82

Анонимен

преди 8 години

Цена на 1литър прясно мляко от Крава.При социализма: - 30 стотинки.При демокрацията: - 1,70 лева химическо.-Цена на 1kg СиренеПри социализма: от краве мляко - 2,30 лева, от овче мляко - 3,30 лева. Кашкавал Витоша (от краве мляко) - 4 лв., кашкавал Балкански (от овче мляко) - 5 лв.При демокрацията: сирене от краве мляко - 10 лева. Сирене-сурогат, произведено по химичен път - 4 лева. Кашкавал Витоша - 16 лв. -Цена на хлябПри социализма: Цена на 750g "Типов хляб" - 15 стотинки.Добруджа 26 ст.

81

АБВ

преди 8 години

До dfhbНе е точно така, донякъде си прав, но не ми се спори. МЪРЗИ ме да пиша.

80

До 125

преди 8 години

Айде стига, с вашия селски бай Тошо.Отгледа едни мързеливи селяци, свикнали да крадат и да се задоволяват само с това да заколят прасето и да сварят ракият за зимата.Нали точно наследниците на бай Тошо и обкръжението му ни управляват. Защо не тролиш срещу тях?

79

Анонимен

преди 8 години

*** народ, слаба държава! Абе вчера вашият министър - председател в прав текст каза, че един законен мафиот, престъпник и олигарх, владеещ половината България незнайно как, просто си отишъл от държавата ей така и видиш ли вече щяло да бъде по-спокойно?!?!?! Значи по телевизора в прав текст ни казаха, че поредният мафиот го пуснахме да си ходи жив и здрав и ние тука седим и си чешим езиците?!?! Ами хак да ни е, още 1000 години робство!

78

Стефанов

преди 8 години

До Анонимен-1и 2 - Проблемът не е само Герб! Забрави ли какво беше преди това? То затова ББ взе властта. Всички преди него се постараха да се отвратим от тях. А сега пак чакат да налапат кокала. Какво друго му остава на нормалния човек, освен да имигрира!?

77

Повече няма се връща

преди 8 години

Идвам си в БГ-то. Таксито ми смъква кожата, нощес метро няма. Прибирам се кучето на съседа не спря да вие, звъня на 112 нищо.... сутринта излизам пред блока кал, по тротоара не може да се върви от спрели коли. По късно замалко да ме отнесат на пешоходна пътека, отнесох и псувня. Вървя си по реката към стадиона, задръстване и понеже повечето коли са стари и отдавна за брак, смрад ужасна. Вечерта се прибирам, осветление няма, но помиари да ме лаят бол. Кучето на съседа пак не спря да вие.

76

Емил

преди 8 години

Всичко това си има и положителна страна - изнеслият се народ подобрява статистиката на безработицата, вкарва пари отвън и подобрява БВП и т. нат. Е, сега, когато в Германия се изсипаха 1,5 милиона сирийски и други м...ла и подбиха цените за надник на българи и румънци, само гледай, колко хора ще се завърнат!

75

dfhb

преди 8 години

БЕ да бягат бе, като им е малко мозъка!!! Ми да си вземат и цветнокожите наследници с екзотични имена от индийските сериали!! Който знае и може-успява да си уреди живота в Родината!! Който е мързелив, смотан и необразован-отива да гледа *** старци и бабички, да бачка по строежи и т.н. Предизвикателството е в това да успеем да си направим държавата добро място за живот, за децата ни и за нас!! След като некачествения материал бяга, ни улесняват!!

74

До 122

преди 8 години

В момента в България няма евроатлантизъм, а див посткомунизъм по путинов модел.И ако евроатлантизмът е толкова лош, защо всички тези българи бягат точно при него, а не в Евразийския ссъюз на просперитета?Така че, хайде стиха с русофилистичните троления.

73

Анонимен

преди 8 години

Защо бе? ГЕРБ - гради България, къде сте тръгнали?

72

Родолюбец

преди 8 години

Няма друг период в българската история, в който българите да са искали да се изнесат час по-скоро от България, както е от 1944 г. до днес. През последните 72 години богоборческата юдео-масонска върхушка превърна българите в безпросветно затлъстяло стадо, достойно единствено за стригане, доене и клане. Наистина, човекът без вяра се превръща в скот!

71

Делегат

преди 8 години

Написаното е пълна лъжа и цели да разклати стабилната ни държава!Аз бях на една национална среща тези дни и там Той ни каза, че:Работа има, хляди хора се връщат от чужбина, икономиката цъфти и вързва, здравната ни система е за пример, няма корупция, утре почваме да добиваме огромни количества нефт и газ в Черно море. Още много неща ни каза...

70

Анонимен

преди 8 години

А казват ли къде се изнасят ?

69

God

преди 8 години

До Анонимен 105И затова в момента, в който отворихме границите моментално избягаха на Запад 1 милион българи.

68

Анонимен

преди 8 години

Всички си говорим кой за какво умирал и какво правим ние по въпроса. Истината е обаче че мутрите си имат държава. И да свалиш правителството хората които дерижират си остават. За това и младите бягат. Няма закони, няма развитие, няма сигурност. Кой би живял така?

67

bros

преди 8 години

Айде, бегайте! Бегайте, че Ви чакат на Схипхол и Станстед с бел леб и златна карта за суинг развлечения. Па и местните - работяги, та и там ше мине номера на скатавката. Да Ви се чуди човек, що стоите още?!?

66

Анонимен

преди 8 години

80, на баба ти хвърчилото...Окупатора ти е анадолски и съветски! Освен, че сме прости като ***, ами и мразим да четем и да се образоваме!

65

Анонимен

преди 8 години

до 105По време на "опостошителното комунистическо управление" хората живееха 100 пъти по-добре от сега.можеш да се преместиш в КНДР и да живееш 100 пъти по-добре.

64

:)

преди 8 години

Какви големи патриоти сме, а? Всеки е готов да предаде Майка България и да остави всичко (близки, приятели, родина)...Докато всеки мисли само за пари светът ще става все по-лошо място за живеене...

63

Анонимен

преди 8 години

До Атанас- Къде работи дъщеря ти?- В офис в Испанияаз си мислех, че е отишла в Русия :)