38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Така е защото хората са оставени без избор. Ако не гласуват за Цецка, Радев има шанс за президент, което тотално ще унищожи държавата, т. е. каквото е останало от нея. Има голяма вероятност ако генерала се качи на власт, както говори само за армии и полиция, до месец да се обяви воено положение... само той си знае защо.

37

Анонимен

преди 7 години

Този път дори гласовете от Турция и фалшификациите на Цветанов няма да стигнат за да изкарат Цачева президент. Ако това стане - ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА УЛИЦАТА !

36

Анонимен

преди 7 години

Бойко, вземи малко акъл от Сидеров. Намери си някоя булка, имаш толкова мераклийки, направи и едно дете, после още едно и си живей живота и си харчи парите. Нека българите си избират БСП, реформатори, или който си искат, нека си вият всяка зима и всяка година да си правят нови избори, тоя народ е отписан вече, нищо не става от него. Ама на теб така ще ти мине живота напразно да се разправяш с матреяла а баба Меркел и от Брюксел и началниците от посолството да ти набиват канчето.

35

Дуле Савич

преди 7 години

1025 не означава 7.2млн. за да може тая статистика да е представителна извадка за нагласите на населението.Да не говорим, че тия 29,3%, които смятат да гласуват за цецко стругарчето от плевен са или невменяеми или купени или неграмотни или всичкото взето заедно.

34

Анонимен

преди 7 години

Толкова *** народ като българският рядко се среща. Нищо лично, статистика сама говори за това... първите 4ри позиции са отражение на групата от зомбитата по улиците...Като цяло никога не сме били много умни, затова и малкото хора с малко по-висока интелигентност бягат от тука. Само големите патриоти остават, за тях е важно да има ракия, бой и чалга.

33

до 36

преди 7 години

Тоя Трайчо дето толкова го хвалите не е с нищо по-различен от Москов. Плюва Борисов докато се докопа до властчицата сладка, после си трайки и му носи уиски.

32

азе

преди 7 години

България и българите , над всичко !

31

Берлин

преди 7 години

Цачева, Радев, Каракачанов, Калфин... вижте внимателно на какви хора гласувате доверие, за да не питате после защо ви крадат и ядете от кофите.

30

ясно е !

преди 7 години

ДПС отново ще реши вотът в Бг ,....Цачева може и да се размине с поста .

29

До 36

преди 7 години

Какво не му е читавото на Трайчо ли?Нищо не му е читаво.Беше член на първия кабинет на ГЕРБ и въпреки,че го изгониха,продължи да говори колко добре са се разбирали с г-н Борисов.Това *** е скритата лимонка на ГЕРБ,затова не ми го хвали.

28

ист

преди 7 години

Алфа рисърч не показа процентите на Митьо пищова, защото са повече от на Радев.

27

до 36

преди 7 години

За кого говорите - за Трайчо ИВИЕНА ли, с джапанките от Катар ?Мерси !

26

Анонимен

преди 7 години

Хич не са нагласени проучванията

25

Защо бе?

преди 7 години

До Бай ИванНа Трайчо какво не му е читавото? Изобщо чел ли си или гледал интервю с него?Човека си е образован, интелигентен, професионалист, и не чака като Радев да му подскажат от партията какво да говори!

24

Анонимен

преди 7 години

За народ като българите Борисов си е добре. Това е най-доброто от тоя материал. Политиците не падат от небето, правят се от материал, от народа, с този материал - такива политици.

23

Анонимен

преди 7 години

ДОРИ да се приеме това проучване за обективно, гласовете за Калфин, Дончева, пък и Каракачанов, Орешарски, вероятно и част от останалите трябва да се смятат основно в полза на Радев

22

Анонимен

преди 7 години

Интересно тези социолози как ги правят тези анкети. Защото аз влизам в около 20-ина БГ сайта и в нито една анкета не съм видял да води Цачева. Водят или Радев или Калфин. На места втори са Каракачанов и дори Трайчо. Цачева в най-добрия случай е на трето място. В повечето анкети е на 4-то и по-назад дори.

21

агитатор

преди 7 години

САМО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА! ХОРА НЕКА ДА Я ПОДКРЕПИМ ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

20

Анонимен

преди 7 години

Глупости! "Не подкрепям" е първа политическа сила!Едно време, когато питали Драган Цанков за гръцките владици той отговорил - Мразим ги повече и от Дявола дори!Народът сега мрази политиците повече от Дявола дори!

19

СДС

преди 7 години

Спорен въпрос : Ако гласувам за Цецка--гласувам за БСП, ГЕРБ, мафиоти и доносници.Ако гласувам за Радев- гласувам за отявлени агенти на Русия, БСП и хора които нямат никакво желание за демокрация. Ако гласувам за Каракачанов- все едно казвам - агенти на ДС заповядайте пак да ни командвате. Гласувайки за Тр. Трайков--- това е един човек който веднъж е бил *** на Борисов...ИЗВОД--ЗА НИКОГО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ И НА ИЗБОРИ НЯМА ДА ХОДЯ. ЛОШОТО Е ЧЕ ТАКА ПОМАГАМ НА ТИКВАТА