160

Далече

преди 7 години

Едно време имаше един филм по телевизията и не ми даваха да го гледам, защото бях още малък. Казваше се "Възход и падение на куртизанките". Сега като си помисля за Бгето все за това заглавие се сещам.

159

Анонимен

преди 7 години

Символа на нашата братска дружба е Лукойл, Фазпром и т.н. източващ икономиката на родината ни. Вземете си "братската" дружба и се омитайте бе.

158

27

преди 7 години

всичко им е 3-4 пъти по-евтино а минималните заплати са 2 пъти по малки. Интересното е като сметнем, че средната заплата в такъв град е 1200 долара, тогава разбираме защо могат да си позволят да си купуват апартаменти по нашето скъпо черноморие, а българите не можем да си го позволим.

157

Анонимен

преди 7 години

Най-зле е живял българинът под руско. Ако изобщо можем да го наречем живот.

156

27

преди 7 години

Така е 7000 рубли минимална, ама за сметка на това най-скъпата им електроенергия в Москва е 15% по евтина от нашата, а нощната 3 пъти по-евтина. В провинцията 50% по евтина дневна и 6 пъти по евтина нощна. В Москва(пак един от най-скъпите градове на света) топлофикация за ЦЯЛ сезон на много по-ниски температури е 25лв. 11 пъти по-евтино от нашите цени. Хлябът при тях е 2.5-3 пъти по-евтин, млякото 2 пъти по-евтино, 1.3 пъти по евтин бензин. Да за тях това е доста, при положение, че средно

155

Анонимен

преди 7 години

Ами червен президент,червено правителство... Плана на Путин е ясен! Къде сте Българи? Пак ли ще повтаряме историята?

154

Анонимен

преди 7 години

Ами Радев да му праща приглашение и да си го води при мypгавеляците в родното си село. Там много ще му се зарадват.

153

Я гледай

преди 7 години

До Анонимен 159 Никога българите не са живели по зле....Така е. Преди живеех в служебно жилище и карах трабант, сега имам два апартамента основно ремонтирани.За 20г. смених 4 коли и 4 мотоциклета.Абе какво да провиш? Мъка? Мъка?

152

Анонимен

преди 7 години

Руският посланик: Обсъждахме с Радев визита на Путин...Преведено това звучи така:Връчих на Радев новите заповеди.

151

Анонимен

преди 7 години

Да си оди на гости на Радев във славяново и на Корнито. На нас не ни трябва !

150

Анонимен

преди 7 години

Абе да си се канят там в евразийската ***, тук не го щем!!

149

Анонимен

преди 7 години

В Русия минималната заплата е 7500 ...Недей, че ей ся ще довтаса тролля който се кълне, че минималната заплата в Русия е 50000 златни рубли.

148

Така е

преди 7 години

Първо да дойде шефа Тремпчо , да види как е , що е ? И тогава ако позволи на Путин да дойде да заповядя.

147

Анонимен

преди 7 години

Абе жужета не ни трябват. Който е поканил жуже на визита добро не е видял.

146

Анонимен

преди 7 години

До 108Абе сакатник, ти филия хляб не можеш да си отрежеш тръгнал глави да реже. Майка му го завива да не настигне нощем касапин тръгнал да става сукалчето.

145

Bad Company

преди 7 години

Повръща ми се от тези гадни руснаци. Не разбраха ли, че не сме им васали?

144

Анонимен

преди 7 години

До От шестия апартамент.СПОРЕД ЦРУ,5% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДЪРЖИ 85% ОТ РЕСУРСА НА СТРАНАТА.НА ДРУГИТЕ ВИ СЕ ПОДХВЪРЛЯТ ТРОКИ КАТО НА КОКОШКИ.Добре ще бъде да ги избесим тези 5%, проблемът при такива подходи е, че покрай сухото ще изгори и много мокро, а много от тях бързо бързо ще се ометат в чужбина, за такива като тях има Швейцария, нали от това живеят швейцарците толкова богато, да им пазят парите.

143

От шестия апартамент

преди 7 години

БЕЗ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ И ДИКТАТУРА НЯМА ДА СТАНЕ.СПОРЕД ЦРУ,5% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДЪРЖИ 85% ОТ РЕСУРСА НА СТРАНАТА.НА ДРУГИТЕ ВИ СЕ ПОДХВЪРЛЯТ ТРОКИ КАТО НА КОКОШКИ.

142

Анонимен

преди 7 години

И догодина като Генерала се ръкува у нас с Путин на 3-ти март и поздравят на площада заедно българската войска ме интересува дали сороссоидните олиггофрени ще беснеят гневни от безпомощност????

141

Анонимен

преди 7 години

Не пишете такива статии през почивните дни защото и троловете са хора и искат да си починат. Ша са обадят на синдиката и ко праим тогава.