25

Един

преди 8 години

Чудя се, на кого ли да повярвам - на планински спасител, сериозен и стабилен човек, който е решил в живота си да помага на другите ... или на истеричната, наркоманизирана приятелка на Тодар. Чудя се.

24

Бат Тянко

преди 8 години

Гретооооо, намери ли си кавалер за бала, *** оуууу???

23

Паметлив

преди 8 години

Тука ще се лъже като за световно!Тоя спасител има вид като за 5 години затвор минимум,а и както подредено говори-намирисва на адвокатска намеса.От друга страна и момчето май е било мекеренце.Братята пък-автоджамбази(хора с "висок" морал),че и криминално проявени.Изобщо-галимация.Както се казва: "Перник стайл" в северозападен вариант.....По-далече от такива населени места!

22

КОЛКО?????

преди 8 години

КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ??? СТИГА СЕ ПРАВИ НА ДОКТОР - КАК ВИЖДАТЕ ОНИЯ ДВАМАТА ОХРАНЕНИ БРАТЯ И ТОВА СЛАБО МОМЧЕ ТО ДА ГИ НАБИЕ ЗАЩО НЕ ВИДЯХМЕ НАСИНЕНИ БРАТЯТА БОЖЕЕЕЕЕЕ ЯВНОТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА КАЖАТ КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ ВИЖДАТ БЕДНОСТА И ПАРИТЕ - ТЕЗИ С ПАРИТЕ НАДВИВАТ ЕСТЕСТВЕНО БЕДНИЯ И СЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ - НЕ Е ЛОШО НЯКОЙ БОГАТ ДА ПОМОГНЕ НА ТЕЗИ ХОРА ДА СИ НАЕМАТ ХОРА КОИТО ДА ЗАПОЧНАТ ОТ НАЧАЛО

21

Анонимен

преди 8 години

Още от първият ден излезе това в един друг сайт и още тогава всичко беще ясно! Чудно що се набъркаха на работата на окръжния прокурор!? И кой ще доказва предумишлено сега в съда!?

20

Смях

преди 8 години

Абе тва заприлича на сапунен сериал. Били са го, той бил, епилептик бил, проблеми с сърцето имал, над 20 удара по тялото. Абе този случай е голяма мистерия. Това да извикат някой от Холивуд филм да направи за тва. Аз като един човек на 300 км. от Враца вече тотално не разбирам. Ако момчето е имало проблем, този проблем защо не се оповести публично. Ако наистина момчето е започнало боя за какво по дяволите протестират приятелите му и гаджето му!

19

xax

преди 8 години

Случаят е спорен от самото начало, ама овце колкото искате, всички правят задружно беееее. Трагедия, разбира се, на 18 години изгубен живот, но половината страна беше готова да ги обеси на дървото тея двамата.

18

Анонимен

преди 8 години

Мир на праха на Тодор и съболезнования на близките, но просто си е намерил майстора.

17

анонимен

преди 8 години

парите влязоха вече в действие

16

Анонимен

преди 8 години

Abe hora vie ne ste li na RABOTA ?????

15

Анонимен

преди 8 години

До Добре деДостойнство ако е имал, е щял да си чака търпеливо хората да пресекат, не да скача да ги бие с бокс и видимо да му е забавно, като ги уцели.

14

Добре де

преди 8 години

При толкова сеирджии, които са били там, пък после умуваха как е възможно да се случи такова нещо, никой ли не може да разкаже какво и как е било. Вместо да анализираме във фейсбук и не знам си още къде, без да сме видели. Разказът на това момче звучи сравнително достоверен, но ако не е, да излезе някой и да го опровергае. Мисля, че дори и приятелката на Тодор не отрече, че той е слязъл от колата, защото бил мъж и имал достойнство. От една битова простотия стана казус като за Дискавъри.

13

Анонимен

преди 8 години

А бе щом лапето кара кола за 4 бона , а родителите разправят наляво и на дясно че нямат пари за погребение , и искат хората да им дават, изглежда нещата не са така както ги представиха отначало че то е жертва.

12

Анонимен

преди 8 години

До 2На видеото и на Тошко нищо му няма, приказват си нещо. От каквото и да е умрял, не е било то пребиване.

11

Анонимен

преди 8 години

интересно какви са тези 28 белези по тялото му....той се е свлякъл и ги е получил при падането ли...

10

Анонимен

преди 8 години

Още в началото писах, че човек, който скача с бокс след като е отнел предимство на пешеходна пътека, не може да е светец, но всички бяха обзети от манията да го изкарат невинната жертва на Враца.

9

Анонимен

преди 8 години

Много надежден свитетел! Като му гледам физиономията е бил в състояние да разбере какво вижда! Потрес!

8

Пешко

преди 8 години

Този май не само са му предлагали кола...ами я е получил даже...макар на чуждо име. И след като е свидетел, с какво право коментира и разгласява следствена тайна!

7

Анонимен

преди 8 години

"Комански свидетел"-не е бил там ,ама всичко видял и разбрал ,че и диагноза поставил...Колко са му платили?!

6

Анонимен

преди 8 години

А такааааа.... невинното момченце! Кротичко, добричко, никога проблемчета не правило... НАГЪЛ ТОЛУП! Каквото повикало, такова се обадило.