43

КК

преди 7 години

Този е мераклия за президент, Каракачанов също, ни ни единия, ни другия имат подкрепа и подготовка за това. Радан една партия не може да води, че прави все нови формации, нарича ги политически проекти и тъпче на едно място в градинката на прекомерно голямото си его.***!

42

Анонимен

преди 7 години

Рамадане, само искам да питам, с тая фамилия, на кой точно си близък роднина? На Красимир Кънев от Хелзинския комитет или на Цветелин Кънчев от Евророма?

41

Анонимен

преди 7 години

В Тея смутни времена ни трябва Алфа мъжкар. Освен Борисов.... другите са Алфа женски.Работата е сериозна мислете добре после да няма рев.

40

KK

преди 7 години

Абе, какви са тези черни знамена на заден план а'ла Ислямска държава?

39

Анонимен

преди 7 години

Ако дадете отново 15% на "патриотите" / Сидеров,каракачанов/ повече от 25 год в политиката. Бъдете сиг че отново, ще саботират кабинет. И отново ще ходим на избори. Тея са просто крайно настроени хора не са за политика.

38

Анонимен

преди 7 години

АХАХАХА Рамадан Кънев от Паричния блок!

37

Aнонимен

преди 7 години

Ех, Радане, Радане, хубаво нещо е властта, голяма борба водиш - малък човек, от високо да гледа.

36

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

АЛЧНИ КАРИЕРИСТИ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ. ЧЕ КОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ ТАЯ ВЛАСТ, НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ВАШИЯ *** ТРАЙЧО ЗОРЛЕМ ПОНАСЪБРА ЖАЛКИТЕ 5%. ОСТАНАЛИТЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ? ОТ МАРС ЛИ?

35

Шаран БГ

преди 7 години

Кой,кой1кой...? Крадан...? И той ли, от Паричния блок ?

34

на кукуво лято ще е

преди 7 години

Тъпичко, злобничко и меракливо човече

33

Анонимен

преди 7 години

Ами то и ти и булката беглец сте за *** ама преди това пред румънски съд!

32

Анонимен

преди 7 години

"влизаше в метрото да чете книга, с уговорката негови хора да го снимат, уж тайно обикновени граждани са го снимали и после да се коментира в интернет снимката му"Вярно прилича малко на Барека с вестника.

31

Анонимен

преди 7 години

Подаде оставка защото патриотите и Радан предадоха народа,а не Борисов.Искат мъжете министерски кресла ,а са с по 5% влезли. Нищо ново

30

Анонимен

преди 7 години

КАКВА Е ТАЯ ПРЕМИЕРСКА ЗАРАЗАБЪЛГАРИЯ президентска република !

29

Радане, Радане

преди 7 години

Радан живее в свой собствен свят. Реалните му шансове за Премиер са 0.00000000000000000000000000000000000000001%. Ако наистина беше принципен, още в началото щеше да се махне от РБ. Още когато Лукарски, Кунева-Пръмова и предателя Москов се наредиха за министерски кресла. Сега е късно. Твърде късно, Раданчо. Изпусна влака. С политиката не ти се получи. Пробвай нещо друго.

28

Рамадан Кънев

преди 7 години

Друго си е да имаш еврейско потекло!

27

Василев

преди 7 години

Аз гласувах за ГЕРБ, а тъпанара Бойко Борисов предаде мен, предаде целия екип на ГЕРБ, предаде българския народ и интереси!!!Безотговорно,безотговорно,безотговорно!!!Някой да не би да му е искал оставката, все едно се прави на сърдита мома, знаейки че в цял свят има недоволство на обикновените хора, които все повече неща искат, но нито им стигат средствата нито възможностите!!!Бойко Борисов за мен е предател!!!Агент Джеки Мърсън!ЦРУ!!!

26

Реалист

преди 7 години

Следващия парламент, Раданчо ще проследи по телевизията!

25

Бай Кольо

преди 7 години

С един файтон хора, ще е премиер на ....Докога в политиката ще се раждат и изявяват такива ...недоносчета

24

BURZUM

преди 7 години

Браво!Радан е голем! Симитлииците да мълчат!