13

Анонимен

преди 7 години

И като не е встъпил в длъжност др. Радев защо ползва държавна охрана и мерцедес . За такива като него има градски транспорт. Как така се прави на луд . Срам и позор .

12

До 9

преди 7 години

Ти не си го избирал.Не си приписвай заслуги.Тези,които го избрахме му се доверяваме и не съжаляваме за избора си.

11

:)))

преди 7 години

И кой си ти Бай Х.й да даваш акъл на ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ след като за себе си немаш ...

10

ф

преди 7 години

Интригант до последно .И защо трябвало Радев да е там ,след като встъпва в длъжност на 20 януари ..Е добре де,ако си бил толкоз умен Борисов да беше и ти подал оставка в тоя ден след като обвърза президентските избори с твоят мандат.Странности ,нали .Ама твоят акъл е втория явно ...... Очевидно си искал кризата да ловиш пак в мътната вода риба.

9

Факт

преди 7 години

Няма ли кой да му каже на Бойко Борисов, че генерал Радев не е член на КСНС?! Когато стане президент през януари 2017-та, чак тогава генерал Радев вече като президент става член на КСНС и негов председател. Факт!

8

Анонимен

преди 7 години

Това ще му остане-да напада,да плюе,да ругае,да обижда,да дезинформира-все неща в неговия стил,тъй като вече няма да може да се хвали,да лъже и да краде като за световно,целия си гняв към народа ще го отнесат следващите.Но ние вече му знаем репертоара и не се впечатляваме.

7

Анонимен

преди 7 години

Най подготвеният за Премиер си остава на този етап Борисов . Др. Радев е един страхлив военен пенсионер , защото не знае какво да прави преди БКП-БСП да му кажат . Срам ме , че на инат избрахме този плазмо..дий .

6

========

преди 7 години

Сега разбирате ли защо никога Борисов и Радев не могат да работят заедно.Още Радев не е влязъл в мандата си и нападките срещу него започнаха.Никога дослук с Борисов в противен случай ще бъдеш оплют по най безцеремонен начин.Който не е от неговите приближени е подложен на публично омаскаряване.Това е политиката на Борисов-но уви не се намери журналист да го сложи на мястото му.И това ще продължава доката Борисов е на политическата сцена.Защо не мога да разбера -с какво ги държи,как ги е подчинил?

5

Анонимен

преди 7 години

И Радев не ще да е президент на зарязан кабинет.

4

Анонимен

преди 7 години

Писна ми от тоя *** ***,неграмотен,нагъл ***

3

кака ви

преди 7 години

Ако не се яви Радев - зле, ако се яви - сигурно ще има защо се яви. Абе този човек е с достойнство и интелект - долу ръцете от него. Ще дойде и неговото време.

2

татари

преди 7 години

Мълчи бе *** *** .Ти въвлече страната в зимна правителствена криза с твоите глупости и страхове . Остави хората да работя спокойно без твоите интрижки .Не вървиш .

1

Радиан

преди 7 години

Лъдеца след огромните заеми и чудовищни корупционни поръчки, пак иска да се измъкне тихо по терлички,Загубен народ са българите и не заслужават нещо по добро. Лесно се хващат на мафиотски обещания