13

Анонимен

преди 7 години

...руснаците са купили половината крайбрежие и се готвят да купят останалата част, е повод за скандал? Разбира се, това не са турци, афганци, сирийци, гагаузи и пр. благородни и/е/пр./мигранти.

12

Анонимен

преди 7 години

България я ПОДАРИХТЕ.Евреинът Гад Зееви с благословията на Иван Йорданов Костов ОКРАДЕ Авиокомпания Балкан и всичките й имоти.Руснаците поне идват с парите си. Какво ревете?! Добре, че са те да си продадете жалките имоти и да задвижат малко трагичната ни икономика.

11

Цирк

преди 7 години

Колко пъти наши политици говореха глупости срещу Русия,защо тогава не се възмутиха някой!?пишман родолюбци?

10

Анонимен

преди 7 години

Ситуацията е много тежка, агресията е страшна!!! трябва да изгоним посланика им веднага. Поне частична мобилизация и да искаме помощ от нато! СЕГА!!!

9

Предатели!

преди 7 години

Русия ще изкупи България...Какво, САЩ вече са ни продали на зелено?

8

Анонимен

преди 7 години

Значи англичани могат да купуват имоти в цялата страна и това не вади очите на никого, а това че руснаците са купили половината крайбрежие и се готвят да купят останалата част, е повод за скандал

7

Анонимен

преди 7 години

Та вие сте против великата и свята пазарна икономика! "Което не се купува с пари, се купува с много пари" Ив.Костоф.Е, като ви купят, какво, да не би всичките в Сибир да ви изпратят? Повечето ще останат тук, Белене до Дунава, Скравена с прасенцата, урановите мини, трамбоване трасето на "Южен поток" и пр. екологични обекти.

6

Мама е рускиня

преди 7 години

Болгарушки = предателюшки2 пъти ги освобождавахме, в 2 световни войни бяха срещу нас тия неблагодарници.

5

маке

преди 7 години

гледате сериала цирк абре тоя парламент работи ли некога

4

Анонимен

преди 7 години

Имало е много по - обидни изказвания по адрес на България и то от официални лица, Путин, Лавров, на които не сме реагирали. Сега се изказва някакъв руски мишок и дойде края на света. Ама нали трябва да се отклонява вниманието на раята от по - важни неща, например обезщетенията за АЕЦ-а.

3

UGIN

преди 7 години

А дали Толстой не е казал само истината? Предполагам, че ще бъде смъмрен от партията си да не казва повече истини на българите, защото се дразнят от това.

2

Анонимен

преди 7 години

Нямат ли си друга работа?

1

Анонимен

преди 7 години

Думите на Толстой се отнасят за тази *** в парламента. И сега се карат кой да се предложи на Москва по-изгодно.