12

Анонимен

преди 8 години

Исторически е доказано,че който се е заял с руснаците накрая те винаги му отиват на гости!)))Справки в историята много!

11

причина и следствие

преди 8 години

От Бялата раса си мислят, че водят помежду си война с посредници и че групировките в Сирия са техни марионетки.Каква илюзия!Истинската война е между шиитите и сунитите, а НАТО, Русия, ЕС са техни посредници и марионетки!

10

Анонимен

преди 8 години

Статията е в стил "Гроздето е кисело". Всъщност НАТО е значително по-тромаво. Недай Боже да трябва да ни защитава НАТО!

9

Анонимен

преди 8 години

Според мен най-добре е да си направим извод. Русия не цели конфликт с Турция но ако не бяха американците, Турция щеше як да го яде.

8

SS

преди 8 години

Ако този инцидент се бе случил преди 70 г., сега щяхме да рззвяваме на Орлов мост руски знаменца и да посрещаме братушките, идващи от Босфора и Константинопол...А идеята на [#2] за паралелна обработка с X-101 е мнооого добра!

7

анонимен

преди 8 години

При голям военен конфликт краварите не само ще го видят, а просто ще престанат да цапат земята така ,че по-полека с тъпит& приказки ,че може и да се сбъднат .

6

Анонимен

преди 8 години

Скоро на тв екраните: Руска ракета С-300 свали турски самолет, навлязъл в сирийска територия! Пък ако ще да е навлязъл с 10 сантиметра :)

5

Анонимен

преди 8 години

К сожалению Владимира Путина skandal ????shock-news.net/news/321.html

4

Анонимен

преди 8 години

Що не напишете нещо сега "за памперсите на екипажа на "Доналд Кук"", а?Много я повтаряхте тая мантра тогава...а?

3

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има независимо международно разследване и виновните турци за убийството на двамата руски пилоти трябва да бъдат осъдени за нарушаване на международното право, моралните закони на Бог и човешките права и за измамата че са нарушени границите на Турция и за измамата на лидерите на Турция, че воюват срещу терористите на Ислямска държава, докато вършат техните престъпни дела.

2

Анонимен

преди 8 години

Войната е неизбежна. Поводът просто няма значение. Въпросът вече не дали, а кога ще започне...

1

Момо

преди 8 години

Военен конфликт няма да има.Ще полаят малко и после шумът на парите ще заглуши всичко.Виж, ако турците повторят упражнението не знам дали няма да им пратят малко X-101 на гости.