83

Анонимен

преди 7 години

Срам ме е колко завистливи българи има.

82

Анонимен

преди 7 години

Заслужили са си ги. Вместо да ги ругаете ругайте бизнесмените, които взимат много повече, но не са направили нищо за България. Какво описвате, че било много. Ами я сравнете една гимнастичка колко взима и колко помощи взима един ***. Но не всичко се изчислява в пари. Малко или много взимат гимнастичките не вие ще решите. Те са заслужили уважението на българския народ.

81

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Българина Нане най-обича да гледа какво става в двора на Вуте и да му прави сметка на парите.

80

Анонимен

преди 7 години

За учените-нула лева премия, дори и да станат доктори на науките. За лекарите-нула лева премия-след 15 години учене-лекар почва да работи реално на 33-34г, дотогава учи-и пари не получава. Шофьор-носи отговорност за живота на пъниците-нула лева премия. Учител-40г е слуга на децата ви,-нула лева премия, няма пенсия преди 60г. Другите хора, ако напуснем работа-пари няма. Няма пожизнена пенсия. А тук-и премия, и пожизнена пенсия. Свинщина

79

маде ин Булгари

преди 7 години

Тия, ако са истински патриотки, трябва доброволно да дарят тези пенсии на някой старчески дом!

78

ХХХ

преди 7 години

И да не си мислите че ако не им дадат тия пари ще ги дадат на вас ? Вместо да се радвате и да искате да ги задминете .....вие искате те да паднат на вашето ниво .......

77

Качо

преди 7 години

БА макс пенсията не беше ло 900 кинта?

76

Иванов

преди 7 години

До до 93А инвалидите не заслужават ли повече такава пенсия от по 1008 лв.? Също и децата с увреждания и те ли не заслужават А? Или може би не заслужават защото нямат медали...

75

ХХХ

преди 7 години

Завистниците почват да плюят хахахаах за това сме на това дередже .....кво викате ? Аз да съм зле ама комшията ми да е по зле ? Простолюдие .....премиерът ви ограби 16 милиарда заем който ВИЕ ще плащате , 4 милиарда от банка изчезнаха ама викате 1000 лв са много пари за тези златни момичета ? *** !

74

Батката

преди 7 години

Айде бе, 1008 лв пенсия. А ние какво печелиме от това? Да не би да дойде някой тук да направи завод понеже имаме отбор по худ. гимнастика? Швейцарците като нямат медали, да не би да са зле

73

до 95

преди 7 години

Има и други професии. Няма срамна работа. В частния сектор е пълно с работни места за шивачки, като се осигурява и обучение. Из шивашките цехове е пълно с работни места. тоест работа има. Далеч по-достойно е да си изкарваш парите с работа. Другите хора, с други префесии-не получаваме от държавата, а сами разчитааме на себе си, със своя труд. Нали е трудно да са гимнастички? Ето да станат шивачки-явно е по-лесно-шивачките не получват пенсия на 18г.

72

пи

преди 7 години

83-дай да не се заблуждаваме.Повечето които са избрали да станат лекари го правят с чисто комерсиална цел, плод на амбициозните им родители. Те знаят какво ги чака . Тези момичета обаче се хвърлят с главата напред за нещо което по-вероятно е да им се изплъзне.Шанса е малък и затова е обвързан със ТОТО-то. Не смесвай двете неща защото така убиваш надежди-както на тези които пускат тото така и на спортистите ни.

71

Анонимен

преди 7 години

Смятам, че и всички онези хора по фабриките, с които фабрики България беше известна в цяла Европа заради огромния износ на машини, дървен материал, мотори, чаркове и пр., също заслужават подобна пенсия, защото и те са си дали здравето. Може би не е същото, защото не е било "състезание".

70

8

преди 7 години

Не че друго ама медалът е само един и се брои за един - тия 1008 лева трябва да се разделят на всичките, не всяка да взима по толкова

69

Анонимен

преди 7 години

Да им се дава минимална пенсия от 130 лв-каквато получават възрастните хора-добре. Но 1000 лв за младежи на 18г, след като хора които са се осигурявали по 40г не получават-е свинщина.

68

...

преди 7 години

Първо защо сравнявате пожизнения доход с пенси илипросто днес-а си търсят сензация? Това не са пари от НОЙ а от спортния тотализатор, в който постъпват парите от залозите на тотото. А, ако искате да ги оставим да играят, докато навършат пенсионна възраст за трета категория труд. Много ще им се радвате на манежа като са на 64г на Олимпиадата през 2060гА, относно лекарите: познавам доста лекари, занам как са влезли университета, как са завършии и как гледат на пацинетите като хеодщи потфейли.

67

Анонимен

преди 7 години

Спортистите без медали ще върнат ли парите за подготовката си, които са пропиляни. Или-ако имаш медал-получаваш пожизнена пенсия, нямаш медал-не връщаш нищо-тоест не носиш лична отговорност. А отговаря данъкоплатеца с парите си.

66

Анонимен

преди 7 години

На някой не му ли прави впечатление,че тези пари са премия от Спортния тотализатор?Това че ще получават тези пари до живот,не означава,че е пенсия!Не е зле преди да коментирате,да вникнете и да разбирате съдържанието на думите и да не бъркате кекса със секса!

65

д-р

преди 7 години

Първо да върнат парите, които държавата е дала за допинг за тях! Повечето от тези "момичета" имат мъжки гласове.

64

Анонимен

преди 7 години

няма лошо, спортистите да се пенсионират рано, защото те се амортиризират бързо, на 35 години са свършени, но това трябав да се въведе за редица професии във висок риски - стругари, леяри, миньори и т.н., а работата на полицаите и военните трябва да се раздели на две - такива които са на терен и такива които са на бюро и втората група да загубят привилегиите си.