48

геноцид

преди 8 години

Много умно. Изгонихте половината население, сега се чудите какво да правите с територията? Тази земя е безценна и емигрантите ни не са се отказали от нея. Какво ще стане когато някой успял на вън реши да се върне и да прави бизнес в родното си място и се окаже, че то вече е катун, в който се чувства "чужденец"? Освен това България ни най-малко не е слабо населена държава или мислите още да ни намалявате? Швеция е по-слабо населена, например - да ходят там, като много се чудят доброжелателите.

47

ХХХ

преди 8 години

Директно в затвора ! Това е чисто предложение за засилване на ислямизацията в страната ни ! Илхан Илханов (Иван Иванов) е национален предател !

46

Анонимен

преди 8 години

Колко лош беше бай Тошо.

45

До 48

преди 8 години

Написа няколко мнения, че гените ти не са чисти.Грабвай си ферхундето и си търси друго място със замърсени гени. В България няма да намериш много, като твоите.

44

Анонимен

преди 8 години

Еййй, какъв рай ще настане в България само !? Като ми дойдат ония ми ти араби в селата ни, и като се задръсти пазара ни с чушки произведени в Сирийското село, домати от Афганистнаското, *** от Иракското, ..... Пък като стане после Сирийски окръг, пък Иракски, Афганистански, .... Ех какъв живот ще е ? Пък като почнат после и да се млатят едни с други ..... Ех какъв живот ! Пък като станем Иракско Сирийска Афганистано-Българска държава ..... Кеф !!!

43

верту

преди 8 години

"Няма друго спасение за тази д-ва". И кое по-точно искаш да спасиш на държавата като подмениш населението? Държавата не е просто едно име бе папагал, държавата е нацията която я съставлява-германци, българи, франсета...те като изчезват не е ли по-добре да се положат същите усилия за спасението им, отколкото да ги подменяш? Чул си Меркел нац. предател която мислила да спасява Германия, като подмени народа с *** вместо хора. Целия свят и се смее какъв " невероятен" ход предприе.

42

Внос

преди 8 години

Като ви се внася, не може ли да внесете обратно парите от КТБ-то и офшорките?

41

ха ха

преди 8 години

Тоя е за нобелова награда ,ако успее да убеди някой да остане доброволно в България и то на село ха ха

40

Анонимен

преди 8 години

Българите не са ли бежанци ?

39

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам в обезлюдените села да поканим шведски или японски пенсионери.Да си доизживеят старините на по-топличко.

38

Анонимен

преди 8 години

Половината ни гени и без това са ориенталски. Да не говорим пет века как половин Азия ни е опрашвала.Кякво се правим на чисти и бели.Да идват бежанците и то повече. И земя имаме пустееща, и къщи, и моми за женене.

37

Анонимен

преди 8 години

Ще ги интегрират таман колкото са интегрирали и ромите. Айде мерси, ама не, мерси.

36

Анонимен

преди 8 години

Тоя Иван Иванов няма и капка мозък в главата. Подхванал западно европейските дитирамби на Меркел и сие и повтаря тия простотии до припадък. Колкото и да не харесвам Божидар Димитров, прав е.

35

Анонимен

преди 8 години

Тоя "мозък" - иван иванич от коя партия е? Защо не издигне това в предизборната си платформа за да видим колко гласове ще съберат? Изгониха зорлем българите по икономически причини от собствените им домове, нищо не правят за повишаване на стандарта на живот, като по този начин принуждават още да емигрират и изоставят домовете си и за капак - предлага "внос" на бежанци, ама и те не са толкова глупави и гледат да бягат на север! "Похвално", иванич! Как ще ги засели без съгласие на собствениците?

34

Анонимен

преди 8 години

Ако бежанците са християни, будисти или атеисти, добре са дошли.Но фанатици мюсюлмани не ни трябват!Освен това арабите не знаят какво е работа. Трябват ли ни такива съграждани?

33

Анонимен

преди 8 години

От коя партийка е тоз родолюбец иванов и от де са го изкопали?

32

смех и сълзи

преди 8 години

Новото реалити шоу Британия търси български селяни въпреки визите ....... ха ха ха ха ха ха ха.

31

Елена

преди 8 години

Съд за този предател. Той няма право да се изказва от името на народа. Да му се търси отговорност за национално предателство

30

Анонимен

преди 8 години

Иван Иванов ... да ти напомням ли какво е казал Апостолът?!?!

29

Анонимен

преди 8 години

родната паплъч се справя, по-бавно от предвиденото, с унищожението на българинът и този плазм.одий иска да си внесе подкрепления.Бедна ти е фантазията, Ванка!!!!!!!!!!!