18

без коментар

преди 8 години

"Увеличението на депутатските заплати идва само ден след като народните представители отказаха заплатата на учените да скочи на 840 лева и тя остана 450 лева."!!!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Заплатите на народните представители са унизително ниски, както са унизително ниски заплатите на всички нас. 3000 лева трябва да е МРЗ !!!Тези *** захлебват с платено гласуване за лобиски закони и им е през дедовия за заплатката.Мене ме мислете с 2 виши и 20 год стаж с 1000 лв.заплатка

16

Ауслендър

преди 8 години

Стига сте драскали тук, ами се организирайте и протести до дупка! Докато не променят конституцията ги гонете и не ги оставяйте.... и задължително в затвора, без съд и присъда.... все ще са виновни за нещо!!!

15

Анонимен

преди 8 години

То затова всеки престъпник иска да е политик.Да стане дУпедат и народен изедник далавераджия.Така се краде безнаказано.Снимката е показателна

14

Анонимен

преди 8 години

Нагли мнооооого нагли

13

Анонимен

преди 8 години

То да беше само заплатата. Като добавим всички доплащания за участия в комисии, за председателство на парламентарни групи, за командировки в страната и чужбина, за допълнителните средства в размер на една депутатска заплата за сформиране на екип от специалисти за всеки депутат, за ведомствени жилища, служебни телефони, сметки за ток и вода, за хранене, за служебни автомобили, не 3000 лв., а 20000 лв. излиза масрафа на така наречения народен представител.

12

бобо

преди 8 години

Работят хората.ТОВА Е ПЪРВАТА ИМ ДЕЙНОСТ СЛЕД ЕДНОМЕСЕЧНАТА ИМ КОЛЕДНА ОТПУСКА.

11

Депутат

преди 8 години

Като сте гламави яжте *** и пак гласувайте за мен , щото съм пич

10

factotum

преди 8 години

Вижте контраста на двете водещи статии! Мъка, но след дълбок сън българина е много опасен!

9

Брадвата

преди 8 години

Днес, измekяр не е лоша дума, що слагате звездички?

8

Анонимен

преди 8 години

евала

7

Брадвата

преди 8 години

Добра новина, те свършиха много за народа, така и нивата на корупция ще паднат под минимума даже. Чух миналия месец имало депутати дето си дарявали заплатите. Аз съм впечатлен и вдъхновен от такива възвишени люде. Ще пийвам по питие и ще ги споменавам и цялата им рода ще споменавам за здраве и за берекет. Дето се вика, на такива достойни хора *** да станеш, в мед и вино ще те къпят.

6

haho

преди 8 години

От 2008(годината,когато започна кризата)заплатата не ми е коригирана.

5

Анонимен

преди 8 години

В Румъния цялото им правителство е в затвора с обвинения, а нашите теглят ли да теглят кредит след кредит, след което усвояват милиардите евро с обръчи от фирми. Живеят си живота на свобода и изкупуват държавата на безценица. ОСТАВКА! МАФИЯ! КЮЮФТЕЕЕ ДОЛНООО!

4

Анонимен

преди 8 години

Това обяснява защо средната заплата в бойколандия вече е 970 лева.

3

Анонимен

преди 8 години

Не знам какво да напиша, толкова ги мразя... То пък нямаме и танкове, че да дойдат...

2

Анонимен

преди 8 години

кога казвате е протеста пред парламента?

1

Арнолд

преди 8 години

По време на една от големите световни рецесии през 70-те, тогавашния шеф на може би най-богатата и развиваща се компания Сони, Акио Морита, заявява, че е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да свие разходите на работниците, мениджърите и служителите си. Вместо това свива разходите на висшето ръководство. Това го описва много добре в книгата си. Човек с възпитание и ценности, имащ милиарди, но имащ и съвест. Нека го сравним с Бойко и Пеевски, които постоянно ни обясняват как трябва да стискаме коланите. Има ли смисъл?