312

Анонимен

преди 8 години

Много си *** миле.Или много хитър.

311

Анонимен

преди 8 години

Руските бандити са се стреснали да не Македония да влезе във ЕС и границите периметърът им на влияние на балканите да бъде ограничен,за това създават тези циркове с измисленият паметник,паметник за който на никой не му дреме,важна е геополитиката мишоци а не два кубика бетон.Мястото на Македония е във ЕС и заедно със България във ШЕНГЕН без грациц,ето от това се страхуват кремълските джуджета и агентите им в БГ

310

Мак

преди 8 години

Където и да е сложена плочата, все е на македонска земя. Миленко не е влизал в гръцко.Само се е пресегнал с големиот чук и вие се разврещяхте. Но защо там не просто не искат да са българи, но дори не са безразлични и такава омраза. С какво присъствието на нашите войници там е оставило такива трагични спомени у тези хора?

309

АК-47

преди 8 години

*** провокация. Каквото един *** може да развали, хиляда умника не могат оправи.Всъщност едва ли дивият Миленко е действал на своя глава. Толкова заинтересовани от разкъсването на връзките между България и Македония има, че не е за вярване никой да не стои зад него.

308

Mile kobricio

преди 8 години

А вас Татарите ве направиа Буари, пред тоа бевте Македонци

307

Анонимен

преди 8 години

Има тук един загубен съсед, дядо му, на когото е кръстен е воювал във всички тези войни, в балканската като редовен войник, превземал Одрин.Разказвал ми е, че през 1914 г. са го привикали на подофицерска школа в Сливен и след година България влиза в ПСВ. Питам простия му внук сега покрай тези събития в кой полк е служил дядо му.Гледа като същи т.апанар и нищо не може да каже. Загубена работа.Аз когато отида на гробищата винаги му отдавам чест.

306

АТАКИСТ

преди 8 години

МВМ...поправка

305

Анонимен

преди 8 години

От към гръцко,без да навлизат в бюрм.

304

Анонимен

преди 8 години

Да сега Борисов е на ход.Подкрепа за Македония никога.Самите македонци се имат повече за сърби отколкото за Българи! Така че пуснете ги по течението!

303

закони

преди 8 години

Така се прави ако са нямали разрешение от "чуждата" държава Друг е въпроса до колко е чужда и защо не си я върнем както Руснаците Крим

302

АТАКИСТ

преди 8 години

Няма по-нагло племе от македонците на тази земя! Това го доказаха за пореден път тия от македонското МВР!Само да попитам Тиквата: Нали заяви, че ако няма адекватни действия от македонските власти спрямо тоя *** МиленЧо, ще забравим за Македония??? Дано си спази обещанието докато ни е премиер.

301

Анонимен

преди 8 години

Абе уточнете от коя страна е сложена тази плоча .Защото сръбската църква е на гръцка ,ако и плочата е там какво разрешение да им искат на тия несъществуващи и нагли . То и история да се краде е незаконно ама вие го правите без да ви мигне окото .

300

Кой къде

преди 8 години

До Анонимен 394Мястото на България не е в разпадащия се ЕС, а мястото на Македония е в България.Иначе сте прав, ако ЕС беше перспективно образувание, би трябвало и Македония да е в него.

299

Анонимен

преди 8 години

Гърците нямат нищо против ,били са с тях,за плочата.

298

Анонимен

преди 8 години

От дядо ми съм чувал когато си пийне една песен, избиваща малко на кючек, щракане с пръсти и гьобеци, изразяващо кефа на тези, които са се облагодетелствали от спекула през ПСВ: ,,В тази война много измряха а други много забогатяха.....''

297

extremist

преди 8 години

НЯМА ДА СЕ ПОДКРЕПЯ ОНАЯ СВИНЕФЕРМА; ДА СЕ СВИКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА НЕПРИЗНАВАНЕ НА ТАБЕЛАТА "МАКЕДОНИЯ"

296

HELLAS ARMED FORCES

преди 8 години

ТУКА РАБОТАТА Е МНООГО ПО ДЕБЕЛА. ТЕ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ГРЪЦКА ИНФРАСТРУКТУРА -- ДЪРЖАВНИ ПЪТИЩА И МАГИСТРАЛИ , ПРЕЗ КУЛАТА, А НЕ ОТ ФИРОМ. И ПЛОЧАТА Е ПОСТАВЕНА ОТ ГРЪЦКАТА СТРАНА НА КРАЙГРАНИЧНАТА ПИРАМИДА, А НЕ ОТ ФИРОМСКАТА СТРАНА.СКОПЯНИНА Е НАПРАВИЛ УСЛУГА НА ГРЪЦКИТЕ ВЛАСТИ.

295

extremist

преди 8 години

НЯМА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ - АЗ ВИЖДАМ САМО ЕДНА СВИНЕФЕРМА НА ОНАЯ ТЕРИТОРИЯ

294

Анонимен

преди 8 години

Мястото на Македония е във ЕС ,всичко друго е продажна политика.България безусловно трябва да подкрепи Македония за членство във ЕС.Това трябва да е политиката водена от БГ,другото е предателство

293

Хенде Хох

преди 8 години

Ми прави са си за тях.Отиваш в чужда държава,попитай бе чоджум!Явно там не е България където всеки от всякъде прави каквото си иска.Ето последното което видях на връх Св.Никола,познат като вр.Шипка.,,венец и плоча в памет на загиналите турски войници,със знамената на нато,албания,турция...най вероятно поставени там със знанието на недоразумението от вмро поставено от герб за директор на НПМ"Шипка Бузлуджа"!!!Но това май никой не разтревожи,,А,ЩО ТАКА?!?А???