50

Анонимен

преди 8 години

dw или са неграмотни или просто си пишат глупости по инерция, какво падение за накога любимото радио

49

Handel

преди 8 години

До Анонимен: Че си глупав, глупав си. Но защо не си правиш труда да прочетеш какво пишат умните? Украйна беше най-добрият клиент на руския газ (и плащаше значително по-скъпо от китайците). Благодарение на мъдрата политика на Путин вносът им от Рашка-говняшка (техния министър на културата го каза, не аз) намаля 5 пъти. Част от разликата почнаха да си помпат сами и другата част си я внасят от Западна Европа на половин цена.

48

Анонимен

преди 8 години

Всъщност Европа реши, че руският кон е по-лошо от близкоизточната камила и азиатското магаре. Бъдещето ще покаже кой е бил прав.

47

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Путин загуби всичко, което можеше да се загуби... - даже и малко отгоре... - ЦРУ и ФБР заедно не са направили толкова, колкото Путин... - започвам да си мисля, че е техен агент...

46

Анонимен

преди 8 години

мръсни ***,***,атлантически коментари....та Крим винаги си е бил Руски(проведе се референдум,и болшинството'' Руски'' гласува за присъединяване към Русия)...да не говорим,че Украйна си е Киевска Русь и няма такава...изкуствена държава в която хората говорят руски език,а претендират за друга държава...за каква Украйна говорим....това е като нашата Македония

45

Анонимен

преди 8 години

ВЕЛИК ЛИДЕР, НА СЛАВЕН НАРОД, ДА ПРЕБЪДЕ РУСИЯ!

44

Анонимен

преди 8 години

Украйна означава Покрайнина! А Киевска Рус е Русия! Прехвърляте всичко негативно на руснаците, което е много удобно за укропите, а не виждате безумната си "логика".

43

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSти си нормален ли изобщо?

42

Писали

преди 8 години

В Комсомольская Правда пише , че в Украйна имало фашисти. И аз като бях комсомолец ми обясняваха , че де що народ живее извън СИВ и СССР са фашисти. Дугари *** комуноиди , след като падна Берлинската - разбрахме , че фашистите сте вие и никой друг, ама трябваше много време докато падне тая Стена , която пази робите да не избягат - от конц-соц-лагера.

41

Анонимен

преди 8 години

американската агентура насади ПОКРАЙна на пачи яйца. отработена стратегия на която дано никой не се връзва вече. използват студенски движения като сорумпират лидерите им и ги въвеждат в заблуждение, въобще не схващат ква всъщност е играта. има докум. филми по въпроса и забележете...не са руски!

40

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До хохолитеОтдавна съм напуснал България, точно заради червените полекаджии и предатели. Нямам намерение да се връщам, да плащам данъци за вашите пенсии. Да храня червените търтии.

39

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Плевнелиев и Митов са номинирани от Путин за орден Актябърская ревалюция...

38

Аспарух

преди 8 години

Много скапана и поръчкова статия!!!Украинската революция всъщност е преврат организиран от САЩ.Сегашното Ураинско правителсво не решава нищо(въпреки,че се дъжат като фашисти).Решава го САЩ.Героично-романтичният и патриотизъм всъщност е проявление на малоумие на част от Украинците,които не разбират,че ги водят за носа и то в гроба.

37

мунчо

преди 8 години

До Одисей 1ми и аз сега не взимам 600 долара .......... / а като мен са поне 80% , ако не и 90 от населението /

36

Одисей 1

преди 8 години

40 и какви са кога по времеъо на комунизма си взимал 600 долара примерно

35

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До НАЙДЕНОВХочеш Камсамолская правда а... -или Юннъй ленинец...

34

ИМА ЕДНА ИСТИНА:

преди 8 години

"НИКОГА ---НЕ КАЗВАЙ "НИКОГА"!!!!!!!!!Мислеше ли някой , през 1985-8 г., че СССР , ще се срути и У нас БКП , ЩЕ Е В НЕМИЛОСТ??!!!!НАПРОТИВ---НИКОЙ , НЕ ВЕРВАШЕ ,ЧЕ ЖЕЛЯЗНАТА СИСТЕМА НА КОМУНИЗМА , ЩЕ РУХНЕ!РУХНА ---ПРОСТО ЗАЩОТО ПАРИТЕ СВЪРШИХА И ИКОНОМИКАТА СЕ СРИНА!СЕГА Е СЪЩОТО --РУСИЯ , ЖИВНА ЗАРАДИ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА И ИЗНОСА НА ОРЪЖИЕ!...НО , КАКТО СЕ ВИЖДА ---ТОВА , НЯМА ДА Е БЕЗКРАЙНО!ИКОНОМИКАТА ИМ--ПАК БОКСУВА И ПАК ЩЕ ИМА САНКЦИИ!ПАК ЩЕ ГРИЗНАТ ДРЪВЦЕТО В РУСИЯ -ФАКТ

33

педалик кличко

преди 8 години

До АнонименДокато мерзавеца Педро Порошенко е жив Украйна ще бъде смъртен враг на Русия!

32

големият краварник

преди 8 години

До Петоколончо Копейковтоест искал си да си кажеш - САЩ

31

Учуден

преди 8 години

Чудя се кой ще дойде първи в България - дали Путин - като го поканят от Атака или Рогозкик - председателя на Думата, като се качи на бомбардировача и дофърчи тук без Европейска виза. Нали така ни обещяха милите наши комунисти. Нито един от тян не ни трябва - да си ходят в Сибир и да се правят експериментите с крепостните - там