46

Анонимен

преди 7 години

Тая лелка от селското школо отдавна трябваше да си е подала ОСТАВКАТА и да се е махнала завинаги от София , тя дразни софиянци с нейното нагло присъствие на кметския трон.

45

Крали Марко

преди 7 години

Марш,марш с ГЕНЕРАЛЪТ наш, в бой да летим, Ердоган да победим!!!! Снощи слушам, че Кукунева обещава МОЯТ глас на Травестита Тетка Цацева??? Ще гласувам за ОСТАВКАТА на шайката негодници от ПП Роми ГЕРБ и за едно НОВО НАЧАЛО на Родината, неподчинено на Ердоган. Тетка Ви печели само в окръг Бурса и Измир, а ГЕНЕРАЛ Радев - във САЩ и Великобритания!!!! Вие БЪЛГАРИ кого ПОДКРЕПЯТЕ?

44

Анонимен

преди 7 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ,НО НИКОЙ НЕ Е КАРАЛ БОЙКО ДА КАЗВА,ЧЕ ЩЕ СИ ПОДАВАОСТАВКАТА,Е ТО НЕМОЖЕ ЦЕЛИЯ КОКАЛ БРАТ,КАКВО АКО Е ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ?ИСКАХ КАЛФИН,ЗАЩО НЕ ПОДКРЕПИХТЕ КАЛФИН?НА ВИ СЕГА ТРУДЕН ИЗБОР,А АЗ ДОРИ НЯМА И ДА ОТИДА,АЗ НЯМАМ ИЗБОР,ТОВА НЕ Е МОЯ ИЗБОР.

43

анонимен

преди 7 години

Илиана Йотова сутринта поиска дебат с оня генерал вице на Цецка.Генерала мълчи,гробно мълчание защо ли? Може би защото може само да пее!!!

42

Ххх

преди 7 години

Тия гербери,повтарят едно и също,като секта са,дано народът не е толкова глупав,за колкото го смятат!

41

|V|art!n

преди 7 години

Искайте отчетност и се интересувайте за дълга и какво точно се случва с него! В момента го източват чрез финансови машинации, а уж щяха да рефинансрат стария. Лилов може за някои неща да спекулира, обаче за дълга е прав! Да казва къде е дълга, националния предател *** Първи!

40

Анонимен

преди 7 години

a boiko niama li da smeni tsacheva s fandakova na balotazha?niama da me otchudi I takav hod

39

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова рано или късно ще напусне страната уговорено е абе става нещо ама още не можем да го разберем

38

Анонимен

преди 7 години

Браво на послушката.

37

анонимен

преди 7 години

Апокалипсиса идва ако Герб паднат от власт.Тези за *** ли ни мислят.Е дайте тогава пожизнена власт на Герб,че да не пропадне България.Те най кадърните,те най умните,те най почтените.Ако наистина е така защо народа не ви харесва? Отговаряте ли си на този въпрос. Интелигентните хора вече не могат да ви понасят.Само платените от вас ви "харесват" от нямай къде.Вижте си вожда,вижте си министрите,вижте си депутатите -отврат.

36

Младост 1

преди 7 години

Мислех да не ходя да гласувам но след това изказване отивам да гласувам за Генерала

35

неизбежно е

преди 7 години

Успокойте се, хората разбраха, че се гласите за дезертиране, само да видим във фалконя ще има ли място за всички..

34

Анонимен

преди 7 години

В ГЕРБ явно няма обединяващо мислещ човек. Жалко! Не разбраха ли, че колкото повече плащат българина толкова повече хора ще гласуват против крокодила? Явно страха и притесненията им са големи защото къде какво е останало ни плаши. Едноличното управление на тази партия от един Кроманьонец и петдесетина слуги я направи най-мразената от хората у нас. Какъвто и да е генерала поне няма да обижда Русия, ще балансира, защото сме малки и бедни. Като слушам герберастите все едно чавка им в изпила мозъка.

33

Анонимен

преди 7 години

Фандъче не говори глупости мила че софиянци ще те намразят заради някаква партия ГербСлави ще ти види сметката

32

Анонимен

преди 7 години

е*бати наглото изказване... как ли сме живяли преди това не знам... гласувайте за нас за да не дойдат други да лапат... щото ние лапаме стабилно, а те нестабилно... *** всички

31

Зевзек

преди 7 години

Въпрос с понижена трудност към Фандъкова: Защо тя от ГЕРБ спечели още на първи тур изборите за кмет през 2011 и 2015 година (последните с над 60%), а Цачева губи София?

30

Анонимен

преди 7 години

Трябва ли между стабилност и еднопартийно управление да има знак за равенство?

29

Анонимен

преди 7 години

това ли е стабилноста ви ! софия е залята от баби и дядовци които просят ! това ли е ? всичко което правите е с парите на ЕС и народа и теглите още и още заеми от МВФ! Това ли е стабилноста ? за имиграция и миграция да не ....

28

ТОТО

преди 7 години

Просто не знам тоя народ как е оцелявал 1335 г., преди да се роди Вождът на ГЕРБ и неговите глашатаи!

27

Анонимен

преди 7 години

На Данчето не и прави чест да говори подобни нелепости, явно от герб са я накарали да излезе с тази абсурдна позиция. Не е в неин стил