63

мааама ви продажна

преди 7 години

А такаааа,хранете бежанците добре,а в същото време стотици бедни българи нямат храна и ровят в контейнерите за парче изсъхнал хлебец!!!!

62

Анонимен

преди 7 години

И защо трябва да дразним пенсионерите сега? Махнете я тази статия

61

Умен гущер

преди 7 години

До Трътла от БерлинСтига си разправяла, че ще разберат на село с кво се занимаваш.

60

Хелзинкски комитет

преди 7 години

А за много българи няма и наполовината от това!!! Аз предлагам да намалим поне разходите откъм месо ето така: да им се дава свинско! А след това те сами ще се откажат да идват в БГ. Знаете ли аз откога не съм хапвала телешко??? С учителската си заплата не мога да си го позволя и всеки месец като мина през месарския магазин/който е много добре зареден с телешки продукти, но е скъпо/ си казвам хайде, другия месец на заплата и така все отлагам -Хелзинкски комитеттелешко през крив макарон!

59

Неа

преди 7 години

А те мислиш че имат желание да са тук ли ? Тц ! Ние имаме желание да са тук , за да тачим евро средства чрез присъствието им . И като казвам Ние нямам предвид аз и ти , и обикновенните граждани , а ония в парламента .

58

Ттт

преди 7 години

Абе тея *** ако имат претенции за храна и условия да върввт на майната си. Никой не ги е канил...така ще ядат каквото има без да имат право на избор. И управляващите да вземат да вдигнат пенсиите на хората и да спрат да лъмтят за много, че ковчега джобове няма.

57

Адолф

преди 7 години

Защо на Ивановден ни занимавате с тия хрaнтутници, които не са работили и един ден през живота си? Да пукясват всичките, както и тия които ги защитават и поддържат!!!

56

Бай Онзи

преди 7 години

Ние сме бедни като въшки, нямаме какво да ядем , не може да осигурим и спазването на реда и законите в държавата, затова всички бежанци - вън!

55

Анонимен

преди 7 години

Гледам възмутените коментари на борещите се за оправяне на държавата клавиатурни шкембаци и само искам да вметна- парите за изметта, която идва от арабския свят не са от нашата държава, а от ЕС. До стотинка храните, които им се дават, са купени с европари. За вас, драги укриващи данъци, пари ЕС няма да даде. Защото сте по-долни и от арабската ***. Факт.

54

Трътла от Берлин

преди 7 години

Хранете ги, че трябва да заякнат докато дойдат в ГДРто. Те са ми клиенти в Германия.

53

антисоросоид

преди 7 години

Не се коркайте !Те и тук ще дойдат за винаги.И само как ще дойдат.Няма да им е за първи път.Не е дошло още времето.

52

Неа

преди 7 години

Защо не им дадат от лютеничката с антидепресанта ?

51

Анонимен

преди 7 години

А пенсионера, който цял живот е плащал данъци на тази държава да умира от глад. Държавниците да си разгледат приоритетите, да хвърлят на *** държавни пари за чужденци допринесли нищо за тази държава.

50

Гурбетчия

преди 7 години

Бьлгарина брат си не пита дали е гладен а ще храни имигранти! Чиста реклама за источване на евросубсидии!

49

Анонимен

преди 7 години

Вчера гледах запаса на една пенсионерка за зимата,по пакет леща,боб,ориз,с плетени терлици и отрудени ръце,тази жена ни портокали,ни салати и месо за зимата е виждала,ама за бомбаджийте и изнасилвачите от Афганистан,Ирак ,Алепо и Ийемен има,пиле,телешко и риба,срамота!

48

Orban

преди 7 години

Защо пак се пише за бежанци, а не за нелегални имигранти? Добре че стана -25 градуса, за да могат тия които са преминали браздата преди някой друг ден да измръзнат!

47

Гурбетчия

преди 7 години

Чиста реклама за да се источват евросубсидии! Както един кмет бе хванат от господари на ефира, ушким кмета е засял сто хиледи фиданки а накрая се разбра че нито една не е засял с (мутрите) работниците около него!

46

Ф.С.В

преди 7 години

Братя българи-- Имаме страхотен късмет че за 27 г Политиците в БГ превърнаха една развита интелигентна държава и нация в- ЕДНА КОЧИНА_ благодарение на това - ние сме имунизирани от емигранти - Никой от тях не иска да е тук - дори ден - Това е най хубавото от всичко до сега - А това че се хранят добре и получават пари - ами това не е новина - Ние го знаем - Странно е сега да излиза като новина - Май медиите искат да не гледаме Ледената Епоха от 10 см сняг блокирала БГ БДЖ пътища и хиляди българи!

45

Докога

преди 7 години

В България броят на бежанците спрямо тези на икономическите мигранти е пренебрежимо малък. По тази причина "бежанец" е неуместно да се употребява от джурналистите.

44

Киро шарнира

преди 7 години

А какво ли щеше да е менюто на християнин преминъл нелегално границата на ОАЕ и заловен там по пътя за друга държава ...Да е пуснат да си джитка ей така в ОАЕ ,да му дават пари,да изнасилва деца и жени арабки,да бие араби ....