13

Анонимен

преди 7 години

Динко е прав: Може да си снима ченгетата на публично място когато те са в униформи колкото си иска. И ме накефи " не *** барай, ве, ще ти счупя ръката" УахахахахМного див! Браво Динкооо!

12

шоумени

преди 7 години

Динко с тая мания да гомедиите се е побъркал наравно с Перата.Тия не са наред .Динко поне изкарва бая пари от далавери докато Перата не .Почва да си навлича проблеми че чак да вика на граничарите така.

11

sdfsf

преди 7 години

Миленко е джурналист,гледах малко от интервюто му по нова и джурналистката го попита как е осъден на 5 години затвор а не е лежал.От отговора му ми стана ясно ,че от српско *** е станал хамериканско.Обикновен провокатор и чуждопоклонник ,каквито тука у материка нашата родина с лопата да ги ринеш,но какво да се прави българи сме,родени сме да търпим и да се учим на търпение...............Динко е юнак,но в случая и в много други случаи на провокация не трябва да се реагира и обръща внимание.

10

Хах

преди 7 години

Хвани Динко , удари Миленко ...

9

до ШибиРиби

преди 7 години

Явно твоята не ти пуска, щом си се загрижил за динковата.

8

Хаха

преди 7 години

Аз динко мн не го харесвах, щото само гледа да яхне гребена на вълната, ама го подкрепям в тоя случай. На *** като техния неделчо трябва да им се противопоставят подобни личности :)

7

Анонимен

преди 7 години

С македонския *** се действа така. Той не разбира от нормална реч.

6

Анонимен

преди 7 години

Македонските власти могат ли да паднат толкова ниско- да се страхуват, че Динко ще убие от бой техния жаклък журналист. Уахахахах....

5

Анонимен

преди 7 години

Затуй му пее песентана Странджа баир гората,на Ирин-Пирин тревата;меден им кав.ал приглашаот Цариграда до Сръбскои с ясен ми глас жътваркаот Бяло море до Дунав -по румелийски полета...Един бе Чавдар войвода -един на баща и майка,един на вярна дружина!

4

Анонимен

преди 7 години

Динко е голям! Бна всеки българин му иде да направи това което е искал той- да наплще тоя македонски ***... и преди да плщете по Динко се замислете от тази гледна точка.

3

Анонимен

преди 7 години

Кой не знай Динко войвода,кой не е слушал за него?Чорбаджия ли изедник,или турските сердари?Овчар ли по планината,или пък клети сиромаси!Водил бе Динко дружинатъкмо до двайсет годинии страшен беше хайдутинза чорбаджии и турци;ала за клети сиромасикрило бе Динко войвода!

2

Анонимен

преди 7 години

Бас хващам, че Миленко се е скрил под кревата, като е разбрал, че Динко иде за него.

1

Анонимен

преди 7 години

Хахаххах макетата изглеждаха като женски полови органи.