99

Анонимен

преди 8 години

130 Различно е от това което направи Русия в Крим Не схващаш ли разликата. Наистина ли сте толкова ***. Русия създаде прецедент след края на ВСВ в Европа .............ПРЕКРОИ ГРАНИЦИ МЕЖДУНАРОДНОПРИЗНАТИ В СВОЯ ПОЛЗА .

98

Боби

преди 8 години

До Анонимен 114Ано ТРОЛЕМинимални изисквания - ЕДИН ЧЛЕН НА СС НА ООН С ПРАВО НА ВЕТОТи разбираш ли от или просто за спорта спориш?

97

Анонимен

преди 8 години

114, е и какво? Какво като косово са го признали 108 държави? По-малка дупка ли е? По-малко депо за наркоразпространение ли е? М? Ще си сърбате порактаа:)))-------------------------------126 А бе вие наистина сте като зомбирани. Знаеш ли какви инвестиции се случват в Косово. Известно ли ти е че те на практика са в Еврозната и официялната им валута е евро.

96

Анонимен

преди 8 години

127, и това че турция не е присъединила северен кипър е нещо положително? Значи хем са окупирали една територия, хем не поемат отговорност за нея - инфраструктура, финанси, нищо. Много лесно така, бе. И така и така:)).

95

Боби

преди 8 години

До Анонимен 109Ано Умни Само една подводница независимо къде се намира може да даде залп от примерно 16 ракети с по 3 ядрени бойни глави с индивидуално насочване. Това са 48 хирошими. Прехвани 90% от пуснатите (развърнати са по около 1000 бойни глави от страна на РФ и САЩ) поне 100 града и важни обекти ще са унищожениА технологиите са такива че САЩ нямат ТОТАЛНО ПРЕИМУЩЕСТВО както имаха през 1945-1951 години

94

Анонимен

преди 8 години

хаахх, шопе, кога савченко е била пилот, бе? хахахаа:))Поне си прожверявайте информацията:))

93

Анонимен

преди 8 години

122 Славянче само че тя НЕ Е ПРИСЪЕДИНЕНА КЪМ ТУРЦИЯ ,а и май вървят към обединение с Кипър , просто трябваше да минат 40 години , сигурно и Крим след 40 ще се върне на Украйна

92

Анонимен

преди 8 години

114, е и какво? Какво като косово са го признали 108 държави? По-малка дупка ли е? По-малко депо за наркоразпространение ли е? М? Ще си сърбате порактаа:)))

91

Анонимен

преди 8 години

Украйна е съчинена страна. Половината са руско-говорящи, а 1/3 директно се определят като руснаци. Същата история както съседна Македония, обаче в доста по-голям мащаб.--113 Това са глупости . Рускоезичието нищо не значи . Австрия е немскоговоряща и половин Швейцария ,а за Америките няма какво и да ти пиша , те чий са английски, изпански или португалски. И няма 1/3 руснацив Украйна ,а 15% или някъде около 6-7 млн , като единственов Крим имаха 60% мнозинство , в Донбас са малцинство

90

до 114 от славянин

преди 8 години

Какво има да му се признава на Крим, той си съществува, какво има тук за признаване!? И ''севернокипърската турска република'' никой освен турция не я е признал, но тя си съществува!

89

Анонимен

преди 8 години

Това жена ли е, мъж ли е един Бог знае

88

Анонимен

преди 8 години

115, хахаахах, стига си дрънкал глу.пости:)) русия с 1-2 % от авиацията си и с един полк преби тюркомани, ИД и Ар Нусра - нещо което американцитне 3 години вече не могат да направят в ирак:)))

87

Аз Малдив

преди 8 години

Този *** Савченко трябваше да умре от студ някъде отвъд полярния кръг много преди да й изтече присъдата! УБИЙЦА!! Като гледах освобождението й, имах чувството, че някой е гръмнал торба с екскременти пред мен!!!

86

Исти

преди 8 години

Не забравяйте,че Савченко е възпитана по методите на соцсистемата- точно като Меркел.

85

славянин

преди 8 години

Голямо ''демократично'' *** заради една разногледа даунка!

84

Анонимен

преди 8 години

още тогава когато косово обяви независимост беше казано, че това прецедент и тепърва ще си сърбат попарката някои хора:)).

83

Анонимен

преди 8 години

109 Не са 40 , но са над 20 , ако това те упокоява . В конвенционалното въоръжение не са нищо повече от регионална сила . Колкото до стратегическото ядрено , там също им трябва огромен ресурс за да го държат боепоспособно ,а те го нямат , но никой не иска да опитва за всеки случай.

82

(-_-)

преди 8 години

Украйна е съчинена страна. Половината са руско-говорящи, а 1/3 директно се определят като руснаци. Същата история както съседна Македония, обаче в доста по-голям мащаб.

81

Боби

преди 8 години

До Анонимен 105Ано ТъпиИма 3 вида Балистични ракети1. Вид Фау-2(и СКЪД) - лети по балистична крива и не маневрира - може да се изчисли точка на пресрещане 2. Съвременни - лети по променлива балистична крива, маневрира и ползва имитатори. При разчет за време Х точка за прехват У, МАНЕВРА, Вереме Х1 точка за прехват У1 при много прехващачи може да има ефект3. Искандер поколение - лети на ръба на атмосферата в постоянен триизмерен зигзаг - това довежда балистичния компютър до нервна криза

80

Анонимен

преди 8 години

107, смешни доводчета. "Намол как сърби и косовари да живеят повече в една държава". Ами чудесно - с този аргумент можеш да разделиш всеки два етноса и да им оформиш отделни държави и така да направиш абсолютно ненужен принципа на ненекърнимост на границите. Кримчани не искат да живеят повече с украинците, абхазците и осетинците с грузинците и така нататък:)))