14

Е

преди 8 години

Абе, Бъчварова, евтина......си ти!

13

Анонимен

преди 8 години

най добре доброволческите отряди да си платят за да пазят родината , парите да се превеждат директно по сметка на мвр и те са хора

12

Анонимен

преди 8 години

Компетентните органи са некомпетентни за създалата се ситуация по границите на България!

11

Анонимен

преди 8 години

OK. VECE NEMA DA SNIMAME , A SAMO CHTE GI ZADARJAME I VRAZVAME I CHTE GI OSTAVEME V GORATA. SLED TOVA ANONIMNO CHTE SE OBAGDAME NA GRANICNA POLICIA DA PRIBERE NELEGALNO PREMINALITE GRANICATA. CHTO ZA GRANICNA POLICIA IMAME I VZRMA ZAPLATI KATO VSEKI DEN PROPUSKAT NELEGALNO PREMINAVACHTI BG GRANICATA NI.

10

Анонимен

преди 8 години

Не може една морално разложена дърта чанта, която има внуци, но си пада по млади любовници да ни учи на морал.Оставка за Бъчвата и за шефа й - Главния Зеленчук.

9

Анонимен

преди 8 години

Тая купена от глобалистите овца да си махне слънчевите очила защото нищо не вижда.

8

Анонимен

преди 8 години

Тая е нещастничка, марионетка на глобалистите и купените НПОта, изпит от душичка пазител на нелегални субекти от афганистан и сирия и други пресичащи българската граница. Патриотите нито са ги били нито ограбвали, просто са ги задържали и предали на МВР, нищо нелегално няма в това.

7

Анонимен

преди 8 години

А защо не коментира заснетите преди две седмици граничари-каналджии. Заради тези подкупни ***, неспособни на нищо,които станаха милионери за три години от каналджйиство,хората вземат нещата в свои ръце. Браво на доброволните отряди,само не снимайте.

6

Core

преди 8 години

***, eftina i opasna slava na bg mitnichari da paziat vanshnata granica na shengen, bez rbg da e chlen na shengen. Zer vnosen mitnichar ot shengen s bulgarska zaplata biva li?! Ili na oborot?!

5

Анонимен

преди 8 години

Лелче, ти без грам компетентност и опит взе да си играеш със службите за сигурност в държавата. За евтина слава ли го правиш !? Знеш ли, че си играеш с огъня !? Това да не ти е социологическо проучване, колко баби гледат Дързост и красота !? Тръгнала тя да мрънка и дудне по някви пичове, щото си играли на стражари. Виж се ти, как където минеш разтоварваш като самосвал и осмърдя орталъка.

4

Анонимен

преди 8 години

Некадърница, която се прави на завлечена, че в България се утвърждава антибългарска партия на чужда държава, под чието отвратително турско робство сме били 500 години.Слагат празни хора на такива места, защото трябва да се свърши една важна работа, от която ще падат пари.Пари от кръвта на българите при българоубийственото "управление" на шайката герб.Другите не са невинни!Патриотиииии! Къде сте?!Валееееерчоооо!Воленееее!Каракачаноооов!Само един Джамбазки, поради младост, се опитва...

3

Анонимен

преди 8 години

Големи смешници са Борисов и ПР-ката му Бъчварова.Първо пробваха с постановката да наградят ловците на глави, за да натрупат малко кух рейтинг сред БГ-материалеца, който ги избира,обаче като им дръпнаха ушите от Европа, обърнаха палачинката и запяха друга песен - обратна на първата.

2

Анонимен

преди 8 години

След като полицията не си върши работата да ни защитава, то трябва явно ние сами да се защитаваме.

1

Анонимен

преди 8 години

Ама искам на тая. Да и гръмнат джихадистите къщата с все семейство вътре и после ще я питам дали така ще говори. Антибългарска кампания навсякъде се води от медиите и от нашите управници.