41

Shnaps

преди 7 години

Във заглавието са пропуснали да добавят и "по-скъпо" ! И изобщо не става дума само за храна! Всичко произведено за тази част на Европа е по-скъпо,но за сметка на това некачествено!

40

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАНТи подписа ли се вече? Що не дадеш линк? Най-накрая човечеството ще си отдъхне от дежурния злодей. Ама кой ще го замести, нали все някой трябва да бъде виновен за русофилите.

39

Schutzstaffel

преди 7 години

Произвеждат. Във България във момента са във състояние да произведат менте и на Китайски гуменки. :))))))

38

Анонимен

преди 7 години

Месото ,колбасите и всичко останало без киселото мляко е в пъти по качествено.В България не се спазват никакви изисквания.Разликата е огромна.Знам,че храните им са почти само тяхно производствопроизводство.

37

Мечников

преди 7 години

А, пропуснах! Да не би да произвеждат "Джак Даниелс" специално за Източна Европа?

36

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваА да си чула за десет години български политик да пивдигне този въпрос в ЕП. От 2011, когато е проведено изследването колко време мина? Някой не се ли сети да го повтори или да го направи периодично докато се реши проблема? Другия начин за решение е вдигане на вътрешните стандарти за качество на храните. Бойко тръгнада въвежда нов БДС, но спря. Това беше много добра иде. Така, че не ние е виновен ЕС, нашето безхаберие е виновно. Като са намерили село без кучета, така ще бъде

35

Анонимен

преди 7 години

Кви стандарти бе! ЕС гледа да измрете! Трябва им полигона от бившата България. Как не го разбоахте!

34

Иля Мечников

преди 7 години

Не ми се вярва сиренето "Пършевица" и горнооряховският суджук, еленският бут, киселото мляко "Родопея" и хлябът "Вита" да за по-добри в Австрия, отколкото в България.

33

Анонимен

преди 7 години

Различна вафлена коричка и по- малко сладък шоколад не значи ***. Спрете се, че ставате смешни. ЕС поне налага стандарти, които се спазват. Нашите производители се контролират от корумпирани БГ чиновници. Заради тази статия няма да спра да купувам немско масло например. Български продукт купувам само ако е по БДС.

32

базил

преди 7 години

При Бойко Борисов не беше така!

31

Rum

преди 7 години

Изберете Българското!

30

Българин

преди 7 години

*** коментират по тролски бе да са прочели и един ред от статията. Регулациите на Европа за ГМО остават непокътнати. Никой никого не граби, а напротив, дава достъп до тези продукти - на теория цената им трябва да е значително по-висока, но компаниоте са наясно, че това ще ги направи непродаваеми. Затова се адаптира алтернативен продукт, който да може да бъде присаван на нужната цена така, че да бъде масово достъпен. Ако на някой не му харесва - просто не го купува, не разбирам драмата...

29

Анонимен

преди 7 години

А какви стоки произвеждат в Австрия.Екологично чисти и качествени.Лесно е да се възмущаваш какво получаваш,а какво даваш..Не се питаш

28

Българин

преди 7 години

Сериозно, има ли някой, който не знае, че продуктите тук са различни от продуктите там? А има ли някой, който да не разбира защо един пазар за 10 милиона евро има едни особености, а друг пазар за 10 000 милиона - съвсем различни? Пазарната сегментация е най-естественото нещо.

27

Schutzstaffel

преди 7 години

Българин съм от четината на главата, до където ми стигат чорапите. Винаги съм съжалявал. Но съм си такъв, като чуя българин и цялото желязно сърце отива по дяволите.

26

Анонимен

преди 7 години

Запада ни таксува второ качество и стоките са им второ качество . Затова се радвам че Румънските и Български Мексиканци ги вършеят качествено

25

Лапат

преди 7 години

А корумпираните политици се правят на две стотинки защото .....

24

Анонимен

преди 7 години

До другияЗащо не питаш *** дали синчето и се е превърнало в мутант от това ГМО. Вече доста години е в Америка. Според мен БСП е десет пъти по-опасна от ГМО, ама всеки сам си решава.

23

Анонимен

преди 7 години

Банани ли? Сега яжте банани расли на кокъл!

22

Анонимен

преди 7 години

Българските политици си мълчат защото не им пука за народа. После защо хората измират от рак, заради *** които ядем.