132

Анонимен

преди 7 години

Ония перхидроления казал ли е нещо по въпроса вече? Нали се има за по-голям руснак от Путин напоследък, не, че му помага особено на избори.

131

Анонимен

преди 7 години

В момента търговският интерес на Русия надделява над националния интерес на България и затова са виновни политическите партии, които са управлявали тогава", каза Москов.Хахаааааа. Как може. Човек за толкова кратко време да изтече ТОЛКОВА МНОГО ГЛУПОСТИ ОТ ЗЛОБААААХАХСААААААААА

130

Анонимен

преди 7 години

САМО ДЕТО АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ В МАРИЦА-ИЗТОК ПРИЛАПАХА ОТ БЮДЖЕТА ЕДИН МИЛИАРД И ТРИСТА МИЛИОНА ЛЕВАИНАЧЕ В ОБРАТНА ПОСОКА НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ.А *** ИМ ПЛАЩА ТРОЙНО И ЧЕТВОРНО ПО-СКЪПО. НАГЛИ БАНДИТИ!

129

анонимен

преди 7 години

През Първата световна война ние се бихме с руснаците, бихме се и с англичаните, и с французите, и със зуавите от Конго и със сърбите, и с румънците , и с гърците, и с черногорците. Бабаити големи сме, че се бихме с всичките си съседи и с всички велики сили. Само с петвековния поробител не се бихме. Е, разбрахте ли защо сме на това дередже?

128

Анонимен

преди 7 години

Русия може с бодра крачка да ходи на майната си.

127

дц

преди 7 години

Вярно е, че никой не ни е купувал!Ние сами се продаваме!Уви, традиция!!!!

126

Анонимен

преди 7 години

Видиш ли русофилска подай и дебелата хилка.

125

Алекс 1

преди 7 години

Българофил, благодаря зя цитатите!Позволявам си да допълня още един:"Русия всякогаж ни е лъгала!"Георги С. Раковски.

124

Анонимен

преди 7 години

1300 години никой не ни е купил, ама не е имало такъв тарикат, който да ни продаде!Сега тарикати да искаш, скрити зад "пазарна икономика" и "евроатлантически ценности"!

123

Анонимен

преди 7 години

Тоя да не е някакъв племенник на Лев Толстой ?

122

Анонимен

преди 7 години

ДРУГАРЮ БОРИСОВ, ТОЗИ КОЙТО ПЛАЩА Е БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ, НЕ СИ ТИ. ТИ И ТВОИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ САМО ГРАБИТЕ, НЯМАТЕ НАСИТА.

121

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ СЪС ЗЛАТОТО ОТ 1881 Г. МИ Е МНОГО ЗАБАВЕН.СКОРО ЩЕ ЧЕТЕМ И ЗА ДИБИЧ ЗАБАЛКАНСКИ,ЧЕ Е ОТМЪКНАЛ ТОНОВЕ ЗЛАТООСВЕН КАНАДЦИТЕ, КОИТО СЕГА ОГРАБВАТ ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ ЗЛАТО, ДРУГИ ЕДВА ЛИ Е ВЗЕЛ НЕЩО ОТ ГОЛИЯ НИ Г..

120

Анонимен

преди 7 години

До Потомък на КХАНПотомък си на някой кух каскет. Заради такиви като тебе и любимия ти генерал сме на това дередже.

119

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че по-голямата част от руснаците са долна и мpъсна пacмина с надуто самочувствие. Те имат цивилизационен проблем и не могат да живеят заедно с други хора от друга култура и искат всеки и всичко да им се подчинява. А след това пищят , че никой не ги обича и уважава. Освен българските русофили, разбира се, за които *** на руски *** е върховна проява на патриотизъм.

118

Анонимен

преди 7 години

Е, нали Боко Тиквата и Къдравата Сю ни проглушиха ушите, че сме пазарна икономика.Защо тогава руснаците да не си купят имоти, при това на тройно надути цени.Те поне плащат, щедри са.Интересно какво платиха краварите - дали военните бази, които ползват безплатно, дали Мариците, които надуха тройно сметките за ток на БЪЛГАРИТЕ, дали нещо друго ...

117

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ ТОЛСТОЙ МНОГО ЗАКЪСНЯЛ. ТУРЦ;ИТЕ ИЗКУПИХА ЗЕМЯТА НИ ОТДАВНААМЕРИКАНЦИТЕ - ЛЕТИЩАТА И ТО КАКВО ОСТАНА? ТУК ТАМ НЯКОЛКО ТЕРЕНА ЗА ЛАГЕРИ ЗА БЕЖАНЦИТЕ.

116

Някой си

преди 7 години

2 част Но тия, които заслужават всенародното презрение, са отгледаните от Кремъл рубладжийски робофили, които и досега заради лична изгода с тройни и прочие всевъзможни шлемове предават отвътре, пропъждат и затриват нашия народ !

115

Потомък на КХАН

преди 7 години

Не ставайте СМЕШНИ!Ако вземем предвид ГОВОРЕНЕТО на Прецедента - ГМО *** и на ВЪНШНИЯ Сополанко по посока РООСИЯ! Аз бих добавил:Освен, че ще ви купим, ще ви и продадем на - Турция, Сирия, Афганистан може и на Кюрдистан!Срам и позор за ХАГАНАТ, ЦАРСТВО, ИМПЕРИЯ и НАРОДНА РЕПУБЛИКА на 1300г., да стане просто република на ТИКВИТЕ, КАЛИНКИ и ПЛУЖЕЦИТЕ!Дано да стане РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ да ви спретне едни военен преврат!

114

Някой си

преди 7 години

Не се учудвам на изявлението на високомерния руски търбух. Просто е произнесъл на глас онова, което мислят за нас в Кремъл. Това са ментално увредени хора с имперско-фашистки нагони, за които агресията към другите е била вековен начин на живот. Да заграбват нови и нови територии, да мачкат народите им, да се опиват от силата на оръжието си без да имат умение да ги управляват човешки ! В цялата си история Русия е била символ на авторитарната диктатурата и подтисничеството !

113

анонимен

преди 7 години

В момента всички крупни заводи на България са притежание на западни фирми. В момента всички големи банки в България са купени от западни банки. Даже златото на България е купено - и то на безценица ( всеисвестната "Дънди") - всяка година от България се изнасят 8 тона злато. А няколко добре избвестни фондации си пазаруват политици. Така че купена е вече България и кой я е купил е добре известно.