68

факт

преди 7 години

САЩ залага на радикални идеологии и им плаща да воюват срещу противниците си...

67

факт

преди 7 години

САЩ налага със сила заробващи договори.. ..дори и с партньорите си...

66

факт

преди 7 години

САЩ подпалиха света...

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонименнесъстоятелен си 68..

64

Анонимен

преди 7 години

Бръшляновата лига са университети със доста захабена слава. Нещо като прехвалени ягоди. Ако някой има интерес, в нета има информация за какво става дума. Тях ги завършват потомствени политици. Среден американец има нулев шанс да попадне там.

63

Анонимен

преди 7 години

58.....Къде видя дисциплина у вечно дрогираните американци!!!----------------------69 Отиди в Щатите надрусай се и ще я видиш , но гледай да те хванат с малко ппвечко дрога та да усетиш хууууууууууууууубаво дисциплината в новичките им затвори.

62

без манипулации

преди 7 години

До АнонименСлед всичките гнусотии, които "еталоните" им направиха през последните 100г. е цяло чудо, че не само се възстановиха, но и отново са световна сила! В противен случай т. нар. "нов ред" отдавна да е приключил със съпротивата срещу глобалното робство!

61

Професор

преди 7 години

Точно пък обратното: Лавров постоянно е по петите на Джим Керим защото руснаците се боят единствено от САЩ. Ако не бяха САЩ и НАТО днес Путин щеше да окупира цяла Европа. И европейските лидери го знаят но му се умилкват защото са страхливи и без тoпки. Единствено Българският Президент се осмели да каже, че "царя е гол" - тоест Путин е опасен за Европа и Света!!!

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Имате ли представа каква глупост казахте Три години с 15% дефицит и наставаг гладни бунтове и гражданска война. Има ли и намек за подобно нещо в Русия?-----------------64 Чикиста за сега бунтове няма защото ядат от Резервните фондове но те свършват ,а после

59

Анонимен

преди 7 години

58.....Къде видя дисциплина у вечно дрогираните американци!!!

58

Анонимен

преди 7 години

65 Какво образование имаш защото съ сигурност не е икономическо.

57

Анонимен

преди 7 години

63 Добре добре , *** са, бедни са, слаби са но са ЕТАЛОН на планетата земя а Русия никога не е била еталон . Никога руските университети не са били най-реномираните на земята Никога руските компнаиии не са били най-големи на земята Никога руснаците няма да могат да имат такава армия като американската

56

по темата за САЩ

преди 7 години

Третата световна война ще занули дълговете... А САЩ са най-големия длъжник и нямат нито намерение нито възможност да връщат!

55

чекист

преди 7 години

До Анонимен Имате ли представа каква глупост казахте Три години с 15% дефицит и наставаг гладни бунтове и гражданска война. Има ли и намек за подобно нещо в Русия?Русия дори няма дефицит-има нисък ръст спрямо времето когато цената на енергоносителите беше друга и нямаше санкции. Това обаче са съвсем други неща-едно е по нисък ръст от заложеното, друго е дефицит. Едно е да харчиш по тази причина от валутния резерв, друго е да теглиш заеми са покриваш дефицит. България това направи

54

Мартин

преди 7 години

До До 52 МартинАми за разлика от теб съм бил в САЩ 3 пъти и мисля, че знам колко струват. Говориш за ред и дисциплина, ами то в америка няма такова понятие защото народа е програмиран да слуша, да работи и да не пита много. Това им е демокрацията, колкото до знания, кръгла нула, по тъпо племе няма.

53

Морски

преди 7 години

САЩ са вече прекалено зле икономически,само война в Европа може да ги изкара от кризата.

52

Анонимен

преди 7 години

Даже крак си счупи миналата година!

51

Анонимен

преди 7 години

Днешна Америка прелива от цветнокожи деградирали групи, които по европейските стандарти не биха могли да се нарекат малцинства, защото в зоните които обитават са преобладаващи. Живеят без да работят постоянна работа и са на помощи. Но това е бъдещото население на щатите. Там има расов демографски срив. Просто белите намаляват. А другите не стават...

50

Анонимен

преди 7 години

54 Тоест три века , нали така

49

Анонимен

преди 7 години

52 Марто това ли са новите русофилистични мокри мечти . Само че прогнозите на серизоните наблюдатели са други Не се знае дали Русия ще я има .