34

До 42

преди 7 години

Работил съм в Африка чрез DPKO - department of peacekeeping operations - New York. Бил съм в Намибия, Конго - Бразавил, Ангола. Имаше служители от Пакистан, Бангладел, Египт,Йордания, Сомалия, Нигерия - все муслимански страни. Нагледах се на "толерантно отношение". Мога роман да напиша за омразата. Ако си турчин, съжалявам, пълно е с такива и в Турция. Не искам ислямски единици в България! Ние сме източно-православни! Място за ислямски единици у нас няма!!!

33

свещеник

преди 7 години

Аз не знам колко от вас са християни, но от омразата и ненавистта с която говорите за други хора става ясно, че християнството ви е чуждо и сте християни само колкото да се пъчите и да запалите една свещ на някой празник. Не виждам голяма разлика между омразата и презрението с които терористите се отнасят към останали хора и омразата и презрението с която вие се отнасяте съм тези сирийци. Това че сте родени в християнска държава не ви прави християни - действията и мисленето ви ви правят такива

32

Анонимен

преди 7 години

Вие да сте чули правослямната църква да е помогнала на някой християнин (НЕ мюсулманин, евреин или будист)????Няма и да чуете.Православна църква не съществува от 70 години в България и от 100 в руслямия.

31

Дядо Иван

преди 7 години

Мъдрият, трудолюбив и изключително гостоприемен български народ си каза думата. Браво Българи, браво юнаци. Вие сте еталон за човечност, родолюбие и справедливост.Само не мога да си обясня, защо сте толкова зле настроени към Русия - наша матушка и русофилите в България - защитници на всичко скъпо и родно.

30

Анонимен

преди 7 години

40 написал си тотална глупост

29

Българино

преди 7 години

Българино, учи православната си вяра, защото само тя те е спасявала, тебе и предците ти! Без правилна вяра в Бога, без въцърковяване, без Тайнствата в Църквата си изгубен! Без Божията благодат, която е в православната църква, всеки човек е безнадежден, беззащитен, безпомощен, всмукан от нравственото опошляване на съвременната "цивилизация", без мир в душата, болен духовно, а най-вероятно и телесно!

28

Анонимен

преди 7 години

Защо тези с ислямска религия не са приети в Саудитска Арабия, Катар, Оман, защо? Там са десетки пъти по-богати от нас и са муслими. Защо се завират в бедна и ограбена България която е пред социален взрив? 500 години турско робство е предостатъчно. И колко сме толерантни, оставили сме им джамиите с които мърсят живота ни. Подадеш на ислямска единица пръста, ще ти откъсне ръката!

27

Edna

преди 7 години

Паоло Кортези поясни пред Bulgaria ON AIR, че католическите общности са помолени от папа Франциск да настаняват поне по едно семейство бежанци.Папата да приеме във Ватикана когото си иска, тук е България! И като е толкова човеколюбива католическата църква, да беше направила нещо, за да спаси евреите от унищожение през Втората Свет. война! Само ЛОШИТЕ БЪЛГАРИ го направиха!

26

10

преди 7 години

До EdnaСъс скапани руски *** не споря. Щом като дрънкаш за общински жилища за емигрантите значи никога не си стъпвал в Италия.

25

Одисей 1

преди 7 години

35 Онази църква няма нищо общо с днешната ни църква

24

да ама не

преди 7 години

Еретици за протестантите ,но да кажеш ,че най -старата оцеляла до днес от римско време структура е еретическа е смехотворно .Кръстоносците защитаваха Византия,даже когато монасите ви си туриха *** в Константинопол.Оттогава сте или турски слуги или руско татарски слуги .Онова православно византийско нещо го няма ........

23

Edna

преди 7 години

До 10И кое точно е неандерталщина -че не искаме да напълнят с покрити като пингвилни преселнички като от 7-ми век? Че не искаме да ги храним доживот? Че пръснахме децата си по целия свят, за да търсят препитание? Ти като си в Италия не работиш ли за прехраната си, или като тези чакаш да те настанят в общинско жилище и да ти дават помощи от Соц. подпомагане? Войната свърши в Сирия, да работят за страната си! Аман от про.дажни тро.ло.ве!?

22

Анонимен

преди 7 години

Защо тия измислени свещеници -ментета не са загрижени за правата на християните?Всеки ден на тоя свят екзекутират християни заради религията им.Тия смешници начело с папата дума не обелват а се сцепиха да реват за мюсюлманите как целият свят им е длъжен. Има нещо много мръсно и гнило в тези хора.

21

Анонимен

преди 7 години

Хей хора, работил съм с мусюлмани години. Нямате си представа как ни мразят! И защо, защото не сме слепи последователи на религията, имаме право на Свободен Избор. Ние християните ги превъзхожда не по всички показатели. По-умни и работливи, отговорни и с отношение към жената. Знаете ли защитници на тези слепци какво ми каза висш ръководител от Египет, жена ми не работи, могат да я виждат само 3 ***, идвам от работа, ям, чу::кам я и лягам да спя. С нея не говоря? Защитавайте ги, ще плащате скъпо!

20

И ще

преди 7 години

Поради еретическата си същност католицизма обслужва светската власт, опитвайки се да се прикрива зад социална дейност. Тази същата светска власт, която глобализира света, превръща човека в биомаса, която води войни за унищожаване на населението на земята, която в момента провежда завладяване на православните народи от исляма! Това прави католическата "църква" от 1054 година насам, стреми се да унищожи православието, както го е правила с кръстоносните походи, избивайки православното монашество!

19

Анонимен

преди 7 години

Ами този свещеник ги БЕШЕ ПРИЮТИЛ в НЕГОВАТА си къща бе правослямнико!Ама за русоробските талибани и това е непоносимо.

18

а всъщност

преди 7 години

Католическата църква е всъщност най -голямата държава в света 1 милиард и половина са католически християни .Католическата държава е с най -стария действащ архив в света и е виждала безброй империи да идват и си отиват.Сирийците подслонени я Белене очевидно са от католическа вяра .........В Сирия от времето на Кръстоносците има много католици -сирийци . Ватиканът е структурата с най-голямо влияние в света пред ООН ,ЦРУ и КГБ .

17

10

преди 7 години

Само се моля този репортаж не стигне до италианските медии и да бъде излъчен. Идея нямам как ще гледам хората в очите след тази еманация на неандерталщина.

16

Анонимен

преди 7 години

Разберете, никой не е против семейството но те да носители на исляма, най-ретроградната и агресивна религия! Идват двама, уж тихи и кротки, после децата с внуците и така докато станат много. И се почва, джамия ни трябва, после по-голяма, аааа, тук се яде свинско, да се забрани защото ще протестираме, защо жените са "разголени" а не като тях опаковани, защо ходжата не вие по 5 пъти на ден, трябва да се усилят високоговорителите и да се забрани Християнството.Накрая някой ще се взриви сред българи

15

Анонимен

преди 7 години

Сирийското семейство защо не е отишло в някоя от богатите държави от Персийския залив?! Защо всички драпат за Европа, бе?