72

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Само това, че Путин го подкрепя... - е достатъчна причина да не го изберем...

71

Смок

преди 7 години

Гласуваш за Цеца, получаваш Местан! Найс, а ?

70

Цеко

преди 7 години

Нали точно тая разправяше че индивидуалните права могат да се потъпкат в интерес на държавата ? Да не би да забравихте, а?

69

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ал Бънди, защо не ходи да продава обувки... - ами се ръга в политиката...

68

хаха

преди 7 години

Какво ви каза Бойко, ако не почнете да говорите против Радев и да промивате мозъците на българите по медиите , от понеделник сте безработни. Как всички вкупом се нахвърлихте да сипете помия. Срамно , дори само това показва , че не сте за място в българския парламент. Представяте нещата все едно , ако си подадете оставка БЪлгария ще умре. Нека да знаете , МОЖЕМ БЕЗ ВАС.

67

Анонимен

преди 7 години

смешно ми е какви спорове има тук... цачева или радев... няма абсолютно никакво значение, президента няма управленски функции. работата му е да се усмихва по коктейлите и да вдига наздравицата на нова година. останлото са фантазии.

66

ЦЕЦА МАМАТА

преди 7 години

е ярък пример защо пропадна СОЦИАЛИЗМА - такива партийни секретари-кариеристи с РАБФАК не могат да строят съвременно общество. Те се движат от собствените си лични подбуди. Точно за това ще пропадне и КАПИТАЛИЗъМА и БАНДИТИЗъМА на местните олигарси, стоящи за БОРИСОВ, КОСТОВ, СТАНИШЕВ. Надеждата ни е, че ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК като РАДЕВ ще положи НАЧАЛОТО такива *** като ПЛЕВЕЛА, ТИКВАТА и ЦЕЦА да нямат място във власта

65

Путин

преди 7 години

До Странджата-странджа искам да ми посвириш малко бе на кавала,една мелодийка само..

64

Селянина

преди 7 години

До Смяхтака е ,,,наистина ни смятат за много ***, ако си мислят че със сплащване ще ни накарат да гласуваме за цеца

63

ЖУДА

преди 7 години

ДО СТРАНЖАТА,ГРОБ УПРАВЛЯВАТ(КРАДАТ) ОТ 7-8 Г. НЕКАДЪРНИКА ОТ БАНКЯ, НИ "СТРОЙ"(ВЗЕМА КОМИСИОН) ОТ МНОГО ВРЕМЕ. И НИДОКАРА ДО ТУК. И ЗА ДА Е КРАЖБАТА КАКТО ТРЯБВА ВДИГНА И ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ НА 65 г. ТА ДА НЕ МОЖЕ И НИКОЙ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА.ЦИБА КРАДЦИ. НЕКАДЪРНИКА ОТ БАНКЯ ТРЯБВА ДА ГО ИЗГОНИМ ЧАС ПО СКОРО, ЗАЕДНО С БАНДАТА МУ

62

Анонимен

преди 7 години

Цецке, не разбра ли, че на хората им писна от вас и реформаторите. За 7 години нищо не направихте за народа. 7 години само слушаме:пари няма, затягайте коланите, Орешарски, папата, марсианците са виновни, пасете овце, пенсионерите изядоха резерва, лош материал. Да не говорим какви поразии направихте в образованието, здравеопазването и Мвр. Освен това сте необразовани. Премиерът се държи като селски бек и говори като хамалин. Ти падна на нивото му. Срам ме е от вас. Подиграва ни се цялт свят.

61

Селянина

преди 7 години

Повръща ми се от демагогията, манипулациите и лъжите на герберските ***. Не съм член на никоя партия и на всеки избор гласувам мажоритарно. В случая боко тиквата издигна кандидатура, която не може да се мери и на малкия пръст на генерала. Сега реват герберчетата и плашат хората колко лошо ще станело, ако не изберем Цеца за президент, епа няма да гласувам за нея, а и вече също и за герб и за свързаните с тях партии няма да гласувам. Отвратиха ме достатъчно !

60

Путин

преди 7 години

До странджата-армията я разпусна твоя боико бе ***..ако трябва ти ще маршаруваш смотан...

59

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен"Съжалявам, няма да подкрепя Цачева, при положение, че Местан отново ви подаде ръка."...А Доган го приемаш а... - защото е руски агент и ***...

58

Анонимен

преди 7 години

българина е толкова елементарен горкия... то за това 30 години копаем дъното. няма значение кой е на власт с толкова проста нация няма шанс.

57

Смях

преди 7 години

Много мразя да ме заплашват! Онзи оставка щял да подава, България ще затъне, ще се върне комунизма, еврофондовете ще спрат, банките ще фалират. И всичко това, ако изберем човек, който даже не е партиен член. Еее, за толкова *** ли ни вземат?

56

Анонимен

преди 7 години

Само Като си представя че на нова година ще ме поздрави Баба Цеца,от сега ще кажа на шефа да ме пише на работа тогава пожелание.Мъкаааа

55

Анонимен

преди 7 години

До ПОСЛЕДЕН ВАЛСтъй ли, а кой ще спечели парламентарните избори бсп ли хаха смешници

54

Анонимен

преди 7 години

А зад Тетка прозира траvестит - партиен секретар!

53

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Генерал, ама къде му е армията... - за генерал е нужна подобаваща армия... - а то само два счупени самальота...