82

Анонимен

преди 8 години

И сега да протестираме,затова,че таекуондиста слиза с бокс от колата да се прави на мъж пред кифлата,а после олеле,щото си намерил майстора

81

Анонимен

преди 8 години

До Сократисно трябва да има нещо в устата, напр. лъжицаиначе ако я затвори и ръката ти е в нея, горко ти

80

Анонимен

преди 8 години

Сори, ама ако е тоя е излязъл с бокс, то.... нещата са по-други. Даже не виждам за какво да ги съдят, ако това е безспорно. Друг е въпроса, че е можело да не го убиват, но отключената агресия(дявола си няма работа). Трудно се овладява човек в такъв момент като е заплашен. Малко хора ще се овладеят ако са заплашени смъртно.

79

племето

преди 8 години

Вижте сега. Това е Враца. Там са по-зле и от сърбите. Палят се за най-дребнави неща. Колко е необходимо на пресичащ врачанин да побеснее при вида на 18 годишно хлапе с бокс!!! Секунди! Жалко за момчето но тук истината май е с две лица.

78

Shopp™

преди 8 години

Какво престъпление, хората просто са утепали тъпака.Много кротък бил, ше излиза от колата с бокс...

77

Анонимен

преди 8 години

Гледам каквото са оградили ченгетата и никъде не виждам пешеходна пътека. Иначе, като слизаш да биеш, трябва да си готов и да ядеш бой. Много ми се иска пишлемето, което беше пребил възрастния мъж в автобуса, да беше срещнал двамата яки селяци вместо него

76

Анонимен

преди 8 години

Излязъл с бокс от колата ?!Ами кой го е карал ?Вече няма да се прави на голям файтър пред кифлите.

75

Анонимен

преди 8 години

Трудно ми е да повярвам, че човек, който обича животните и се грижи за бездомните такива, ще ходи въоръжен с бокс......Явно братята са задействали когото и където трябва......това се очакваше де....Мили родители, скърбя с вас.

74

РАЙТ

преди 8 години

До ????НАЙ -ВЕРОЯТНО ТИЯ СА МУ ВЗЕЛИ БОКСА И СА УДРЯЛИ НЕГО ИНАК ДРУГО НЕ СХВАЩАМ?

73

Анонимен

преди 8 години

Хора, важното е, че убийците са обвинени в причиняване на смърт по непредпазливост, след причиняване на лека телесна повреда.Това е факт и ме хвърля в размисъл за цената на един живот на ученик, дете, невидяло нищо от живота.

72

Анонимен

преди 8 години

Както в повечето случаи невинни няма.Пикльо мислещ се за голям бияч,скача на хора на улицата.За да впечатли кифлата и не само, а и защото съм голям мъж.Попада на дегенерирали типове които го убиват.И той можеше да убие някой с бокса.Например нормален човек,който нямаше да отвърне на агресията.Ако не беше починал,след няколко години и той щеше да се превърне в същество като братята.На 18 г. и те са били като него.

71

ядосана

преди 8 години

Явно нито една от двете страни не са били изцяло невинни и неагресивни. Най-притеснителното е, че е имало прекалено много зяпачи и нито един желаещ да се намеси и да ги разтърве. Чудя се дали зяпачите успяват да спят тези дни?

70

Анонимен

преди 8 години

DVAMA SRECHTU EDIN, SEGA V ZATVORA CHTE SA DVAMA SRECHTU STO. CAKAME GI I CHTE GI POSRECHNEM KAKTO TREBVA.

69

Анонимен

преди 8 години

Румяна Бъчварова...... битовата престъпност в страната я притеснява и МВР провежда в момента специализирана операция в тази връзка. Hahahahahhah, vic, sled vicParodia na darjava. Thank you EU

68

Анонимен

преди 8 години

Какъв е извода?Сeляни! Правете свиpки, а не свирете с клаксон!

67

боян

преди 8 години

18 годишно *** скача на бой на двама 100 килограмови мъже - прилича на амфетаминова смелост

66

Анонимен

преди 8 години

Ami takiva kato nego karatisti I takundo igraci si mislyat cesa veliki..jal me e za bratyata

65

Анонимен

преди 8 години

До 76. Кифлата не я мисли.Най-вероятно вече има друг.Както казваха баничките от статиите за убийството в Пловдив-да не живеем в 13 век.

64

Анонимен

преди 8 години

Случаен минувач два пъти му е вадил езика ...

63

sostin

преди 8 години

Каратисти, кечисти, бокьори, селски биячи или просто диванета преливащи от комплекси. Когато тези субекти се озовът на едно място и природата е безпомощна пред човешката глупост. Младежта не е лошо да се поокроти малко,че са побеснели като стадо игуани, а възръстта да мисли малко преди да згази полуделата младеж...тъжна дивашка картинка.