157

Георги

преди 8 години

Американците ще стабилизират Сирия така както стабилизираха Афганистан,Ирак и Либия!

156

ЖороПърви

преди 8 години

До Анонимен235Слънчице- не гледай цифрите, а виж какво стои зад тях....Eurofighter Typhoon-цена-над 120 милиона долара, СУ-35- 40милиона....това означава ли, че ако европейците вложат 120 милиона, ще имат три пъти повече самолети от Русия, която влага само 40 милиона? Пък и това е експортна цена, не знам за колко си го взима самата Русия.....

155

Odysseus

преди 8 години

268 Така е Правителството дължи на инвестиционните фондовете . Сиреч на американците основно, защото в Америка пенсионните фондове са нещо наистина значително

154

Анонимен

преди 8 години

Одисее, глупакo, преди да пишеш глупости, чети! 19 трлн е Външния дълг!!! То само китайците държат повече, от колкото ти заявяваш, че е.Напиши external debt и виж какво пише.

153

Odysseus

преди 8 години

Общият дълг на САЩ е почти $60 трилиона----------------256 Знаеш ли какво представлява той, от какво се състои , какво включва Видяла жабата , че подковават коня и тя надига краче , това сте .

152

Odysseus

преди 8 години

260 Правя да , много добре правя разлика , и онези 18-19 рл които ги спрягате са ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ , но само 20% от тях е ВЪНШЕН ДЪЛГ , от кога шумкариете започнахте и от финанси да разбирате , гледайте си *** там и не се обаждайте неподготвени .Най голям кредитор е ФЕД , след него са американските пенсионни и инвестиционни фондове

151

Анонимен

преди 8 години

Войната ще започне през ноща. След около 4 часа земното кълбо ще бъде в пепел.

150

Анонимен

преди 8 години

Одисее, не говори за неща, които не разбираш, особено финанси!

149

ognyanz

преди 8 години

Това, което интересува САЩ в Сирия е , че Русия има там военноморска база - единствената в Средиземно море. Около това се върти всичко. САЩ подкрепя своите хора (т.н. "умерена" опозиция), макар че се знае, че оръжията, които им изпраща, накрая се оказват в бойците на Ислямска държава. Затварят си и очите за това, че Турция купува евтин нефт от Ислямска държава и така ги финансира. Това е борбата за демокрация в Сирия по американски образец.

148

ASD

преди 8 години

САЩ трябва да са загрижени за Либия. След като убиха Кадафи и унищожиха армията ме сега в страната цари хаос и ИДИЛ/ДАЕШ/ набира влияние. Ако свалят Асад резултата ще е същия, но в по-голям мащаб.Изказването на Кери е свидетелство че САЩ ще продължат подкрепата си за ИДИЛ/ДАЕШ/ за свалянето на Асад.

147

Дедо Бог

преди 8 години

Патаклама да става, пък да види накрая кой пвече ще загуби: развития капиталист. свят или първобитните руснаци, азиатци и африканци...

146

Odysseus

преди 8 години

252 И какъв е проблемът Ако изтеглиш 50 000 лева колко ще ти бъде дългът спрямо годишният ти доход от примерно 10 000 лева при положение че месечната ти вноска е 500 лева . По важното е дали можеш да си обслужваш дълга ,а Щатите могат и за това всички се натискат да си инсвестират свободните средства в техни държавни ценни книжа . Освен това 80% или около 16 трл от този ДЪЛГ Е КЪМ АМЕРИКАНСКИ ФИНАНСОВИ институции сиреч американското правителство дължи на Америка

145

DJ Нейко

преди 8 години

Водката ще умори краварти !

144

Odysseus

преди 8 години

248 Щом верваш на баба ти Ванга или по скоро на шарлатаните около нея си за освидетлстване

143

Анонимен

преди 8 години

ПУТИН НАИСТИНА Е ВЕЛИК!МАЧКАЙ КРАВАРНИКА,ВОВА!

142

Пожелание

преди 8 години

Пожелавам, на Европа и Вашингтон, мечтата им да се сбъдне и Асад скоро да падне. Както е казала Ванга, това ще е спусъкът, който ще превърне Европа в пепел.

141

Анонимен

преди 8 години

Грозната истина за Русия, която много хора у нас някак не могат да видят, е, че тя се е превърнала в държава, която е суровинно-енергиен придатък на световната икономика с несвободно, корумпирано и деморализирано население, но пък с голяма армия и най-вече с войнстващи лидери. По много от показателите, измерващи характера на социалния, икономическия, политическия и обществения живот Русия прилича повече на страна от третия свят с тази разлика, че климатът е студен и притежава ядрени ракети.

140

Анонимен

преди 8 години

По големина на своя държавен бюджет Русия е едва на 12-то място в света. Приходната част на нейния бюджет е 6 пъти по-малка от тази в САЩ, почти 4 пъти по-малка от тази на Китай и 3 пъти по-малка от тази на Япония. Нещо повече, Русия има държавен бюджет, който е малко по-малък от този на Австралия (16% по-малка приходна част) и съвсем малко по-голям от този в Холандия (11% по-голяма приходна част).

139

Анонимен

преди 8 години

Русия има едни от най-високите нива на бездомни на глава от населението около 5 млн. В ЕС те са около 3 млн., а в САЩ по различни оценки между 0,6 и 2,5 млн. души. Да помислим. По-малко население, а повече бездомници. Може би обаче руските бездомници са по-щастливи от тези в европейските страни и САЩ.

138

Odysseus

преди 8 години

241 Пак ли те напъва хормона , няма как да не го обърнеш на секс , само това ти е в главата