Снимка: Facebook

Динко от Ямбол, прочул се като "ловеца на мигранти", публикува във Facebook видео, на което се вижда как се кара с македонските граничари на границата ни. Причината за скандала е, че македонските власти не са го пуснали да мине границата.

Още по темата

Припомняме, че вчера Динко Вълев бе задържан на българо-македонската граница, след като опита да пренесе паметна плоча, подобна на тази, която беше потрошена от македонския журналист Миленко Неделковски.

Динко също се беше заканил, че иска да търси Миленко Неделковски. "Знаех го къде беше в 5 часа и затова бързах да отида там. Щях да го наплюя в лицето и щях да му кажа, че е жена", разкри пред Нова тв плановете си Динко.

В публикуваното видео се вижда повече за Динковите приключения на границата. Той е написал и уточнение под клипа: "Почнаха да ме блъскат и удрят и затова почнах да снимам".

На записа граничарите няколко пъти му казват да остави телефона и да спре да снима, но Динко спори с тях и предупреждава: "Не ме барай, не ща да ме бараш. Докоснеш ли ме, ще счупя някоя ръка!"

Ловецът на мигранти пита граничарите и "дали са мъже". Чува се и предложение за сбиване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase