201

Анонимен

преди 7 години

Има ежедневна работа за мутрите, и за просяците, ровещи по кофите. Младежката без работица била намаляла. Ми щото няма вече младежи. Избягаха да берат ягоди в Англия. Терминал 5 е задръстен.

200

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 311Дъното го изкопахме при Лукановата зима. При Виденовата зима значително прокопахме надолу. След което само излизаме нагоре.

199

Анонимен

преди 7 години

Русия е в тотален срив!Някой да е виждал нещо произведено от алкохолиците?НЕ! Няма и да види!Тези мизерници в главите им е само злото, как да ограбят някоя държава, как да изгонят милиони от родните им места, как да убиват с животинска жестокост! Хората ще бъдат щастливи, когато това недоразумение-държава най-сетне изчезне.Този момент няма да е далече.

198

Анонимен

преди 7 години

А ние изкопахме дъното и вече сме на други край на Земята

197

Анонимен

преди 7 години

До честито!Българската икономика през 1989 г е с 100% от БВП външни държавни дългове. Да не говорим за купонната система тогава, липсата на елементарни стоки.Много сте нагли комуноидните !

196

Анонимен

преди 7 години

Така както руснаците приключиха в Афганистан, така краварите приключват навсякъде, където са стъпили. Глад, мизерия, болест, бежанци. А те са стъпили навсякъде по света под предлог, че носят демокрация.

195

Анонимен

преди 7 години

Българите са болни,бедни и прости.Затънали в кредити,с по три зъба в устата,най-бедни в ЕС,с уникално овчедушие пред ставащото в страната и наблюдаващи кротко как мафията ги ограбва.Но ние много обичаме да се подиграваме и да коментираме другите.Франция била ислямизирана,Германия щяла да фалира,САЩ ще се разпаднат,руснаците умрат от глад,турците са резани ибрици,гърците опоскали 200 милиарда и ще го пампурат,англичаните са индуси и пакистанци,но ние сме си ОК.

194

Анонимен

преди 7 години

До До 291Няма рай. Има ежедневна работа и постижения. Системното разграбване и провали на България до 1996 г от *** не може да се оправи за 4 години.

193

честито!

преди 7 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

192

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 298Не забравяй че първият мандат на ГЕРБ беше в условията на фактическа СВЕТОВНА икономическа криза. Въпреки това, само от вкарването на водомери на спиртоварните, бензиностанциите и търговските обекти, приходите се увеличиха моментално с 40%. Смятай какви далавери е имало преди това при Станишев. Въпреки това, ГЕРБ създадоха условия и за земеделците. три години поред обработвемите площи нарастваха с 35-38% годишно на годишна база.

191

Анонимен

преди 7 години

Русофил = комунист.Да не лъжат, че уж харесвали Герб, но се разочаровали, тия номера ги знаем.

190

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 298Сега остава да кажеш, че Сатанишев е постриол и АЕЦ Белене! Пиши реални неща!

189

До 291

преди 7 години

Ха-ха! Тая герберска реклама може да я пробутваш в Бразилия, а не на хората, които всекидневно се сблъскват с герберския рай, или на всекидневните самоубийци. Сутрин в ранни зори започва обиколка на боклукчийските кофи и продължава до тъмно. А ако си намерят в кофата храна почват да се хранят веднага, даже не си търсят пейка да седнат.

188

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 298Можеш да провериш отчетите на БНБ за дълговете. Дълговете на правителството в момента наред с всички държавни предприятия и т.н. са 14.5% от БВП. Един от най малките дългове в ЕС.

187

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 290"А в Сирия как така Русия ги смаза?"Има една приказка:рибата в морето, а тигана на огъня! Не бързай със смазването! Още нищо не е приключило!Помниш ли как руснаците приключиха в Афганистан и защо? Явно си забравил!

186

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 298Станишев асфалтира 5 км от АМ Люлин, че даже и ги откри за майтапа. Няма нито един проект започнат от Станишев, направени конкурси и поне започнат строеж. Дори АМ Люлин беше проектирана, договорена и подписани договорите преди него. Другите КМ с които Станишев се хвали са предимно завършени проекти започнати от 20 години преди него и строени лека полека от всички.Такова ударно строене на инфраструктура както при ГЕРБ няма в в БГ от 50 години насам.

185

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАсфалтиране при Борисов в КМ = асфалтиране при Станишев в КМ - провери статистиката.При ГЕРБ удряне на дъното на резерва на страната и *** обяснения от Дянков къде бил отишъл.После Горанов ми обяснява как били го направили 5 млрд. , само дето пропсуна да каже колко заеми изтеглиха, и се покри като мишка като беше зам. министър.А по времето на Орешарски голяма част от фондовете бях спряни следствие от правителството на ГЕРБ

184

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 296Статията е за Русия. Какво общо има България с пропадането на Русия ?!

183

Анонимен

преди 7 години

Нормално е,когато някой русофоб преписва статии от американски и британски издания описващи тежкото икономическо и политическо състояние на Русия и народът,а други русофоби коментират без да разбират да стане дума и за положението на България.Само заблуден фен на Борисов може да вярва,че българинът се е замогнал и живее прекрасно под мъдрото ръководство на партията майка и вожда Бойко.

182

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 285"Кадрите на БСП са по-малкото зло" И кое те кара да мислиш така? Още в началото на прехода се подхвърли тази измислица на ДС, че видите ли кадрите на БКП са най-подготвените! Пълна лъжа! Никой не бе подготвен за преминаване към пазарна икономика! Никой! И сега нещата са подобни! Няма политическа сила, която да е привлякла по-кадърни кадри от другите! Изключение прави ДПС с купените си дипломи и подразделението му-Атака с пълната липса на нормални хора въобще.