12

zeus

преди 7 години

Грешка, коментар 12 за за Анонимен 5

11

zeus

преди 7 години

До Анонимен 3Давам ти официална статистика от 2013 година, сега тези факти малко се премълчава, понеже се готви секира за шофьорите. Според теб могат ли да се спрат колите на Орлов мост, това означава пълен блокаж на града.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Като ти е "скъп" тока и искаш да се отопляваш на твърдо гориво си заминавай НА СЕЛО!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Откакто темата "стана страшно актуална" се случи САМО ЕДНО, спряха ежечасното отчитане на замърсяването с ФПЧ и запчонаха да пускат някакви обобщени заключениябазиращи се на НИКОЙ НЕЗНАЕ КАКВО.......Ето ТОВА се случи.

8

Цецо

преди 7 години

До Dedeagach 1Я сега се опитай да напишеш коментара си на кирилица,... че нещо не разбрах какво точно искаш да кажеш?

7

сминдух енд чесън

преди 7 години

Освен да върши всичко напук на управляващите,друго остана ли му на българина?

6

Анонимен

преди 7 години

На който въздуха му е мръсен в София да си хваща чукалата и да си заминава на чист пресен въздух на село. Тези дето протестират какво искат? Чист въздух при печки на твърдо гориво? При тази скъпотия но тока на какво да се греят хората. По татово време всчки се греехме на ел.акумулиращи печки и маслени радиатори. Така се греехме в крайградскити квартали.А сега набиваме пляка която вместо да гори само пуши и чади е какъв въздух искате кристален ли.

5

до пристигащите

преди 7 години

Спаси СОфия, остани си на село!

4

Анонимен

преди 7 години

До zeusда бе, примерно на Орлов мост са все битов до битовия замърсител, а от колите нищо или айде 6%, Като спрем колите на Орлов мост, то все едно няма да има разлика.Ти в паралелна действителност ли живееш

3

гошо

преди 7 години

А общината може ли да каже какво е това недоразумение - книжният пазар на пл. Славейков. Грозен, ръждив, прокъсани навеси, купища огризани палети, кашони, безумно надути цени на книги и сборище на алкохолици имитиращи прекупвачи и търговци на книги.Грозно и мръсно е!

2

zeus

преди 7 години

Едва 6 процента от замърсяването с ФПЧ се дължи на транспорта, на битови замърсители се падат 59 процента. Спирането на коли няма да подобри нищо...

1

Dedeagach

преди 7 години

Pa koi lud da odi na Sofiiski ulicici?