13

лъжи

преди 8 години

Полицаите не само че стигат, ами са и предостатъчни. Ама на тия дето им пишат заповедите и организират работата , не им стига акъла за нищо. Щото са се вживели да бъдат велики и безнаказани. Хванете бай Иван от полето, и му дайте полицията за една година, та да си отдъхнем тогава. Да видите как с типичната си упоритост, трудолюбивост, хитрина и нюх, бай Иван за всичко ще се погрижи. На няколко учени трябва един "***" човек за да ги води. Щото виждаме накъде ни водят "умните" глави.

12

Анонимен

преди 8 години

Полицаите не стигат, за да са навсякъде, призна Бъчварова- - - -Какво, какво, какво ????БЪЛГАРИЯ Е НА 1-во МЯСТО В СВЕТА ПО БРОЙ НА ПОЛИЦАИ НА ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО !!! САЩ са на 34-то място !!! За Германия да не говорим !!!БЪЛГАРИЯ Е НА 1-ВО МЯСТО ПО БРОЙ НА ПРОКУРОРИ В СВЕТА НА ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО !!!ДАННИТЕ СА ДОСТЪПНИ - ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ПРОВЕРИ !!!ТОВА ЧЕ ТАЗИ Е У.ЛАВА И НЕКАДЪРНА .... СИ Е САМО НЕИН ПРОБЛЕМ !!! ЛОШОТО Е ЧЕ И НИЕ СТРАДАМЕ ЗАРАДИ НЕЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ !ДО КОГА ???

11

Анонимен

преди 8 години

е как няма да са малко като 59% от тях са началници ?

10

Анонимен

преди 8 години

Ми увеличете ги, като не стигат. Щом като 60 000 са малко, направете ги 600 000. Назначете всички в полицията на държавна работа и ранно пенсиониране. Само оставете поне 100 000те римляни, че да има какво да поработваме от време на време.

9

Ранърса

преди 8 години

Бъчвата да каже откакто е министър, колко полицаи напуснаха МВР. Все едно Бат Сали да е министър на образованието и културата.

8

Анонимен

преди 8 години

Бъчво ти си тотално неграмотна!!По брой нашите полицаи са начело в ЕС,но по свършена работа -последни!!!

7

Няма оправия

преди 8 години

Момчета, как да сложат читави полицаи, като ако са честни и почтени, първият арестуван трябва да Мутран Борисов? Как да стане?

6

дон Кихот

преди 8 години

Бях полицай 22 години. Накрая поумнях и напуснах.

5

Глупости

преди 8 години

Не бяхме ли ние първенци в ЕС по полицаи на глава от населението? Малко били? Не са малко, а са корумпета и мързеливци. От редовия полицаи до Бъчварова. Всички - до един. Ако има някой честен, той напуска до няколко месеца като види каква *** е.

4

Анонимен

преди 8 години

Полицаите не били стигали , за да дремят на всякъде и да работят на частно като си затварят очите за престъпления . За това трябва да се разформирова МВР и да се направи изцяло нова система с нови хора проверени до 9 то коляно . С физическа и психическа годност . Подчинени само и единствено на държавата, а не на община кметове районни и разни такива клоуни, който се правят на ударени че не знаят какво се случва в "задния им двор" защото са си напълнили гушите с подкупи.

3

гост

преди 8 години

А защо ги гоните като не стигат?Защо не им отрежете и ноктите на краката освен '' социалните придобивки''?

2

Анонимен

преди 8 години

то не е важна бройката, а качеството им бе , Бъчварова! Какво полза ако пратите няколко да спят в колите, уж че дават дежурства? Каква полза от тях, като не могат един протокол, едно обвинение да напишат като хората, какво остава да разследват, да търсят виновни и т.н.

1

Анонимен

преди 8 години

Тоест правителството не може да ни защити и не би трябвало да ни забранява да се самозащитим. Сега само психари имат право да носят оръжие. Кога оръжията ще са на свободна продажба?