48

duhku4e

преди 7 години

Премиерът Бойко Борисов заяви, че би трябвало всички политически партии да подкрепят активно програмата за саниране, защото в ремонтираните блокове живеят хора с най-различни политически пристрастия.....Сети се либе за китка,поредното отклоняване на вниманието на електората!

47

Анонимен

преди 7 години

Господин национален предател и безродник, за нас ли измазвате блоковете или ги готвите за новото си имигрантско население на България?

46

Анонимен

преди 7 години

Боко да бяхте изплатили лихвоточките на хората па тогава се тупай по гърдите ама от лихвотоки няма как да се краде.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен39Пишеш хората ли да провокираш или не си добре с главата?

44

Дуле

преди 7 години

Абе, ти ненормален ли си?! Нали онези, които вече са си направили ремонти ще им съборите съграденото и бог знае по какъв начин ще изградят новото.Аре, моля ти се. Ходи си там в Банкя и си санирай на воля стадиона на бистришките тигри, примерно.

43

Фен на бсп

преди 7 години

На печелившите в панелната програма честито: Таз година майстори ГРОБари, догодина ЧСИ-та!

42

до 39

преди 7 години

Искаше да кажеш:Борисов е най-образованият от всички, заемали този висок пост.Виц.

41

Анонимен

преди 7 години

Когато фалира БАНКАТА, КОЯТО ГАРАНТИРА "БЕЗПЛАТНОТО" САНИРАНЕ, тогава някой ще трябва да връща парите. От кого ли ще се вземат? Санкцията, която България трябва да заплати заради спрения БЕЛЕНЕ, Н.С. реши да се осигурят от ДАНЪКОПЛАТЕЦА В БЪЛГАРИЯ Санкция е, неустойка, срещу която нищо не получаваме. 620 МИЛ. ЕВРО-РАЗДЕЛЕНО НА ВСИЧКИ ЖИВЕЕЩИ В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ (ВКЛЮЧИТЕЛНО НОВОРОДЕНИ)- МАЛКО НАД 200 ЛЕВА Какви ли данъци ни чакат догодина? 8-те милиарда евро трябва да върнем до 2020 година

40

Анонимен

преди 7 години

Боцко, според некадърната овца, която си сложил в МВР, български етнос не съществувал. Коментар, безроднико?

39

иван

преди 7 години

кредита го получава сдружението ,а ако централния бюджет (НС) реши в бюджета да задели пари за този фонд може и да ви огрее.

38

Анонимен

преди 7 години

6 ноември наближава, пишеш ли си оставката?

37

Фен на бсп

преди 7 години

Най-накрая ще оглавим една положителна класация! Най-голям вносител на стиропор в Европа!

36

иван

преди 7 години

дописвам-вие не се разпореждате с кредита си ,а това го прави кмета и вие даже не можете да избирате фирмата нито цената за работа,нито материала с който ще се работи.

35

Анонимен

преди 7 години

До койчо 21Имам къща, знам какво е. Но не виждам причина държавата да трябва да се грижи за къщата ми. Да не съм просяк ?

34

Анонимен

преди 7 години

"Премиерът Бойко Борисов заяви, че би трябвало всички политически партии да подкрепят активно програмата за саниране, защото в ремонтираните блокове живеят хора с най-различни политически пристрастия."Ааз мислех, че го интересуват хората, а него го интересувало само да придърпа електората на другите партии... По-смешното на този подкуп е,м че не те подкупва със свои пари, а с чужди и накрая си приписва заслугите.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Що бе, какво ще стане след време ?

32

Анонимен

преди 7 години

До иванКредита е гарантиран от държавата. От това по голяма гаранция няма, мой. Никой на никого няма да взема нищо. Ако не искаш безплатно саниране - твой проблем. Да лъжеш и мажеш обаче е тъпо.

31

ГРЪБ

преди 7 години

Я да хващат всички по една маламашка! От утре всички санираме и лепим стиропор! За награда по една студена чаша вода от новата пречиствателна станция!

30

иван

преди 7 години

безплатното саниране е следното-сдружението на собствениците сключва договор за получаване на средства от Българска банка за развитие и получава какво -кредит от банката.-след като мине санирането(а вие вече сте с кредит от банката),ако в централния бюджет е гласувано да се отпуснат пари в този фонд за саниране,сдружението има право да получи средства от фонда-но има право,а не че са ви дадени.-през цялото време сте делегирали правата си на кмета от ваше име да се разпорежда с кредита ви

29

Анонимен

преди 7 години

Малко са балъците които се хванаха на тая въдица, ама след време ще пускат като разберат как са прецакани.