11

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ тренират как да останат на власт с МВР терор, въпреки че безработицата е по-висока от 1996 г. и заплати и пенсии са по-ниски от кризата на Виденов през 1996 г.

10

WTF??????

преди 8 години

Къде наистина са правата на човека в случая? Как може някакви театрални постановки на някакви службички да спират невинен цивилен и да му пречат да живее. Ами ако е болен или просто бърза? Това е тотална простотия. Рядко се ядосвам на БГ новини, но това наистина е недопустимо.

9

Анонимен

преди 8 години

Нашите полицаи ако пребираха така бързо терористите както рушветите отдавна да сме най сигурната страна в света.

8

Анонимен

преди 8 години

какъв е смисъла цивилни хора не по своя воля да участват в подобни "тренировки"?!Кой и за какво се тренира в случая, да бъдем търпеливи към ченгетата ли?!

7

Безобразие

преди 8 години

Това е просто безумие. Наистина това може да се организира само от хора с умствен багаж на гербаджия. Тези, които са били задържани трябва да съдят България и да изискват ОСТАВКИ !!!Интересно какво ли ще кажат хилядите НПО-та, които мучат за правата на човека, но само когато човека НЕ Е българин. Хайде БХК, чакаме реакция! Хайде студенти, Протестни мрежи и т.н. Това наистина заслужава протести, но няма да има заплащане :)

6

Анонимен

преди 8 години

По малко екшъни гледайте.Филмите нямат нищо общо с реалността ,а операция "по учебник" е само в учебника.Като ти думне бомбата и се разхвърчат части от хора друга песен ще запееш.

5

Анонимен

преди 8 години

Най-страшно е да попаднеш на полицай малко преди да си получи заплатата...

4

мъка

преди 8 години

Къде си НиколаГешев ?

3

Ханибал

преди 8 години

Ама вие какво очаквате от нашите служби за сигурност??? Те толкова си могат! Ако си извадят главите от гъ.за си може бе ще има разлика. А дано ама надали!!

2

e

преди 8 години

СПЕЦАКЦИЯ ПО ТИКВЕНСКИ

1

Анонимен

преди 8 години

Еййй, "големи" служби имаме! Само, че "на филм" е едно, а наистина е съвсем друго!!! Дано си останем с филма.