конна полиция, има и клипове как ги заливат с водни оръдия! Честита им баня!

1

Анонимен

преди 7 години

Турците, дивашко племе, най-после да го види цял свят. Франсетата са меки китки, шубета, ще оставят на територията им да има протурски митинг? Браво на холандците, писна им. Добре са изкарали конете и са разгонили ордите ислямисти - при/мати. Турция се изолира, това е най -доброто от простотиите на откачения Ердоган. Турците ще бъдат изолирани навсякъде. Дивашка работа! Колко беше прав Бай Тошо като им смени имената и разкара от България. Нека сега живеят под крилото на Ердоган и да не смеят да