14

Анонимен

преди 8 години

do 13! Da da! Osobenno v malkite hranitelni magazini, polovinata stoki sa s istekal srok!

13

за да получиш

преди 8 години

До да 24социална помощ трябва да си живял легално над 5 години ! айде пробвай отначало да видим кой ще ти даде !

12

A

преди 8 години

Da si vnesat rabotna raka ot laos, mali, eritrea, afganistan, palestina, vietnam, chia, shrilanka i bagladesh...

11

Анонимен

преди 8 години

Balgarite sa bejanci

10

Анонимен

преди 8 години

До13Айде не ми излизай с тия глупости. И ние сме одили по европата. Като е 2-3 по скъпа защо внасяме земеделска продукция от Гърция а не изнасяме ефтинииката ни за там?

9

ж.стоев

преди 8 години

25 год. мафията лъже запада че тук имало квалифицирана и евтина раб.ръка имало и ниски данъци и въпреки това сериозни инвеститори няма.Време е за нов 10 януари

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Ти кой работодател си бе?

7

Шаран_БГ

преди 8 години

Жалка история... Ако допуснем, че "служителите" / в РБ вече работници няма, "работник" е *** дума/ в тая търговишка фабрика получават 600 лева /което много силно ме съмнява /, това по груба сметка означава 1.75 евра на час. Че то много пара - много нещо ! При цени на хранителни продукти и енергийни източници същите или по-високи от тези в ЕС ! Е-е-е-е ..., какъв да го държи Иванчо от кв.Бряг у РБ ???

6

Анонимен

преди 8 години

На 3 па кремъл му е винове. Сигурно и за коликите си би ги обвинил. Пич в тоя див капитализам дето вървула тука губиме изключително много квалифицирани люде, лекари, инженери, учители, защото заплатите са мизерни, стреса да не си загубиш работата и мижавата заплатка е безпрецедентен, а безочието на "Меринджеите" не е за коментиране. После излизат и казват няма квалифицирана работна ръка. Еми драги "бизнесмени" за да имате качествена работна ръка трябва съответнат заплата и отношение

5

noname

преди 8 години

Как няма да бягат хората, след като минималната работна заплата е 410лв. а трябва да дадеш 500лв в годината за билетчета в градския транспорт, къде отиват сметките изобщо работиш един месец само за да отидеш на работа вие ебавате ли се! Никога няма да си продупча билет. Много хора не се наядоха, и не осъзнават че на хората им е писнало вече и положението не се търпи и ще има много умрели богаташчета надявам СКОРО се!

4

Петров

преди 8 години

Това е така, защото стане ли въпрос за ниските заплати РАБОТОДАТЕЛЯ ни казва ,като не ви харесва, вратата е отворена и никой не задържам незаменими хора няма. Ееееееееее то скоро никакви хора няма да има само депутатите и пенсионерите.Пък тогава да видим как едните ще плащат на другите.

3

Sindy cat

преди 8 години

Kvo reklama na moka-mola li e?!:-):-):-):-)Plamen Dimitrov i bezbroinite bezdelnici krai nego da otivat na overloga ili na mashinata za kopchetata za boxerki:-):-):-), da brodirat sarchica na bikinite za vlubenia praznik!:-):-):-):-)

2

Абориген

преди 8 години

Дам... 600лв е почти като 2000 паунда...

1

Анонимен

преди 8 години

По голяма измислица от това за този регион не бях чел. " В шивашки цех в Търговище заплатата е над 600 лв. за 8 часов работен ден, при осигурен транспорт и ваучери за храна. Служителите могат дори да се възползват от услугите на масажистка, зъболекар или фризьор, ако имат нужда."Работодателите са започнали да стават все по добри в лъжите, истината е защо Българина бяга е че не плащат.