60

гражданин

преди 7 години

Този милионер се подиграва с хората . Как е възможно пенсия 170лв. седнал да ми обяснява че бюджета щял да се срине и другата Менда засламете се . Вие работите против Герб от такива наядени като Вас тази партия ще изгуби изборите. Горанов е протеже на Пеевски недейте мислете хората за ***. Може би такива като Вас сложиха динена *** на Борисов да си подаде оставката и сега да бере ядове.

59

анти касабов

преди 7 години

Така наречените патриоти сумати и льжи и обещания за високи пенсии изпоприказваха на старците по селата само и само да гласуват за тях!

58

Анонимен

преди 7 години

Колкото средната работна заплата в момента е 937 лв. (уж по данни на НСИ), толкова ще стане и 1500...Националната стъкмистика е в състояние да ви изкара всякакви данни.

57

узурпатор

преди 7 години

някой трбява да им спре наркотиците на тия тиквеници . . . то бива то може да сънуват с отворени очи ама тяхното край няма . . .

56

Анонимен

преди 7 години

От БСК ореваха света за 460 лв., та какво остава за 650...Работодателите у нас нямат волята да дават адекватни възнаграждения, това е истината.

55

Нас

преди 7 години

Депутатската заплата да се обвърже с минималната, тогава да видим не може ли !!!

54

Бай Миле до 59 Един

преди 7 години

ТОЧНО ТОВА ИМАХ ПРЕДВИД ПРИЯТЕЛЮ. ....С ЛИЦЕ КЪМ СТЕНАТА.....

53

Кирето

преди 7 години

След толкова години герберски геноцид едва ли някой ще се върже на тия обещания !А и списание "Форбс" писа , че Бойко Борисов е типичен балкански манипулатор , т.е. лъжец и половина!А бе ние си го знаем тоя банкянски *** и не го щем!

52

Атлас

преди 7 години

Ти свинъо няма причина да съществуваш политичеки АКО НЕ-МОЖЕШ да изпълниш това за което си си НАЗНАЧЕН от народа си.Ако не-можеш да изпълниш ЕДИНСТВЕНОТО си ЗАДЪЛЖЕНИЕ се махай веднага............

51

Един от Северозапада

преди 7 години

До Юлиана Василева ИталЮлианке, ние пък помним Калинка-личен избор на Болисов, помним магистралите, които след първия сняг са за ремонт, помним и Лили Винетката, помним и постоянното вдигане на цени, а не на доходи, повнивми че Болисов лично всичко правеше, и от собствения си джоб плащаща, и все аз, аз, аз, никога не каза ние...Пом ним и как слагаше наколенки я пред Меркел, я пред Берлускони, я пред някой Брюкселски бюрократ.За това, ние, които останахме тук, не щем пък Герб, знаем ги какви са.

50

Иван от Драгоман

преди 7 години

Избарателите, данакоплатците ще се смирят само тогава попримера на Румънците, когато заплатите на всички държавни служители от презитента до чистачката, депутати и лакеи, държ. банкови служителе се свържат с минималната заплата на страната. На който не им отърва - прав му път има кой да го замени. Трябва прозрачност във всичко и нови затвори. Който остане в Б-я остане - честен бизнес почтен живот, една шепа държава сме. Стига стари мутри и крадци. Всеки ще отговаря за постъпките си пред Н.съд

49

един там

преди 7 години

То това е много лесно принципно!Създават се абсурдни и невъзможни условия за работа и така доста кадърни българи емигрират! На малкото останали им се вдига леко заплатата и ето ти 1500лв средна заплата! Само че има един огромен проблем- какра работа ще осигурят на ставащите все повече неграмотни и необразовани роми? Тази променлива май не са я отчели от ГЕРБ!

48

Един от Северозапада

преди 7 години

До Бай Миле Съгласенсъм,Бай Миле, но оня, по-предния румънски сценарии-със изправяне пред стената и наказателния взвод!

47

Един от Северозапада

преди 7 години

Езно време, в центъра на София, 2 милиона скандират срещу БКП, и я свалят трайно от власт. В резултат на политиката на Герб-3,5 милиона гласуват на референдумапротив настоящатасистема, и още два милиона-на президентските избори ПРОТИВ Герб, закандидатура-ПРЕДЛОЖЕНА И ПОДДЪРЖАНА от БСП, скритазад инициативен комитет.Ето, това е вашето управление, Горанов! Успешно накарахте народа да гласува отново за БСП, отвратен от Борисов лично, и от Герб като цяло.Какво да коментираме повече????

46

Бай Миле

преди 7 години

АМИ ХАЙДЕ ДЕ.....КОЛКО ОЩЕ ДА ЧАКАМЕ.....ЗАСЛУЖАВАТЕ РУМЪНСКИ СЦЕНАРИЙ. ......

45

Аз обаче помня

преди 7 години

Срещу още дълг ще може както магистралите .....големите строители . Орешарски го изядоха за един милярд

44

Анонимен

преди 7 години

Горанов, ще ти стигне ли още един мандат да си довършиш замъка на Витоша? Чини ми се, че с тези темпове на кражби, може и за половин мандат да го направиш златен! Хайде у лево!!! Хайдуци! Ще ме направите комунист след още две години на същия гладен режим!

43

излъчване

преди 7 години

Какви чеснти сини очи....

42

писна ми

преди 7 години

Наближат ли избори ти я от герб стават цинично лъжливи популисти и ни наричат ----граждани, отминат ли изборите----стават цинично нагли и безпардонни и ни смятат вече за ----раята !!!!

41

Анонимен

преди 7 години

От националния статистически иститут да направят статистика, каква част от печелбата на фирмите отива за заплати.