19

Анонимен

преди 8 години

Обама до къде е обещал до Бургас или до ВарнаБ.Б ***

18

Анонимен

преди 8 години

Баце е отегчен и уморен.Не иска с неприятности да го занимават.Оставил е всичко на големите началници.А държавата к'во?Разпада се ...!

17

до 17

преди 8 години

Сърказмът ти е неуместен, м'ътрялът няма да го разбере...

16

палома

преди 8 години

Борисов, темата засяга България! Длъжен си!

15

в позиция на щраус

преди 8 години

Какво значи стои "встрани от раздора в ДПС" най-малкото което трябваше да каже ,че това е намеса във вътрешните работи на суверенна държава или вече фе$овете ни считат за техен вилает,а на Винету не му стиска да им покаже червен картон. Някой може ли да си представи реакцията на Орбан, Ципрас и кой да е друг премиер или държавен глава. Само нашите мекотели са без топки.

14

Анонимен

преди 8 години

МНОГО МУ Е.ЗОР НА НАШИЧКИЯ ЗА ТУРСКИТЕ МУРАФЕТИ И ЧАЛЪМИ,ТОЙ СИ Е НАВИЛ НА МАСРАФА.

13

без заблуда

преди 8 години

След като другарят Борисов е обявил, че няма да взима страна в телефонен разговор с Джихадоглу, това означава, че по заповед на Джихадоглу другарят Борисов ще вземе страна, и то страната на Турция.

12

Не разбрал

преди 8 години

ББ не е разбрал какво му е подсказал Давутоглу с изречението, че България е вратата на Турция към Европа. Простичко преведено това е - Влизаме в България и ето ни в Европа! Та Бойко да побърза с оградата, ама не от тел! Да затвори входа и да остави изход за политиците, които въпреки охраната, за която плащаме, търсят сигурност у съседите!

11

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов за пореден път доказа , че е истински българин и Държавник . Не случайно народа гласува за него . Браво Бойко пак си победител .

10

Луцифер

преди 8 години

И какво нареди началника ?

9

wnimanie

преди 8 години

Българските държавници, екипите им, анализаторите да проверят всякакви варианти:1.Не са ли мНОГО 2 партии ДПС( една протурска- на Местан( официално ще бъде "европейска"??) и една ДПС- проруска на Доган).Електоратът ИМ ( и на двете) живее в 1950 г.2.Това е хибридна война и хватки на Турция и Русия за мечти отпреди 140 и 70 години.Иска им се да заграбят територии чрез РАЗДЕЛЕНИЕ, противопоставяне и гравитиране на различни партии ОКОЛО 2-те ДПС-та.3.Единственото разумно решение да се закрие ДПС.

8

Hiter

преди 8 години

Бе Тиквата никой не го салга в сметките. ТО Турция си преразпределя България за ко иде реч при вас бре. Боко...

7

Юлиан

преди 8 години

САЩ може много работи да им се искат , но важно е какво ще каже Императора , а народа е с него !

6

Мъка, Мъкаааа

преди 8 години

И този национален предател дето се изповядва пред турския премиер има смелостта да се дават интервюта и да се снима пред портрети на АПОСТОЛА. Срам Борисво, СРАМ!!! По жалко същество от Борисов никога не е имало в българският политически живот. Не си ли начеса егото, остави държавата на младите, за 5 години разруши всички институции, разпродаде цялата държава и изтегли толкова заеми, че ни закопа за десетилетия напред, а административните разходи са по-големи от всякога. СРАМ!!!

5

Тюрк

преди 8 години

Вие сте големи кухари, на НИКОЙ не му пука за народа, *** всички децата са навън и осигурени за поколения напред, бил той ДПС-ар или патриот все тази, за това стига сте писали години наред тъпизми а излезте 50000 човека пред парламента и президентска република !

4

Анонимен

преди 8 години

Мишка

3

1912

преди 8 години

Проблема ,просто страхливо псе е че вече всички разбраха за плановете на Краварите да подарят България на Турция част по част!!!!Със голямата заслуга на "българските" политици!!!!Ето това е страната,която трябваше да заемеш в случая !!НО ти си оставаш една мутра!!!!!!!Досега Бай Тошо да е нахранил прасетата с Местан ,Хасъзов и теб.......заедно с целият антибългарски "елит"!!!!!!

2

Тц!

преди 8 години

Грозно фото.

1

BIAHME OT BKP

преди 8 години

BOKOUGLU CHAKA ZAPOVED OT NACHALNIZITE SI OT ZIO. KAKVO SHE MU KAJAT