12

баси боклу.ка

преди 8 години

е плевнята !!! дом и работа за камиларите !! бе тоя не вижда ли колко БЪЛГАРИ спят по улиците и гладуват и имаме 10 % безработни българи . тоя на кого е президент не разбрах...но със сигурност не е на България

11

Sasho Polyaka

преди 8 години

IZVINETE NO TOZI KAKYW E????KAKVI GOVORI TOZI,STIGA VECHE MLYKNI NAJ SETNE BE!!!EBAZI POMYARA!!

10

Анонимен

преди 8 години

Най-сигурният начин да се спрат бежанците, да се унищожат терористите и да се възстанови мирът в света, е да се бомбардира здраво Русия.

9

Членска карта №7

преди 8 години

.... и нещо за опраскване! Щото само дом и образование не става. Търсят се желаещи да бъдат опраскани. Президента да не се реди на опашката!

8

Анонимен

преди 8 години

Този човек изумява с тоталната си неинформираност и неадекватност на изказванията. Във връзка с терор. актове в Париж се изнесоха планини от факти,че вече второ поколение чужденци в Европа не искат да се интегрират а се капсулират в затворени национални общности. И защо до сега не искаше дом и образование за българите. Да си ходи!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Настани ги в твоите палати бе! Ако трябва и къщата в Халкидики ги пусни

6

зфдаф

преди 8 години

Този индивид пак се ***,замириса и потече!Той за собственото си дете не зажали,камо ли за народа и отечеството!

5

Анонимен

преди 8 години

А за българите марш на вънка а? Що не прават програми за БЪЛГАРИТЕ в чужбина за улесняване на нов бизнес, електронни услуги, запустели къщи и изоставени имоти да се очуждават и дават на българи от чужбина да ги работат....Глобалистите, особено чрез РБ, и НПОта просмукват перверзията си в образУванието, военните и т.н. Тоя геноцид на българската нация за изселване и после заселване на мюмюни върви с пълна пара. Воината е на всички фронтове обаче е ТИХА! Въоръжаваите се!

4

Анонимен

преди 8 години

А, това гербаджийско президентскоЧучело да бъде поставено в усмирителна риза и пратено доживотно в лудницата в Курило!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Плевна имаш имоти дай им ги ти , ние не сме будали.. да храним кюпеци ..

2

Анонимен

преди 8 години

Фак офф

1

ЕС

преди 8 години

ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ ПИТАМ АЗ???????