155

Ванката

преди 8 години

Понеже няма Държава го има Динко.

154

Анонимен

преди 8 години

Кво ни занимавате с този селски тарикат ве. Решил да се прави на спасител. Ако беше просто си бил бежанците без да се хвали, никой нямаше да му пречи. Ама той реши да се прави на велик пред камерата и сега ще го съдят. Хубаво е, че е хванал нелегални зад границата ни, но да не беше се хвалил с изявите си. САм си го тури този. Ама толкова му е и акъла.

153

Je suis Dinko

преди 8 години

Абе щом БХК пак са се разсмърдяли, значи Динко е свършил добра работа.

152

Анонимен

преди 8 години

у българия пълно с такива комплексирани ашлаци,да бяха му теглили един здрав бой бежанците че втори път да се научи да вика полиция вместо да се прави на рамбо.

151

батката

преди 8 години

Динко е просто един махленски бияч ксенофоб и неонацист. Да пребиваш жени и деца не е геройство, а изключително срамен акт.

150

Паметлив

преди 8 години

От големите калпазани стават най-добрите войници.А войната тропа на вратата и няма да я спрат пед.лите от НПО-тата!А адвокатчето ако му тикнеш пушка в ръцете и го изпратиш на границата,дали няма да се на.ака?

149

Войвода

преди 8 години

А какво е Хелзинки-столица на страна на предатели на Християнството(Православието) тоест наши врагове. Страна където толерират извращения и содомия, където се кланят тайно на дявола и му служат явно, страна на хомосексуалисти и педофили, на интелигентни деграданти - слуги на дявола. БХК е изчадие на ада и го чака огън жупел и смърт.

148

Анонимен

преди 8 години

Точно с катили като тоя дето мислят че всичко им е бащиния се справям без никакъв проблем без при това без да парадирам по телевизиите.

147

Анонимен

преди 8 години

Вярно, че прилича малко на д***бил този, но не мога да разбера какъв е проблемът тук. Хванал група нелегални бежанци, предал ги на полицията. Точка. Свършил е нейната работа. Тези БХК е крайно време да си хванат дебелите з...и и заедно с всички от контингента, който защитават, да си отидат у Америката да пазят правата на афроамериканците. Не си гледат тяхната ***, тръгнали тук правосъдие да раздават

146

Войвода

преди 8 години

Аз съм българин и аз съм Динко. Въже за предателите.

145

Анонимен

преди 8 години

До 160 Мина - я направо си кажи кой ти плаща да пишеш такива простотии че си толкова "прозрачна" че няма накъде! ТОЯ ли е нормален бе? Мутра, наркодилър, рекетьор и събирач на дългове дето ходи по заведенията и се чуди с кой да се сбие! Обичал да помага че и благотворителност даже правил... Я ДА СЕ СКРИВАШ НЯКЪДЕ!

144

Динко е герой

преди 8 години

За критиците: И какво направи Динко- осуетил ги е с няколко тупаника, после ги е накарал да лежат на земята и повикъл полиция. Не се е гаврил с тях, не ги пребивал от бой. Нахранил детео. Вижда се на видео. Който критикува Динко е слуга на масоните и национален предател. Въже за вас масонски платени марионетки. Аз съм Динко.

143

марин

преди 8 години

Да се забарани БХК като антибългарска и опасна за националната сигурност организация !!!

142

Цецо

преди 8 години

до Анонимния 144. който писа до Цецо, ***, това какво прави няма значение отностно бежанците които след 1-2 години ще бъдат организирани в отряди и ще убиват нас българите за да вземат нашата земя, може да е всякакъв но е направил 1 правилно нещо , защитил е себе си и българия, това което е длъжен да направи всеки мъж, ако знаеш значението на тази дума изобщо а не си някой либерал дупедавец

141

До 161

преди 8 години

Щеше да ги защитава в съда, че им нарушаваме правото да си вземат каквото намерят за добре,тъй като бягат от "войната" и това е тяхно право, ние като част от толерастията, която се шири в днешна Европа нямаме право да им пречим.

140

До Румбо

преди 8 години

Много точно казано.Да насаждат либералност и несъпротивление, толерантност а не търпимост. Толерантността е състояние при което болния няма сили да се боли с болести и външна или вътрешна агресия. Да бъдем търпими да, да бъдем толератни - не.

139

новото робство

преди 8 години

Ако случайно някой българин надигне глава и се озърне какво става около него, насреща му веднага идва БХК и го удря с чук по главата. Ние сме под робство. Ново робство, подобно на турското преди години. Ако ядеш, *ереш, и се движиш без да се оглеждаш никой копче не ти казва. Обаче ако решиш да пазиш българското и българския род веднага насреща идва шпиц-командата наречена БХК и те смазват.

138

Анонимен

преди 8 години

Да се смени името на БХК и да не е Български , а Хелзинки комитет или както искат.Аз не искам да се казва Български..... .

137

Анонимен

преди 8 години

До истинатаняма толкова *** човек като тебе, бате

136

Виготура

преди 8 години

Ако Динко наистина го бяха нападнали 3-4 с ножове от имигрантите, щеше да е напълнил АТВ-то с кафяв материал и да е избягал отдалече. Очевидно тия хорица не са били заплаха за него, щом ги е подкарал 11 човека като стадо. А няма и една драскотина тоя човек. Смятайте какви са били "нападателите". Покрай пострадалите от войните обаче наистина на наша територия и през нея минават джихадисти, които ще подпалят Европа. В това можете да бъдете сигурни.