122

Анонимен

преди 7 години

до Йода, викаш Генерала трябва да е полиглот ли? Въпреки че и немски разбира донякъде, а Стругарката разбира само от командите *** Тиквата и от нищо друго.

121

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

ЦК НА ГЕРБ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ ОТ УТРЕ СМЕ В ОСТАВКА...А БСП ЩЕ Я ЗАКРИЕМ МНОГО МНОГО СКОРО.СКОРО СТАНИШЕВ ЩЕ БЪДЕ В ЗАТВОРА СЪС СМЪРТНА ПРИСЪДА.

120

Йода

преди 7 години

До АнонименСтругарката нещо след като тя гласува днес, както попитаха Генерала и той отговори на перфектен английски-----------А като от ZDF му зададоха въпрос на немски и веднага взе да се оглежда безпомощно?

119

hahaha

преди 7 години

хаха изтриха ми коментара в подкрепа на Радев. КЕФ МАЙКААА КЕФ ! РЕВЕТЕ !!! ОХХ КЕФ

118

Анонимен

преди 7 години

Тази неделя Радев се е барнал уникално - сменил казармената фуражка с костюм, НО... забравил да си подстриже космите от ушите на Йода.

117

Анонимен

преди 7 години

Що така не попитаха на английски чужди медии Стругарката нещо след като тя гласува днес, както попитаха Генерала и той отговори на перфектен английски? Щото щяхме да станем за смях да викат преводачка на кандидат за президент на Европейска държава.

116

Анонимен

преди 7 години

А на теб от едната страна ти стой Ахмед Доган а от другата корана и ибрика .Лошо няма ама си за затвора отдавна бе Бойко !ЗАТВОР или УМРИИИ гърбав п .

115

Анонимен

преди 7 години

Типичен гербераст само може да каже, че Радев повишил цената на газта.....след като няма какво друго да каже ...Муахахаахах...пълни кре.тени, бате!-----------Предизборните ви обещания са едно, фактите от преди два дена друго. Както и с всиките ви останали обещания!

114

Анонимен

преди 7 години

МИНАЛАТА НЕДЕЛЯ СА БЕШЕ БАРНАЛ УНИКАЛНО, ОМАЧКАНА ФАНЕЛКА, НЕБРЪСНАТА МУТРА, НУЛА УВАЖЕНИЕ КЪМ ИЗБОРА НА ХОРАТА, ДНЕСКА СА МУ КАЗАЛИ, ШОТО ША ДАВА ОСТАВКА ДА СИ СЛОЖИ РИЗА, ЕЙ ПАРЖОЛКИ, ЕЙ ФИЛИИ С МАС, НЕМА ТАКАВА ДАРЖАВА В ЕВРОПА, КАК НЕ ВИ Е СРАМ ТОА ДА ВИ Е ПРЕМИЕР, ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ, *** ТОА ГОВОРИ САМО НА ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИК, ДЕМЕК БЪЛГАРСКИ

113

Анонимен

преди 7 години

ЦИРК И ДА ГО ПРОВЕРЯВА ФАЙДА ЙОК-КАКТО БИ КАЗАЛ МЕСТАНЯ!ПРОКУРАТУРАТА ДА ГО ПРОВЕРЯВА ТОЯ КРАДЕЦ!

112

Свободааа

преди 7 години

Въпреки гласовете на *** и на хрантутниците от администрацията(безкрайно раздута за наши хора)!!Просто бяха размазани от изтормозените отрудени нормални хора(включвам всички етноси без черните)

111

Васил

преди 7 години

До з н а й к оЗнам,за това и призовавам народа да вземе власта и най-накрая да се саморазправиме с цалата политическа мафия в България.Всички са едни жалки продажни мишки,които заслужават най лошото.Стига сме търпели българи време е да ИЗХВЪРЛИМ ***.

110

Неа

преди 7 години

Аз мисля като 94 .Борисов си е оплел кошницата .

109

Anonimen

преди 7 години

Борисоооов,ген.Радев ти показа какво е висш пилотаж,а не балотаж.Скрии се и не се показвай.Изморихме се от теб.

108

Анонимен

преди 7 години

до 119Типичен гербераст само може да каже, че Радев повишил цената на газта.....след като няма какво друго да каже ...Муахахаахах...пълни кре.тени, бате!

107

Хм

преди 7 години

До Анонимендо 110 "Стига жени президенти!"Добре казано!И доста вярно....

106

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГовори на български не на селски, вашият псевдогенерал повиши тази седмица цената на природният газ за битови нужди с 2 % , честито на умниците гласували за него!

105

ник

преди 7 години

Я се скрий бе,АНОНИМЕН -ПЛАТЕН ***!!

104

Анонимен

преди 7 години

До българинЛичност, от едната страна на която стои Корнелия Нинова, а от другата Илияна Йотова, това личност ли е?

103

Анонимен

преди 7 години

до 112 Радев ли повишил цената на газта? Я пак? Ко речи?