27

Анонимен

преди 8 години

Не може? Дори и да са терористи? Дори и да са убийци? Що за законодателство имаме?

26

Българче

преди 8 години

Има една поговорка "ако ни биеш ще те бият" Тук нещата стоят още по-зле ... това са хора с промити мозъци и са готови да убиват ... но нали си нямаме армия която да ни пази ... очаквайте съвсем скоро Местан и партията му да поканят Турция да защити правата на мюслитата в БГ и ще стане като в Кипър. Чичо Сам ще гледа и ще се радва !!! както и тези чиито *** сме спасили през 40-те на миналият век.

25

Георги

преди 8 години

Лошото е, че и Хитлер е почнал с такива отряди.

24

Иван

преди 8 години

Чакайте че нещо не ми е ясно, ако службите си бяха свършили работата и охраняваха добре границите ни, то тези български момчета нямаше да ловят тази зган и да рискуват живота си, май някой не си е свършил работата във власта, и както се казваше в една реклама...... " и кво правим ся "

23

Анонимен

преди 8 години

Като минават незаконно ако ще и гащите да им вземат и айде обратно. Турците да му дадат дрехи.

22

Анонимен

преди 8 години

Когато държавата абдикира улицата взема властта. Това на видеото е хуманния вариант. Скоро ще има нарастване на популацията на дивите хищници.

21

Анонимен

преди 8 години

А дали са ги преджобили ?

20

Загрижен

преди 8 години

Когато започнат да колят и взривяват всичко ще е законно!!!! Чудя се защо не ги изритват директно през границата !!!!

19

Lora

преди 8 години

До пепи готинотоАлоу, пепи готиното.А ти защо мислиш ги хващат отрядите? Със сигурност не от патриотично подбуди, а за да им вземат паричките, телефонит и квот могат там. Айде да сем реалисти.

18

Анонимен

преди 8 години

според мен - не свински опашчици! СВИНСКИ ГЛАВИ В РАНИЧКАТА,и обратно,от където са дошли!

17

Анонимен

преди 8 години

ами ако не искате да става така можете просто да си свършите работата, нали я пазите чудесно границата, тези маймуни от къде минаха???Ако никой не влиза нелегално тези ще ловят само диви прасета.

16

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА! Нищо не правите, освен да крадете народни пари. Погубихте държавата! МАФИЯ!

15

пепи готиното

преди 8 години

Абе Ангелооов защо ги хващат отряди, а не гранични полицаи? Как играят твоите хора с трафикантите, 50 на 50 ли? А по добре ли е отрядите да им взимат парите само и да ги пускат да си влизат? Тогава ти *** ще ги посрещаш пред хотелчетата на Лъвов мост с букетчета цветя!! И без това кабинета ти е на 10 метра от там. Що мизерниците не взимат от Турция самолетчето за Европа ами минават нелегално границите? Нали имат кинти за каналджии? И що не отиват в Кувейт, Катар, Съодитска Арабия,Йордания?

14

Наблюдаващ

преди 8 години

Значи неизпълняващите задълженията си служители на държавата могат да застрашават самата държава като национална сигурност с бездействието си, но когато отделни нейни съвестни граждани на своя сметка тръгнат да вършат работата, за която така и така плащат с данъците си - това било незаконно. Предполагам, ще се намери ресурс да се подгонят и накажат тези съвестни хора, докато всякаква криминална пасмина си влиза и излиза през границата. Пълен абсурд. Голямата метла за всички горе.

13

Shark

преди 8 години

Г-н Нидал Алгафари, след като задържането на нелегални емигранти е работа на държавата, защо в пределите на държавата има нелегални емигранти??? Как можете да го обясните това, А??!! Защото обяснението е едно - ДЪРЖАВАТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ГОСПОДИНЧО?

12

анонимен

преди 8 години

всичко е законно щом касае нац сигурност всички българи неосъждани със законнооръжие тези понятия незаконно трябва да изчезнат от речника ни в съвр условия

11

по-добре така

преди 8 години

Бойко,филия намазана със свинска мас ...............и един глас: Go to Turkey!

10

Един Българин

преди 8 години

Шапка им свалям на тези момчета Евала

9

12

преди 8 години

Граждански арест е позволен при извършване на престъпление. В случая е на лице извършване на престъпление и гражданският арест е не само позволен, но и въпрос на чест за всеки Български гражданин. Антонио Ангелов явно дори не е запознат с темата, защото задържане на лица може да става за определено срок и БЕЗ разрешение от съда или прокуратурата. Но няма какво да даже друго, наличието на тези закононарушители показва, че Антонио Ангелов не си е заслужил заплатата.

8

Анонимен

преди 8 години

Той хубаво им говори да се връщат обратно в Турция, ама да са им дали малко начална скорост.