53

АНТИ до герберУшеви

преди 7 години

С предизборни лъжи, закани,след купените гласове,ний идем Герберите гладни,до шушка да ви оберем.

52

дедо гоше

преди 7 години

култов....

51

Анонимен

преди 7 години

Не искам бивши комунисти и настоящи псевдосоциалисти да ни управляват. Страх ме е от тъмното- режим на тока - 2 часа има 2часа нямаСтрах ме е от размера на заплатата ми - 3 долара, при цена на хляба - 500 леваСтрах ме е за децата - редиш се на опашки за кисело мляко и бисквитиСтрах ме е за парите ми - да не се намалят 1000 пътиСтрах ме е за здравето ми - плащаш осигуровки и си плащаш на лекаря на ръкаСтрах ме е за нивото на грамотност на децата ни - учителите са под на нивото им

50

Анонимен

преди 7 години

Гледах "разховора", по-точно монолога на един при/митив. А този мух((льо Кикимян не смееше да диша, да не обиди дъртака с неподходящ въпрос. Тази телевизия БТВ с тези водещи направи трепе рибата. Дъртака така им е взел страха, че не смеят и да дишат дори. Свобода на словото, демократична преса, ха-ха-ха! Всичко е задушил с простотията си каратиста, но това не му помогна да му изритат Майката на нацията. Докато такива неграмотни и прости са във властта ще сме вечно бедни, продадени и предадени.

49

хм..не по темата

преди 7 години

ДНЕС 09.03 СЕ НАВЪРШВАТ 32г. /1985г./ ОТ АТЕНТАТЕТЕ НА ГАРА БУНОВО И В СЛИВЕН ОТ ПРОТУРСКИ ГРУПИРОВКИ В БЪЛГАРИЯ.На гара Буново загиват 7 човека /3 деца и 4 възрастни/, а в Сливен 17 ранени.Да не ги забравяме !!ПОКЛОН!!!

48

Анонимен

преди 7 години

ББ е доказан страхливец. Страх го е от Запада /Меркел/, страх го е от Изтока, страх го е от Турция /извърши престъпление с връщането на избягалите от Ердоган/, страх го е от Корнелия Нинова. А зад този страх се крие предателство спрямо Българските интереси. Нека някои напише, кога ББ е защитил националните интереси и ако ми посочат един пример ще гласува за него. Но за съжаление няма. За него е важно аз, аз , аз и т.н.

47

===

преди 7 години

След 26-ти те пращаме в пенсия - елементарно е олдмен.........

46

наблюдател

преди 7 години

Много уважавам жените, но не обичам да ми се поставят условия. Може би и затова не съм женен" - МИСЛЯ, ЧЕ ТОТАЛНО ЗАГУБИ ГЛАСОВЕТЕ НА ЖЕНИТЕ СЛЕД ТАЗИ РЕПЛИКА ! - големият МЪЖ И МАЧО ! - един силен,достоен и успял мъж НИКОГА не би се изказал по този начин! другите изказвания в цялото му интервю дори няма да се хабя да коментирам... голям срам

45

Според мен Терминал2

преди 7 години

Няма да пиша дълъг коментар! Гледах интервюто, и само ще кажа! Този е ненадминат манипулатор и патологичен лъжец, живеещ в някаква паралелна България, която цъфти и процъфтява в благоденствие!Може би със същите очи гледа на живота и Ким Чен Ун!

44

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не ми е проблем референдума, нито бъдещето на ББ! Искам да забравя за Бойко и бойковщината, защото само тогава България ще се върне поне малко от достойнството и интелектуално ниво на населението. Стоп на простаЩината!

43

Анонимен

преди 7 години

Ние сме държава в която за да оцеляват телевизии и преса са принудени да канят този тъ;;;пунгер периодично и да му се слушат измишльотините за геройствата и смелостите му като пожарникар, гл.сектетар, кмет и премиер. Как народа го "избрал" за лидер? А той страхлив та страхлив, сложен от *** да краде и им дава, избран и поради тъпотата си. Удобен. А лъже и измисля, безскрупулен и алчен. Властта за него е и сигурност, защото гадостите са му безбройни още от СИК. Дано пукне!

42

Анонимен

преди 7 години

Какво ще правим ли ами ще празнуваме, че няма да гледаме тоя самохвалко повече.

41

Анонимен

преди 7 години

Абе *** на ГЕРБ,когато Борисов отговори за Мишо бирата, за НЗОК която източи при Дянков,за назначен шеф на Земеделие без образование, за арестите от типа "понеже сте абсолютен престъпник на колене" тогава си пиши глупостите.За такива неща на запад който превъзнасяте има незабавна оставка и съд.

40

Анонимен

преди 7 години

До BURZUM 40 По добре е от -монолозите на една *** .

39

Я, ДА МЛЪКНЕШ

преди 7 години

40 минути се наслушахме на лъжи, претоплени манджи, пак лъжи, клевети, простотия, и пак лъжи и пак елементарен опит за манипулация. Въобще отврат. Нинова - дрън, дрън дрън, БСП - дрън, дрън дрън, ГЕРБ- бла, бла бла, АЗ рдън, дрън, дрън, бла. бла, бла. Пак АЗ и пак АЗ.Брех да му се не знае. Той се запознал с бай Тошо, демек нямал нищо общо с него, ама Нинова -ах, тая Нинова все му разваля рахътлъка. Ама мънкаше за ДОСТ,щото с ДОСТ са в дослук.Ама че Турция се бърка във вътрешните ни работи - шът

38

Анонимен

преди 7 години

ИСКАМ ДА УТОЧНЯ ,ЧЕ АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА КОМУНИСТИ И ВИНАГИ СЪМ МЕЧТАЛ КОМУНИСТИТЕ ДА СИ ПОЛУЧАТ ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАХА ,ТАКА КАКТО ГИ ШУТИРАХА ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ И ДОСЕГА СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ,НО ЗА МЕН БОЙКО НИ ПОКАЗА НАГЛЕДНО ,ЧЕ СИ Е КОМУНИСТ ПО МАНТАЛИТЕТ ,ПО ЛАКОМИЯ И УПРАВЛЕНИЕ И ЗАТОВА ВЕЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА Р.КЪНЕВ БЮЛЕТИНА 4 ЗАЩОТО ТЕ КАТО МЕН КАЗВАТ НА КРАДЦИТЕТЕ-КРАДЦИ НЕЗАВИСИМО КАК СА СЕ ПРЕБОЯДИСАЛИ И АКО НЕ СЕ ОСЪЗНАЕМ ,ЧЕ КОЙТО Е КРАЛ НЕ ТРЯБВА ДА

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31Червен каскет да говори за морал е все едно педофил да иска да стане детски учител . Ти ръкопляскай на г-жа Лъжа и не се грижи кой ще ръкопляска на Борисов .

36

Край

преди 7 години

Простоват е но си дава сметка че референдума сложи началото на края на тази политическа система. След няколко месеца ще има мажоритарни избори и България ще бъде различна а досегашната "политическа класа" - безработна.

35

factotum

преди 7 години

В Белене да копае дупки!

34

Анонимен

преди 7 години

Бойко е железен и много прав, жените по добре да траят там овци такива. Пак ще е премиер поне още 4 мандата максимум 5 и после нека се оттегли